Привоз - Одеський ринок

У Одесі є чудовий рибний ринок під назвою Привоз.
У будь-якій формі є багато риб і морепродуктів.
Поціновувачі риби повинні любити цю посаду.
Будьте обережні, ви можете подрібнити на слину.

Автор: Я люблю рибу, абсолютно будь-який і в будь-якій формі - висушений, холодний і гарячий копчений, солоний і солоний. Я завжди віддаю перевагу рибі будь-якому шматку м'яса. Я навіть дам м'ясо для риби. І коли свіжа риба потрапляє в будинок, я їсть її до ріжок і голубів.

3610Р. 4200Р.

Ми купили шматочок лосося і кілька коропа на вечерю, які запечені з овочами в тумані одночасно ввечері.

Історія Привозу почалася майже 200 років тому, в далекому 1827 році. У місті було побудовано площу для торгівлі на ринку, де ви могли б торгівля імпортними товарами з вагонів - звідси назва базару.

Продавці так наполягають в тому, що неможливо пройти і не купувати рибу.

Для мого питання «як вибрати свіжу рибу», жителі Одеси однозначно радять, що риба повинна рухатися, інші методи не точні.

Це знаменитий Одеський тюль.

Ось деякі жарти, які втілюють весь дух Одеси.
На ринку:
до Скільки це кінь?
до Але це курка, мадам.
- Я шукаю ціну.

Кожна з тих риб була кричуща, їсти мене! Немає, дійсно.

В цілому є рибний ріг великої кількості. Слина збивається в усіх напрямках. Моя голова шпинделя, для реальних.

На Привозі.
- Чому твоя флаєрна свіжість?
до Ні, вона вже мертва.
- Я здивився за ціною, ви йдете на її похорон?

Місцеві коти – вишукані і дуже старі, ніколи не просять рибу першим. Ця кішка сати 10 хвилин без руху.

476230 р.

Fifty-year-old Saleswoman: Тексти пісень, а це означає: Людина, ви тільки фотографії моєї риби, подивіться на мене, я досить і розлучення. Ви одружені?

р.

Це класичний, для будь-якого пива.

Бундлі сушених гонщиків.

Це середина риби швидко, можна відпочивати і відкрити другу пляшку пива.

р.

Це копчений морський похід (сарган).

Тут навіть риба називається в димінувальному догляді.

На очах риби...

р.

Абсолютно вірний, дуже смачний.

Для тих, хто втрачає вагу: креветки дуже низькокалорійні морепродукти, надзвичайно багаті кальцій і білками.

р.

На особистому досвіді я дізнався, що солоний форель краще, ніж лосось. Хоча свіжі смаки лосося краще, ніж форель.

751868 р.

Величезні руїни з креветкою (рафінована і варена) і виклична індустрія.

Я не бачив їх купівля в невеликих кількостях. Ми купили багато.

За кілька лапсів навколо рибних рядів я мав стратегічне постачання рибного продукту в моєму мішку протягом декількох тижнів. А тепер, як я пишу мій звіт, я жувальна гілочка ріжу.

Кожен туристичний і просто відпочиваючий, що приїжджає до Одеси, просто зобов'язаний відвідати цей ринок. І якщо ви не робили, то можна сміливо сказати, що ви не бачили реальної Одеси.

Джерело: grigoryev.net