Є легенди, що це дешево і смачно, ресторани на кожному кутку і тому немає необхідності варити себе, тому тайські будинки часто не мають кухні. Це правда, але з деякими налаштуваннями.
12 пік по ibigdan
Тайська їжа дуже дешева: дорослий може їсти за $2 до скидання. Але потрібно розуміти, що це звичайна сільська їжа без фріролів: локшина або рис з м'ясом (курина, свинина, морепродукти - вибрати з) і пучок спецій. Дуже смачний, але в нашому учбовому їдальні ви також можете їсти недорогими стравами Exquisite тут, мабуть, варені, але вони, швидше за все, варто багато (яскрава)
Що стосується спичності страв – завжди варто розповісти офіціантку «Книго Spicey» (і це не завжди допоможе) – Тайська любов перець чилі. Наприклад, щоб насолодитися цією рисовою локшиною з морепродуктами, ми ніколи не змогли (жовтень):
р.
Для тих, хто не схожий Тайська кухня, ресторани можуть приготувати щось європейське, але набагато дорожче. Але це дійсно приступить до того, щоб замовляти піцу.
До речі, немає томатного соку і зеленого чаю, а чорний чай знаходиться тільки в пакетах (липтон). Тут немає чайної культури. Кава іноді заварюється пристойним, але в основному розчинним (надалі, коли я кажу Тай, Тай, я маю на увазі Koh Samui). Дуже смачна кухня в різних регіонах.
Насправді, ми їсти фрукти тут - сосни просто божественні, ми не продаємо нічого подібного. Вони продають неочищені, очищені, нарізають на шматки, все це дозрівають, соковиті, свіжі і тільки $1-2 для ананаса.
, Україна
І це очищений кокос: ви відрізати верх ножем, ви вставляєте трубку і ви пиєте:
Манго, папайя, кавуни та гранати також можна їсти, все смачно. Я теж спробував "лише" - він виглядає як хрест між виноградом і полуницею, як і виноградом (фото не шахта):
У цьому випадку він має кісточку всередині, і зовні оболонки, як горіх. Дуже незвичайні плоди.
Аля пообіцяла вибрати правильний ступінь зрілості (поверхівки збитого м'яса і дозрівання дуже смачно).
В цілому, знайомих і смачних фруктів ми знайшли тут тільки кавуни і банани. Банани менші і ростуть в саду.
Типова тайська «ресторан». Ті з Фарану ("фаранг" - Тайська. "форевой"), які живуть тут назавжди, віддають перевагу дині в такому - є менші понти, а порції більші. Або ж вони варять однакову тайську їжу в домашніх умовах – вона виходить ще дешевше, хоча вона здавалося б, в іншому місці?
Декілька застосувань несанітарні умови, які ми звикли до Гонконгу. Але не існує манічного відстеження для чистоти - все в модерації. У результаті епідемій, чуми або холерей не спостерігається. Комбінація вітру, сонця та солі вбиває більшість активних бактерій.
Як я розумію від пояснень Алі, є список професій в Таїланді (на 50), які заборонені practise Farang – так що хліб не береться з рідних. Зазвичай це прості заходи, такі як шиття, приготування їжі і т.д. Тайська може зробити. У кожному куточку є ательє, ресторан, тайський масажний салон і прокат мотоциклів.
р.
Багато варити їжу без ресторану: смажені шашлики або млинці з начинкою безпосередньо на мобільний кошик. Я не бачив будь-яких гарячих пасовищ або щебеню, можливо, я знаходжу більше тут жатки на ринку, жити:
Я не бачив їх. Я сподіваюся, коли я замовляє морепродукти рис, я не маю на увазі торфу.
Сьогодні я купив страву на вулиці без назви - Я просто сподобалося процес приготування його. На вогонь є горщик з напівкруглими клітинами, тісто заливають з чайника, який виглядає як рідка крупа.
Смачні і витрати 20 шт. (1 шт. ≈ 1 руб.).
Для підведення підсумків: абіс голоду в Таїланді дуже складно, але для штампування глутонії легко. Про це повідомляється в Інтернеті, що не існує слова для «навчання» в Тайській мові. Переклад не погоджується з цим, я, як правило, думаю, що це stupid машина, особливо з Google. Як він знає?
Джерело: