Один день в житті району

Григорій Нечухін, один з сільських прецизій Коченського району, оприлюднив три вбивства, вчинені на території ділянки, призначеного йому протягом останніх декількох місяців. Це те, як життя і обслуговування сільського району, здатні на рівні регіону здивувати колег з їхніми успіхами, виглядають як.
Зареєструватися

19 зображень і текстів.

Служба в поліцейському окрузі Уповноважений Департаменту внутрішніх справ Коченського району, молодший поліцейський лейтенант Григорій Нечухін дав 20 років життя від свого 47 і не збирається кинути.

Один день в житті району

2. «Я прокинувся щодня в шістьма без тривожного годинника. Я промив, я вбираю до будинку. У с. Лесна Поляна, де живе Нечухін, близько 500 дворів - вважається одним з кращих.

Один день в житті району

3. 7:30. Сніданок. Всі продукти харчування. Сусіди іноді просять продавати яйця – вони відмовляються, оскільки вони годують їх собакам.

Один день в житті району

4. 8:40. Через п'ять хвилин - «диворце» в зборі начальника відділу поліції Коченського району. Тексти пісень, а це означає: І хоча кожен знає Нечухін на канікули, ніхто не запитує, що він робить тут. Відпустка, коли можна вимкнути телефон і забути про роботу, район не буває.

Один день в житті району

5. 10:00. З Коченевого він повернувся до Лісової Поляни, до свого офісу на місцевому поштовому відділі. «Особливості кожного дня, але я не приходжу сюди часто. Як правило на станції, я їду додому. Якщо що-небудь, кожен у с. має номер комірки. Дзвінки можуть бути зроблені в будь-який час доби. й

Один день в житті району

6. 10:30. Останнім часом команда АКЦ «відкликається» нового мисливця УАЗ. Пропонував Нива, УАЗ ще один район. Але ми обмінялися: він має асфальт в с., а в нашому – бампери, від «Нива» нічого не залишиться.

Один день в житті району

7. 10:45. Переглянуто дитячі документи для мисливської гвинтівки та її умов зберігання. Всі тонкі. Моя друзі зателефонуйте мені Михалич, мої діти можуть викликати мене Дядько Гриша. Я навчаюся швидко. Кожен знає це, тому немає паніровки. й

Один день в житті району ,00 Р

8. 11:00. Середня загальноосвітня школа в лісі Поляна. «Ми використовували для боротьби і боротьби з усіма часами в школі, але це не було призначено для написання заяви в міліцію. Пишіть зараз.

Один день в житті району

9. 11:10. Школа каже, що він розім'яв ніс старшого школяра для обраного стільникового телефону. Нечухін пізніше повідомляє про те, що він не вірив хлопчику: «Так що хтось відійшов на телефон з Сергіжу?» Добре, добре. Зареєструватися Я поговорю на другий, щось не чисте. й

Один день в житті району

10. 11:30. На персональному Тойота Гала ми приїдемо до сусіднього села до будинку, з якого власник раптом зникнув останню весною. За шість місяців, ніхто не здався, поки сайт не був переданий в Нечухін, який на тиждень і половина дізнався, що власник не був відсутнім.

Один день в житті району

11. Він загинув новими господинями. Я попросив мого сусіда дивитися, коли цей чоловік збиває його партнера, негайно зателефонуйте йому і поспілкуватися з нею для горілки. Так прецинкт з свідками і подолом страшного визнання. Тіло було знайдено в тамбурі.

Один день в житті району

12. 13:20. До поле конопель минуле залізничного переправи з'явився лижний стежок. Нечухін намагався невдало переконувати дівчат, щоб викликати його, коли вони побачили, що це було. «Новікомери... Я зателефоную оксамитовану кадру. І я зловив біатлет 100%.

Один день в житті району

13. 14:30. Після обіду Григорій Михайлович погодився показати свої нагороди. Все для відмінного сервісу. «Я не буду служити винагородам. Не за гроші. Для чого? Я виріс тут, це моя земля. Немає одного, але я збираюся зробити це тут. й

999 р.

14. 14:45. «Це був великий крадіжок, і я знайшов цей блиск на місці...» І знайшов цей тиф: на дорозі, якби випадково знизився світліше, чекаючи. Один йде: О, мій світлий, дати його назад! Ось як я отримав. Він не знав, що він втратив світло в цьому будинку. й

Один день в житті району р.

15. 15:00. «Мій будинок був колись захоплений тифом, який служив всього 32 років. Удал зобов'язався показати його. Я точно знайшов його. Я знаходжу всіх рано чи пізно, ніхто ще не залишив - ні спраги, ні вбивці.

Один день в житті району

16.00 р. "Замовити тут. Тиф залишив сліди завантажувального стібка на підошві. Ну, я вгадую просту людину не можна шити, так, заздрити, вони всі навчаються в пошиття. Так я знайшов: Я відвідував деякі запори тут довгий час назад, я ходжу, і є весь паркан в цих стібках.

17. 16:30. «Найбільш поширеною проблемою є спиртні напої та скидки. Вони всі погані. І горілка, вони п'яніють і йдуть. Я не пишу 23 роки, але в молоді я пишу. У 90-му, навіть поліція була пожежна, проте, не для вживання, але для боротьби. Через рік вони забрали його назад. й

18. 17:30. За місцевими стандартами, Necheukhin живе ідеально: сильна ферма, зарплата 20 тис. (близько семи йде на алімонію). І найголовніше, багато поваги селян. Він запропонував стати головою державного господарства, але відмовлено. "Не шахта".

Один день в житті району

19.00 р. Нормальний робочий день закінчується на сьомій або восьмій годині, але, власне, робота цілодобово. «Чи можна забрати на двох ранку і розповісти вам про те, щоб перейти до наступного села. Ви отримаєте, ви йдете. Таку професію. Нечухін, що він не зробив помилки у своїй професії.

Один день в житті району

Джерело: