Дверний дзвінок Geek

7 зображень з тут
Як починати такий пост - він був увечері, нічого не робив. Ідея прийшла до мого розуму кілька разів, але різні обставини не допускають мене від реалізації. Але я зробив мій розум.

Габаритний зображення

Фаза підготовки

Першим було знайти сам дзвінок. Так як зараз існує величезний вибір всіх видів дзвінків, перший бездротовий дзвінок, який був обраний для експерименту:

Потім прийшов пошук миші самому. Я мав зателефонувати друзям для додаткового хвостового пристрою, і в кінці я навіть мав вибір декількох варіантів. Я вибрав найбільш підходящий, на мій погляд, варіант:

Фаза створення

Не потрібно нічого робити з дзвінком, головне - перевірити, що він має нові батареї. Але з кнопок видаліть всі всередині. Це, як правило, легко зробити, і вам не потрібно ніяких інструментів. Далі подивіться на кнопку на дошці:

Після розбирання мишки, відрізання дроту і очищення дошки від усього зайвого, залишаючи тільки кнопки. Паралельно з'єднуємо кнопки (дві сині дроти), які раніше втратили непотрібні доріжки на чіпі, з'єднуємо кнопки миші з контактами кнопки виклику (дві червоні дроти):

799 р.

Кінцевий етап

Уважно запакуйте всю річ в корпусі мишки. Я був удачливий, що було достатньо місця в мишці, щоб розмістити дві дошки:

На бездротових дзвінках на спині кнопки завжди є липка основа для склеювання її на стіну, щоб не свердлити додаткові отвори. Ця основа легко видалити з кнопки, і можна використовувати як двосторонній скотч, щоб приклеїти мишу до стіни.

Додано до [mergetime]1300478447[/mergetime]
Результатом цієї простої роботи можна побачити в самому першому фото. При тестуванні пристрою були проблеми, які в кінцевому підсумку вирішували, замінюючи акумулятори у викликі і кнопках, тому важливо мати нові акумулятори. У зв’язку з тим, що протягом 3 днів і ще не було вкрадено.
浜у 涓 蹇

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное