Найдорожча собака

Червона Тибетська Мастиф цуценя - найдорожча собака у світі, що продається майже $1.6 млн.

Яскравий червоний цуценя названий Гонконг (який перекладає з китайської мови як “великий бризок”) 11 місяців, але він вже зважує 81 кілограмів, повідомляє The Telegraph. Висота собаки на зорках становить 91 сантиметрів. Хто став щасливим власником цуценя.

Ця порода вважається древньою: Тибетські міфи називають прогеніторами всіх великих собак - музинці. Відомий, що потужні, важкі собаки існували в Ассірії в VII ст. до н.е., вони використовували як мисливський, охоронець, так і для боротьби з собаками. За легендою, собаки цієї породи були в Генгійському хані і Будди.

Зовні Китаю собаки цієї породи рідкісні. Нещодавно порода дуже любила китайським багатим. В результаті, якщо п'ять років тому ви можете знайти Тибетські товари для $ 700-1000, тепер вони продаються на сотні тисяч. У 2009 році на суму близько 700 000 дол.

За словами власника кенелю, ціна цуценя «регульована»: "Ми витрачали багато грошей, щоб підняти цю цуценю." «Хондун – чудова собака. Він має... Але коли я почав свій бізнес 10 років тому, я ніколи не думав, що я коли-небудь продаю цуценя за цю ціну.

посилання

Джерело: