Привіт. Повідомляємо про автобуси у Лондоні. Місцеві автобуси дещо відрізняються від наших, а також послуги в цілому, тому я сподіваюся, що це буде цікаво.
Я хочу зробити замовлення, щоб моя історія не була дуже точною. Це лише мої спостереження та враження. Лондонська вівчарка більше, ніж ласкаво просимо до роз'яснення та поради, але будь ласка, не зламайте колекцію. Я знаю, коли я зробив. І більше. Багато фотографії не є шахтою, тьмяки викопують в Інтернеті через власну лазію і те, що деякі моменти досить рідкісні. Ось ми йдемо.
Червоний двоповерховий автобус - символ Лондона. Тим не менш, крім червоної подвійноїди, є звичайні автобуси, які ми використовуємо.
І навіть знайомі з вигинами автобуси, «акорданси» в нашому шляху.
5-6 років тому прийшла на заміну легендарних роутерів.
Резиденти Лондонського «акордансу» не люблять, а ще кілька років тому, Майор Борис Джонсон ініціював роботу над створенням нового феєрвертера. З подвійного керма відрізняється частковою відсутністю дверей, що дозволяє виходити і виходити практично на ходу.
Автобус надходить через вхідні двері, задні двері для виходу. Це не застосовується тільки для вигнутих автобусів, там всі двері можна використовувати в обох напрямках, а також задніх дверцятах роутера. Подорожуйте, з деякими винятками, оплачується на в'їзді. Драйвер має машину з вбудованим магнітним сканером. Без оплати/сканування картки, водій не дозволить увійти.
Виняток становлять лише зазначені «акорданси», в яких сканери розташовані по всій кабіні, і водій не продає квитки.
р.
На зупинках є оголошення про необхідність придбання квитка перед посадкою, а також вендингові машини для продажу цих квитків. У роутері був провідник. У центрі міста є ще кілька старих автомобілів, але це переважно для туристів.
Я порушила авторське право в будь-який час.
Я повинен сказати, що всі зупинки в Лондоні, і, можливо, всі Великобританії (принаймні, де я був) користуються попитом. Це, щоб отримати на автобусі, потрібно показати водієві Ваше бажання. Це досить хвиля. Щоб зняти на зупинці потрібно, вам не потрібно обрізати - зупинити гудзики розташовані по всій кабіні, потрібно просто натиснути. Назва зупинок оголошуються роботом через гучномовці, а також дублюється на інформаційні панелі в кожному автобусі, на кожному поверсі. Я, однак, іноді прийшов через автобуси з свічкою гучномовцями або панелями, або одночасно. Але це було рідко.
Я не намагався розібратися, як працює система, але я підозрю, що це система навігації зворотнього зв'язку або простий режим. У будь-якому випадку, у багатьох зупинках є інформаційні дошки, де можна побачити, скільки часу залишається перед приходом конкретного автобуса.
р.
І трохи більше про електроніка. У сучасних автобусах камери спостереження використовуються разом з дзеркалами. Як для безпеки, так і для огляду водія. На моніторі водія відображається сигнал камери і навіть в кабіні з якоїсь причини, однак, не у всіх випадках.
Слід зазначити, що кожен автобус обладнаний спеціальним містом для інвалідів. З підходом двері виходить і лежить на тротуарі. Крім того, весь автобус на гідравліки або пневматичні вироби знизився так, щоб підлога стає практично рівнем з тротуаром. А в салоні є спеціальне місце для інвалідів або дітей. Також в салоні є багажний лоток для великих сумок, щоб не захаращувати прохід.
Детальніше
Як правило, інтервал автобусів становить 8-12 хвилин, протягом години щітки на особливо зайнятих маршрутах трохи менше. Субота і неділя більше. На менш популярні маршрути це 15-20 хвилин, і на одному з них один недільний вечір в досить віддаленому районі я мав чекати на автобус на 45 хвилин. Але це виняток. Багато місця призначення подаються цілодобово. Звісно, автобуси бігають рідше вночі.
Автобусні зупинки в Лондоні не відрізняються особливим захопленням, це зазвичай невеликі навіси з однією або двома стінами і лавкою. Виготовлений зі скла та пластику з алюмінієм. Світло в темряві. На додаток до вже зазначеного щита є карта району з картою маршрутів проходових автобусів, графіків, номерів послуг. Добре, правильно розмітка доріг.
Хоча є багато:
Для того, щоб уникнути затримок автобусів в брухтних джемах, які також є, алас, не рідкість, на дорогах є смуги для їх руху, автобусні смуги, які також можуть використовуватися циклісти, моторики і водіїв таксі. Звісно, тільки де знаходиться більше одного провулка в одному напрямку. Для в'їзду в провулок інших транспортних колод – це дрібна (це здається, 60 фунтів, але я не скажу – не спійманий). Однак буває так само, що потрібно дочекатися довше звичайного, а потім 2-3 автобуси підходити практично відразу.
Я не можу сказати напевно, але відповідно до грубих оцінок, є близько тисячі автобусних маршрутів Лондона, включаючи спеціальні послуги, такі як торгові центри далеко від основних трас, для школярів, до найближчих передмістя, ніч і т.д.
р.
Вартість одного автобуса становить 2.20 фунтів. При сплаті з магнітною карткою Ойстер, ціна знижується до 1.30. З тим же Ойстером, щоб їздити весь день навколо Лондона коштує 4 фунтів. 17.80 на тиждень. Ну і так далі. Щоб перевести ціни в рубри, гривні або вугриках буде помилитися – рівень доходу тут відрізняється. За моїми особистими почуттями це не безкоштовно, але цілком прийнятно.
Що я пам'ятаю про це. Дуже дякую.
Додано до [mergetime]1299009697[/mergetime]
Я забули щось. Я завжди захоплююсь навичками автобусів Лондона. Таке величезне місце в вузькому місці для управління досить складним. Машина ще спрощує життя трохи.
Джерело: