Яка влада! Гаряча rod від ... Зіла!

Хтось з вас може почути цей автомобіль або навіть побачити його. Для тих, хто не є – рекомендуємо бачити, що може виглядати як звичайний 130-й ZIL, якщо руки її власника виростають з цього місця, а уява не обмежується установкою Sparco бризок. Як завжди ідея створення гарячого штанга народилася раптово і потрібно не тільки міцність і уява, але і значні інвестиції. І хоча проект все ще перебуває під розвитком, він вже робить його зрозумілим, як він з часом вийде.

Так як ніхто не може розповісти про цей автомобіль краще, ніж сам власник, ми даємо його історію від свого особистого блогу:

З бази розвідки я купив каюта з полярного буріння, виведений безпосередньо з машини (ZIL 131). Автомобіль з 1976 року попрацював все своє життя на стовпі, мала подвійне глазурування з спиртним шаром, грилями на вікнах, хутряною ізоляцією кабіни і ... гнать дно =

Для деяких з вас може здатися нечутливість, але північна версія таких машин, як Kraz, Zil, Урал, передбачає скло наповнювачем і шкірою за допомогою скляної вовни або штучного хутра, тому я кажу це, як це!

Плитка була встановлена з ЗІЛ 130 зразків першого дозилю. Довгий час шукати його, і він не був цілим (або загнатим). В результаті було чисто від нещасного випадку, що я знайшов пилову решітку в великому магазині автомобілів. Як вона потрапила, ніхто не запам'ятовує.

Проект можна розділити на 3 етапи:
1,1 км Монтаж кабіни ZIL 130 і його поєднання з блоками Ford
2,2 км Розробка та проектування тіла (поточна стадія)
3. У Покращення динамічних якостей автомобіля до видатних навіть серед сучасних спортивних автомобілів

Двигун Ford 4.2. Ставка на Mustangs, F серії пікап і E серії автобусів. Він має великий потенціал в тонуванні. Тепер потужність 200 сил (євро 3, 4 каталізатори), завдяки модифікованому релізу і тюнінгу, потужність спочатку буде близько 250 сил, а крутний момент - близько 400 нм. У майбутньому двигун буде слухати і підвищитися.

Нагрівач кабіни з автобуса Ford. Монтаж за каюта здійснюється через розташування двигуна і салону. Такий масивний обігрівач і навіть з кондиціонером, щоб розмістити в салоні і під витяжкою не вдалося.

Залишилося чекати завершення роботи, а потім роздрукувати фотографії готового гарячого штангу на основі ZIL, щоб повісити їх в гаражі або навіть офісі.

2,2 км

3 хв

4. У

5 хв

6 хв
Головна

Джерело: