Чорнобиль запрошують обід

У їдальні Чорнобильської атомної електростанції подаються такі добрі ласощі. Для задоволення такої їжі необхідно отримати робочу будівлю новий захисний купол над реакторами атомних електростанцій.
Кореспондент японської онлайн-газової газети Kuzo відвідав Чорнобильську атомну електростанцію та приготував місцевих рад, захочився на кухні.

І зараз, докладніше (від кореспондента)

Сьогодні, понад чверть століття після катастрофи, будівельних робітників у зоні відчуження в захисних костюмах будують захисну саркофагу над ядерними реакторами щодня.

Звичайно, ця робота не для ослаблення і всього дня в спеку, в захисному костюмі, відчуває себе себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Головна

Боршхт

Звісно, перш за все, що стосується української кухні. На відміну від ресторанного борщу, який можна спробувати в столиці України, тут борщ виділяється такий аромат, який тільки його запах спить. Тут борщ готують з найсвіжіших продуктів і, щоб покласти його непристойно, тут найсмачніший борщ у світі.

• Простий, але приємно приготований гарнір

Огірки, смажені моркви, смажені яйця: все здається просто, але тут японський кореспондент запам'ятував свою батьківщину, де найпростіші страви - симфонія тонких смаків і ароматів. І рис. Смачний і чистий рис

• Млинці

Як сказав кореспондент, ці млинці смакують краще, ніж найдорожчі японські млинці, які йому вдалося за смаком.

• Причини повернення

Чорнобиль - це непросте місце для того, щоб дістатися до нас, але я хотів би повернутися багато разів і всю подяку українській кухні. На мій погляд, більшість дорогих ресторанів у світі не гідні назви ресторану, після смаку, який я смакував в цьому звичайному їдальні в Чорнобилі.

Звісно, така їжа повинна бути в раціоні будівельників і ми сподіваємося, що це унікальне харчування рано чи пізно допоможе відродити життя в місті Хост.

3610Р. 4200Р.

3610Р. 4200Р.

Чорнобиль запрошують обід Габаритний зображення

Чорнобиль запрошують обід р.

Джерело: muz4in.net