На весіллі.

Я мріяв всю зиму, яка в березні я б був весільним фотографом для Кузі та Кузина. Але Кузья не вдалося - організував любовний трикутник, а зараз події відбуваються десь на бічних лініях.

11 зображень, через

На весіллі. р.

02 мар
За останні два дні він ховається в лісі з «старих» кузин і «нині» трохи Аліси. Сидіння серед березів є нудним. Коли я підходжу його і починаю його, Кузья демонстративно ілюнсів і шахів бліх, але він не хоче йти в тундру, де живуть свої красуні.

На весіллі. р.

03 мар
Тому я розповім про шлюбне звичаї лисок за допомогою прикладу іншої пари: Ліза і Лізовіна з річки Тихая, яку я зняв у 2008 році. Для тих, хто не пам'ятає цих лисок, спочатку перейдіть shpilenok.livejournal.com/31166.html.

Це кімната Лізовіна.

На весіллі. р.

04 мар
Красуня наречена Ліза.

На весіллі.

05 мар
Разом.

На весіллі.

06 мар
Sweethearts swear - тільки cheer ...

На весіллі.

07 мар

На весіллі.

08 мар

На весіллі.

09 мар

На весіллі.

10 хв
Ліза постійно спровокувала гонщики, очевидно, щоб всебічно перевірити здоров'я Лізовіна перед тим, як дозволити йому стати батьком. Вагітність в лисицях триває всього за 50 днів. У Камчатці з'являються лисики в травні, але вони починають з'являтися тільки в липні. Цього року ця пара виросла 5 лис.

На весіллі.

11 (пласт)

У своїй родинній історії був трикутник. Ліза лікувала його спокійно, зустрілася з Радою Лізовін.

На весіллі. ,00 гривня

Джерело: