Дверний дзвінок Geek

7 зображень з тут
Як починати такий пост - він був увечері, нічого не робив. Ідея прийшла до мого розуму кілька разів, але різні обставини не допускають мене від реалізації. Але я зробив мій розум.

Дверний дзвінок Geek Габаритний зображення

Фаза підготовки

Першим було знайти сам дзвінок. Так як зараз існує величезний вибір всіх видів дзвінків, перший бездротовий дзвінок, який був обраний для експерименту:

Дверний дзвінок Geek

Потім прийшов пошук миші самому. Я мав зателефонувати друзям для додаткового хвостового пристрою, і в кінці я навіть мав вибір декількох варіантів. Я вибрав найбільш підходящий, на мій погляд, варіант:

Дверний дзвінок Geek

Фаза створення

Не потрібно нічого робити з дзвінком, головне - перевірити, що він має нові батареї. Але з кнопок видаліть всі всередині. Це, як правило, легко зробити, і вам не потрібно ніяких інструментів. Далі подивіться на кнопку на дошці:

Дверний дзвінок Geek

Після розбирання мишки, відрізання дроту і очищення дошки від усього зайвого, залишаючи тільки кнопки. Паралельно з'єднуємо кнопки (дві сині дроти), які раніше втратили непотрібні доріжки на чіпі, з'єднуємо кнопки миші з контактами кнопки виклику (дві червоні дроти):

799 р.

Кінцевий етап

Уважно запакуйте всю річ в корпусі мишки. Я був удачливий, що було достатньо місця в мишці, щоб розмістити дві дошки:

Дверний дзвінок Geek

На бездротових дзвінках на спині кнопки завжди є липка основа для склеювання її на стіну, щоб не свердлити додаткові отвори. Ця основа легко видалити з кнопки, і можна використовувати як двосторонній скотч, щоб приклеїти мишу до стіни.

Додано до [mergetime]1300478447[/mergetime]
Результатом цієї простої роботи можна побачити в самому першому фото. При тестуванні пристрою були проблеми, які в кінцевому підсумку вирішували, замінюючи акумулятори у викликі і кнопках, тому важливо мати нові акумулятори. У зв’язку з тим, що протягом 3 днів і ще не було вкрадено.
浜у 涓 蹇

Дверний дзвінок Geek р.

Джерело: