Тайська їжа

Є легенди, що це дешево і смачно, ресторани на кожному кутку і тому немає необхідності варити себе, тому тайські будинки часто не мають кухні. Це правда, але з деякими налаштуваннями.

12 пік по ibigdan

Тайська їжа дуже дешева: дорослий може їсти за $2 до скидання. Але потрібно розуміти, що це звичайна сільська їжа без фріролів: локшина або рис з м'ясом (курина, свинина, морепродукти - вибрати з) і пучок спецій. Дуже смачний, але в нашому учбовому їдальні ви також можете їсти недорогими стравами Exquisite тут, мабуть, варені, але вони, швидше за все, варто багато (яскрава)

Тайська їжа

Що стосується спичності страв – завжди варто розповісти офіціантку «Книго Spicey» (і це не завжди допоможе) – Тайська любов перець чилі. Наприклад, щоб насолодитися цією рисовою локшиною з морепродуктами, ми ніколи не змогли (жовтень):

Тайська їжа р.

Для тих, хто не схожий Тайська кухня, ресторани можуть приготувати щось європейське, але набагато дорожче. Але це дійсно приступить до того, щоб замовляти піцу.

До речі, немає томатного соку і зеленого чаю, а чорний чай знаходиться тільки в пакетах (липтон). Тут немає чайної культури. Кава іноді заварюється пристойним, але в основному розчинним (надалі, коли я кажу Тай, Тай, я маю на увазі Koh Samui). Дуже смачна кухня в різних регіонах.

Насправді, ми їсти фрукти тут - сосни просто божественні, ми не продаємо нічого подібного. Вони продають неочищені, очищені, нарізають на шматки, все це дозрівають, соковиті, свіжі і тільки $1-2 для ананаса.

Тайська їжа , Україна

І це очищений кокос: ви відрізати верх ножем, ви вставляєте трубку і ви пиєте:

Тайська їжа

Манго, папайя, кавуни та гранати також можна їсти, все смачно. Я теж спробував "лише" - він виглядає як хрест між виноградом і полуницею, як і виноградом (фото не шахта):

Тайська їжа

У цьому випадку він має кісточку всередині, і зовні оболонки, як горіх. Дуже незвичайні плоди.
Аля пообіцяла вибрати правильний ступінь зрілості (поверхівки збитого м'яса і дозрівання дуже смачно).

В цілому, знайомих і смачних фруктів ми знайшли тут тільки кавуни і банани. Банани менші і ростуть в саду.

Тайська їжа

Типова тайська «ресторан». Ті з Фарану ("фаранг" - Тайська. "форевой"), які живуть тут назавжди, віддають перевагу дині в такому - є менші понти, а порції більші. Або ж вони варять однакову тайську їжу в домашніх умовах – вона виходить ще дешевше, хоча вона здавалося б, в іншому місці?

Тайська їжа

Декілька застосувань несанітарні умови, які ми звикли до Гонконгу. Але не існує манічного відстеження для чистоти - все в модерації. У результаті епідемій, чуми або холерей не спостерігається. Комбінація вітру, сонця та солі вбиває більшість активних бактерій.

Тайська їжа

Як я розумію від пояснень Алі, є список професій в Таїланді (на 50), які заборонені practise Farang – так що хліб не береться з рідних. Зазвичай це прості заходи, такі як шиття, приготування їжі і т.д. Тайська може зробити. У кожному куточку є ательє, ресторан, тайський масажний салон і прокат мотоциклів.

Тайська їжа р.

Багато варити їжу без ресторану: смажені шашлики або млинці з начинкою безпосередньо на мобільний кошик. Я не бачив будь-яких гарячих пасовищ або щебеню, можливо, я знаходжу більше тут жатки на ринку, жити:

Тайська їжа

Я не бачив їх. Я сподіваюся, коли я замовляє морепродукти рис, я не маю на увазі торфу.

Сьогодні я купив страву на вулиці без назви - Я просто сподобалося процес приготування його. На вогонь є горщик з напівкруглими клітинами, тісто заливають з чайника, який виглядає як рідка крупа.

Тайська їжа

Смачні і витрати 20 шт. (1 шт. ≈ 1 руб.).

Для підведення підсумків: абіс голоду в Таїланді дуже складно, але для штампування глутонії легко. Про це повідомляється в Інтернеті, що не існує слова для «навчання» в Тайській мові. Переклад не погоджується з цим, я, як правило, думаю, що це stupid машина, особливо з Google. Як він знає?

Тайська їжа

Джерело: