На весіллі.

Я мріяв всю зиму, яка в березні я б був весільним фотографом для Кузі та Кузина. Але Кузья не вдалося - організував любовний трикутник, а зараз події відбуваються десь на бічних лініях.

11 зображень, через

р.

02 мар
За останні два дні він ховається в лісі з «старих» кузин і «нині» трохи Аліси. Сидіння серед березів є нудним. Коли я підходжу його і починаю його, Кузья демонстративно ілюнсів і шахів бліх, але він не хоче йти в тундру, де живуть свої красуні.

р.

03 мар
Тому я розповім про шлюбне звичаї лисок за допомогою прикладу іншої пари: Ліза і Лізовіна з річки Тихая, яку я зняв у 2008 році. Для тих, хто не пам'ятає цих лисок, спочатку перейдіть shpilenok.livejournal.com/31166.html.

Це кімната Лізовіна.

р.

04 мар
Красуня наречена Ліза.

05 мар
Разом.

06 мар
Sweethearts swear - тільки cheer ...

07 мар

08 мар

09 мар

10 хв
Ліза постійно спровокувала гонщики, очевидно, щоб всебічно перевірити здоров'я Лізовіна перед тим, як дозволити йому стати батьком. Вагітність в лисицях триває всього за 50 днів. У Камчатці з'являються лисики в травні, але вони починають з'являтися тільки в липні. Цього року ця пара виросла 5 лис.

11 (пласт)

У своїй родинній історії був трикутник. Ліза лікувала його спокійно, зустрілася з Радою Лізовін.

,00 гривня

Джерело: