Як зберегти меблі та зберегти меблі

На сьогоднішній день ми будемо говорити про те, як ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Пам'ятайте одну правду: Щоб скуштувати або покарати кішку для псованих меблів і обрізається шпалер не має сенсу.

Кот листя кіготь відзначає всюди не від шкоди або неправдивості, це інстинкт, і Кот робить це просто, тому що він повинен. Dadadadad, я повинен!

Тому що в природних умовах кіготи виготовляються самі: в процесі сходження дерев, полювання для птахів і т.д. Але в міських умовах, і особливо «апартаммент», як правило, Катот позбавлений можливості розтерти кіготи. Саме тому він повинен знищити стіни і меблі.

Але якщо ви подивитеся на мій кіт... Іноді кішки подряпини щось з бодром або просто для задоволення. Заточування кігтів після сну слугує своєрідним гімнастикам для кіоту, тому можна часто дивитися пробуджений кіот розтягуючи по всьому тілу, чіпляючи до мату або підстилу своїми кігами.

Кращий вихід з неприємної ситуації полягає в обмані, і пропонують кота клітка. На продажу є багато різних кігтів, або, як я називаю їх, кігтів, ви можете придбати готові.

Але! До тих пір, поки я не дивився, ціна неба і якість... Все синтетичне. Але ми любимо нашу кішку, і ми розуміємо, що стрункість синтетичних синтетичних речовин є приємною, як смажити м'яч у руці замість апетитного покоївки.

Тому не приниження кішок з синтетичними речовинами, але робити добре знежирене для них - флаббі. Тим не менш, це не дорого.

Сьогодні я нарешті отримав готовий, і я вирішив відтворити мій глуздий кіт. На щастя, він недавно зробив прорив, або досить прорив старих тросів.

Отримати готовий. Для цього потрібно.
- дошка. Гладкий, і, увага, ненав'язливий! Ви обираєте ширину себе, залежить від розміру кіптяви (розробляється шийка матки, щоб вона клаптяв широко з лапами.
- Я відверта. Щоб відповідати розмірам.
- мотузка. Я, як правило, зробити або конопель або льон з конопель (це сильніше). Цього разу льон з коноплею, діаметр не дуже товстий. Довжина мотузки ... залежить від розміру ганчі. У мене було 50 метрів.
- Свердла. Щоб приклеїти її до стіни.
- столярний кут. Щоб вирізати її прямо, щоб зробити його красивим, yeah.
- Шурупи зварювальні. 2 великий достатньо. Добре, викрутки, звичайно.
- маленькі речі. Хороший драпір, але мої старі джинси були на руках.
Меблеві застібки закріплюють матерію (для краси) і мотузку на дошку.
- Сножники, Scotch. Виправлення кінців мотузок.
- Молот.

Виміряємо дошку, позначений кутом, відпилюється.

Ретельно обмотайте один кінець матерією і ззаду (невидимий бік) закріпіть тканину за допомогою меблевого степлера. По дорозі свердлимо два отвори в дошці і викрутимо наші гвинти там. Для того щоб не шукати отвори під мотузкою, а при націленні на стіні потрібно.

2057013, Україна

Візьміть мотузку, скотчіть кінець і відрізати додатково. З задньої сторони знімаємо 10-15 кронштейнів в кінці мотузки "з краю до краю", і починаємо обмотувати дошку мотузкою.

Габаритний зображення

Молитва Неважливо, як щільно загортаємо, радимо їх вибити «щільно» вже закручені петлі.

Коли ми переконалися, що мотузка досить, з довжиною дошки не помилилися, ми обмотуємо другий кінець матерією і завершуємо «свіження». Кінець мотузки також фіксується стрічкою і знімається степлером.

Для того, щоб петлі не поплавлялися, під вагою кіптяви – на задній стороні я ще знімав трос з кронштейнами.

Тепер кладемо його на місце, де ламка повинна підвісити. Наші гвинти вже викручені, злипають. Невеликі ударні удари на шурупах роблять позначки на стіні. Видалення, буровий бетон, вставляючі дюбелі, закручування рогатки.

Позбутися від косички, прокидати кішку.

Намагатися Коте. Я хотів би, що він пішов і вниз, я сподобалося його.

Епілог.

З самого зовнішнього вигляду кота в будинку необхідно дати йому знати, що не можна заточувати кіготи в будь-якому місці.

Ідеально, якщо у вас є кошеня. Чим простіше і швидше навчати дитину правильно.

Він буде складніше з дорослою твариною, особливо якщо до цього йому допускається розірвати стіни і меблі.

Зловивши кіот на злочинній сцені, багато хто радять голосно (але без шаутінгу) сказати: «Ви не можете!» і візьміть його до кістоту. Я можу сказати, що ви отримаєте набагато більше, якщо ви говорить про свою мову. Ваш гострий спліт з візуальною відмінністю в розмірах набагато чіткіше, ніж всі ваші вербальні перенапруження.

Після «просвітницької бесіди» візьміть її на крихту, злегка натисніть лапи, щоб кіот випускає кіготи і зробіть кілька «погружних» рухів. І обов'язково супроводжувати його торіонними словами (не важливо тут). Ви можете заохочувати подряпини за вухо, наприклад, але це те, що кіт любить більше.

Для засмаги кіптяву від пошкодження меблів або стін, всі місця, де видно для заточування кігтів змащують оцтом, ефірними маслами або спеціальними детерентами. Можна обмотати ділянки меблів марлею або приклеїти дно стіни двостороннім стрічкою - кішка не любить або заплутуватися в марлі, або приклеїти накладками ніг.

Успіхів і замовлення в ваших будинках.
Бармені.

Джерело: