Сучасні проблеми стародавнього Риму

Сучасні проблеми давнього Риму. Книга Альберто Анжела “Одний день в Римі” допоміг мені писати цю посаду.

1) трафік.

Це величезна проблема сучасного суспільства. У практично будь-який мегаполіс, маси автомобілів, що накопичуються разом, утворюють довге застій, в якому ми втратимо багато часу щодня. Але деякі керують обхідними джемами, використовуючи ліхтарі та блимає маяки. Ви можете попросити, що древній Рим.

населення Стародавнього Риму, за деякими оцінками, до 1,5 млн. осіб. На вулицях, через паль-ап будинків, майстер-класів та магазинів, були сильно звужені, а натовпи людей змушені були прогулятися, а точніше проштовхуватися через щоденну тісну дробу (наприклад, наш метро). Звісно, серед такої кількості людей не змогли піти і розповісти про використання транспорту на добу. Закон, переданий Цезаром в 45 B.C., допускається тільки громадський транспорт, і заборонений приватний транспортний засіб від світанку до дука. Але як і в сучасних випадках деякі посадові особи і «привілеговані особи» можуть використовувати приватний транспорт. Я маю на увазі, вагони та палінки.

19 зображень

Сучасний

І важлива людина в Стародавньому Римі, можливо, сенатор.

І інший спосіб перевезення. Палангвін. На фронті, як правило, прийшли сильні раби і іноді кілька, вони штовхають пасерами-в і налококерів.

2) шум і розлад у вулицях і алеях.

На вулиці великого мегаполісу, наприклад, Москва, людина відразу почне величезну кількість різних звуків. Гум і шум автомобілів, звуки ріжок і неприємно розрізати слух. Похідні собаки, постійні будівельні звуки. Неперевершено кричить або два знайдуть гучно. У Стародавньому Римі рівень шуму був ще вищим. Так як клас у школах ведеться прямо на вулиці, а учитель розповідає про припливи на всіх слухань. Весь день мідь є кільцем, що робить інший шедевр. Десь джевелір робить золотий орнамент і голосно збиває молоток на іспанському золоті. Поціновувачі Bellona - постійно голосують.

На фото сучасної Арбат

39937834

Це типова вулиця в Римі.

(3) Неконтрольована імміграція

Я думаю, що всі ви добре обізнані, що багато жителів найближчих зарубіжних країн хочуть приїхати до столиці Росії в пошуках кращого життя. У серії "Наша Раша" на прикладі двох Таджикс. Дійсно, ми можемо часто зустріти їх на будівельному майданчику, станції, пральних машин або прибирання території нашого двору.

У Древньому Римі також була проблема. Ювенал проголошує. en.wikipedia.org/wiki/ %D0%AE%D0%B2%...BD%D0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B1%D1%D1%D0%B1%D1%D0%B1%D1%D0%B1%D1%D0%B0%B0%B1%D1%D0%B0%B0%B1%D1%D1%D1%D1%D1%D0%B1%D1%D1%D0%B1%D1%D0%B1%D1%D0%B0%B1%D1%D0%BE%D0%BE%D%D0%BE%D%D%D0%B%D0%BE%D%D%D%D%D%D%D0%B%D0%BE%D%D%D%D%D0%BE%D%D%D%D%D%D0%B%D0%B0%BE%D0%BE%D%D%D0%B%D0%B%D%D%D0%BE%D0%B0%BE%D%D%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D й

На жаль, я не знайшов відповідного образу. Ось тут. Наприклад, багато переселенців стали гладіаторами власної безкоштовної волі (для грошей).

(4) Ненадійність будівель і їх раптовий обвал. Я не є експертом з будівництва, але я можу побачити, як швидко місто розвивається і як швидко він побудований. Ми всі пам'ятаємо про крапку Завалського аквапарку в Москві. Ця проблема існувала в часи давнього Риму. Результатом величезної еміграції стало стрімке зростання незаконного будівництва, оскільки гриби виростили величезну «бараки» з висотою 7 сучасних поверхів. (Пов'язуйте з нами!) Це призвело до частих дощів.

Цей образ показує типове римське житло. Внутрішня квартира. Поганий.

більше

доб. 36

5) Муд в місті.

Ми знаємо, як забруднюються сучасні міста. Прогулянка по вулиці ми знайдемо велику кількість пустих пластикових пляшок і шоколадних обгортань і використовуються презервативи і багато інших речей. У Стародавньому Римі була схожа ситуація. Горасе - сказав він: "Для собаки стрибає один шлях від нас, свиня стрибає інші." Гості можуть скористатися власним туалетом. Нерідко доводиться крокувати по каналізації, а люди з вікон можуть легко залити залишки брудної води на вас, або викинути сміття.

Фоторепортаж – сучасне місто та його відходи.

(6) Визначте місце проживання та невисокі ціни.

Запитайте сучасну проблему. Ми всі знаємо, як високі ціни для купівлі або оренди квартири в Москві, багато хто отримує прибуток від цього факту. За ці гроші можна придбати невеликий будинок в Європі. Але ця проблема існує не тільки в сучасної Росії, але і в античному світі. Ювенал сказав: «Це можливо лише знайти будинок в Римі, якщо у вас є багато грошей». Люди зазвичай проживали в квартирах, які називають «взулами». І найбагатші люди були в нижній частині, і найбідніші вгорі. У своїх магазинах мешкали гуртожитки. Найгірше це те, що неоплатник оренди може бути переданий в рабство.

Цей образ показує, скільки людей мешкали в столиці Римської імперії.

7) Останнім є безпека нічного життя. Щодо того, як я знаю, Росія зараз займає 2-е місце у світі в кількості вбивств, які вчинили на рік. Вночі досить страшно ходити з одного кінця ділянки до іншого без проблем. Про це свідчать величезна кількість неперевершених особистостей, відвідувачів, які ви думаєте двічі про цю акцію. В ніч найчастіше вкрадені або збиті автомобілі в пошуках цінних. Я говорю про найбільш нешкідливі речі. Я не говорю про рапсів і вбивців.

І в Стародавньому Римі була ця проблема. Ювенал каже: «Ви б не розуміли, якщо ви пішли на вечерю, не зробивши волі». В цілому, є деякі злочини і набагато більше жорстоких, ніж покарання.

Згідно з Законами XII Столи (http://en.wikipedia.org/wiki/Lex_XII_tabularum) були покарані смертю та іншими злочинами: нічний крадіжок чужої культури, для якого перпетратор був скоригований на дереві і засуджував до Серес, спалювання будівлі або стисненого і лежачи біля дому зерна, для якого перпетр був ланцюгований, збитий і спалений. Це також включає в себе дозвіл, щоб вбити спійману вночі на сцені злочину з несправедливістю, і протягом дня - чеф захистив зброю. Фальшиві свідки були збиті з скеля Тарпеї;

Кодекс права в древньому Римі. І покарання.

Додано до [mergetime]1297449302[/mergetime]

Кілька бонусів

У цьому образі. Ми побачимо когось тріумфом. Тільки 1 ст. до н.е. Можливо, в цей раз, Gaius Julius Цезар був просто народився. Ми можемо припустити, що картина є спільним тріумфом Guy Maria і Lucius Cornelius Sulla. Після своєї блискучої перемоги над німцями.

Хтось запитав мене, щоб згадати про Colosseum. Ви можете порівняти його з сучасними стадіонами. Старт від концепції «прочитаних і видовищних». Але ні в якому місці в світі так багато людей загинув одночасно, як і в Colosseum. У цій арені, згідно з попередніми оцінками, між 500,000 і 1,000,000 осіб були загиблими, і величезна кількість диких тварин майже вимирала через постійне знищення.

Додано до [mergetime]1297449796[/mergetime]

Спасибі за прослуховування 18 фотографії.

Джерело: