КАБІТ Чайник Глазам

Цього року запросив приєднатися до мого чоловіка на діловій поїздці до CeBIT. Хочу поділитися враженнями як туристичний, так і як розписаний брюнетка тітка.
Ось 32 фото і кілька літер.

2. Шоуgirls
Хто, до речі, вирішив, що тільки чоловіки звертають увагу на зовнішній вигляд моделі? Супер дупа! При написанні назви компанії. Я прогулявся 20 метрів за дівчину в короткій спідниці з написом Samsung, витягнувши камеру, і вона вішала від мене в водозакрите.

3013991р.

3. У Побачено право в середині оселя, представники першого каналу. Увечері того ж дня я зумів побачити свій звіт на телебаченні - хлопці дійсно мали хороший час.

3250Р. 3700Р.

4. Оппа, Сколково.
Порожня підставка.
У процесі фотографування і обговорення з друзями, стенд був тихо підійшов під дядько в костюмі, з краваткою і з дзвіницею і сказав: "Чи ви берете на себе картину тут, а потім поставте коментар до свого блогу, як побачили гроші людей." Я хочу сказати hello до цього дядька.
Я прогулявся знову і знову, не дотримуючись будь-якої активності, і на похилого дня ввечері деякі Турки сиділи з ними ноги неоцінені.

5. Умань Opposite Skolkovo оселився ГЛОНАС. Звісно, вони шукали партнерів, які згодні мити пару супутників в океані.
В цілому я хотів би відзначити, що єдиний чесний виробник експонатів що-небудь був Іжевським заводом радіочастин.

доб.

6. Жнівень Яка виставка проводиться без розваги громадськості?
На цьому стенді кожен може спробувати забити мету. Щоб бути впевненими, що деякі зробили, але швидкість реагування системи була дивовижною, принаймні мені.

7. Про нас Це де я проживаю протягом тривалого часу.
Два застібки від публіки, нарізаних на Quake протягом деякого часу, в той час як все круто прокоментовано одним з працівників, що працюють на стенді. Щоправда, як «Трійка 2 хвилини зліва, Рафа попереду 2 фрагми, він зможе переробити?» і «Ойде ракетно-ямп і ...» – в кращих традиціях прокоментування на спорті.

8. У Круглий кут і ... сюрприз.
Не формула 1 автомобіль, але дуже схожа.

9. Навігація Аудиторія була надана можливість брати участь в поїздках, а не тільки відчути себе чемпіоном світу-2010 року в Formula 1 Себастьян Ветл, але і спробувати «драйв» автомобіля з серії кузова і з ралі Дакара.

10. У павільйоні, присвячений захисту інформації, ми стімаємо на звичному малюнку з кришки антивірусу NOD32. Дуже приємно бачити щось знайомство.

11. Введено ще більше знайомих антивірусних імен: Avira та McAfee. На відміну від цього.

, Україна

12. Касперський, який зараз є спонсором Scuderia Ferrari, перевершив всі. Зараз я щасливий власник судової версії Kasper з інструкціями німецького.

15837716

13.00 р. Комради з Касперського не обмежували себе формулою автомобіля на стенді, а також дозволяють людям їздити.

14. Повернувшись до розважального павільйону.
Ось хлопці змагаються, які запалять світло, що значно швидше.
На жаль, я все одно не розумію, що компанія працює на стенді, що це сталося.

15.00 р. Я вирішив, що, ймовірно, не потрібно розуміти, що це робить, але просто подивіться і весело.

16.00 р. Програмний павільйон мав 2-й поверховий сходи, тому ви маєте можливість оцінити масштаб виставки. Хоча близько половини виставкових павільйонів відбувалися цього року, це ще величезна.

17.00 р. У той же програмний павільйон був досить цікавим для Linuxoids. Я помітив велику стіну з вакантними оголошеннями. Принаймні три компанії привезли обрізки на підставки.

18 років IBM мав дуже потужну кабіну. Але що мені сподобалося більше не свого стенду, який був досить серйозним, але коридор веде до нього з входу в павільйон. Люди мають почуття гумору.

19.00 р. Або це встановлення:
(Плюс hippo не входить до складу, це власний)

20. Це було чудово бачити оригінальні конструкції. Оцініть розмір ноутбука.

21. Але Турки не стали маленькими.

22. І корисною є залучення громадськості.

23. Ну, потім.
В цілому вело підвісне з стелі було видно на одному з підставок, але це викликало не що-небудь, але бджолине.

24. "Велкоме" написано краплі опадної води.

Р

25. А ці хлопці з’єдналися з Lego кабіною і поставили електричну техніку на ній, щоб показати їх GPS обладнання.

26. Дизайн цього стенду викликало незначне змикання.

р.

27. Підставка виробників електроприводів

28. Неат гаджети в акуратних вікнах

29.

р.

30. І це спікери. У животі - роз'єм для підключення iPod або iPhone.

31. У процесі переміщення між виставковими павільйонами автобус бачив для вас, які, але не були нігті в кишені.

32. Всі

Джерело: