Комп'ютер

Нещодавно в YAP була тема про те, як шумоізоляційний комп'ютер пішов в інший номер.
Я вирішив поговорити про мій досвід складання комп для нічних зливів від торрентів смачних продуктів.
Не лякаю прямо, інтригу, що я збудував автомобіль з ягняти.
Це було так – я вирішив очистити шафу з старим праскою, відкинувши рубби я зрозумів, що в різних куточках знаходиться майже ціла система.
Ось буде вісім різних фото, не розбиває пластину.

1670854

Що було знайдено: Живлення 400W (друга збиралася викинути, і я промив і зліва), кілька твердих речовин на 2,4.8 і 32 гігс, напівпроменева мати з селерончиком (закінчений після ремонту комп'ютера друга), бар пам'яті на 256 метрів. Всі види проводів, звичайно, сита, старий ATI Rage Pro і т.д. В цілому майже готовий комп'ютер.
Увечері я поїхав в будинок друга, щоб забрати дифу, і він просто збирав новий комп'ютер і подав старий залізо. Це смачно, звичайно. Але була модель Zalman 100.5 млн і пара планок опери. Після короткого зондування, вона переїхала безпечно до мене, можна було зібрати. Але що? Опція була заповнювати стару справу на роботі, але вона була зайнята перетягуванням, і система зважить багато. Після перекопування на балкон, я викопаю старий завантажувальний ящик. Коробка була добре, щільна, водонепроникна, помірно велика. Ми можемо збирати.
(Фото: Прохолоджувач і донор пам'яті)

(PHOTOS - Перші тести)

Але розрахунок збірки було те, що комп'ютер буде або супер-комплект або німим, інакше немає сенсу.
Розбирання джерела живлення. За допомогою теплового клею до стандартних радіаторів він доданий ящик охолоджувача від конопля четвертого. Він отримав трохи крововиливу і зробив Залман. У ході тесту виявилося, що міст на мамі добре прогрівається, викопавши старий радіатор не пам'ятаю, чому і приклеїли до стандарту на матері, все ОК.
Виготовлені отвори в ящику і кришка під все пробудження, кріпляться зручні ручки канат з боків. Я кладаю цей чохол на шафу, з'єднавши подовжувальні шнури всі необхідні (податкові шнури також з пекл знає де) і готовий. Зеро звуки, радісні штани повністю.
(PHOTOS - Перший варіант)

(PHOTOS - Кращі види)

Ви думаєте все?
Мати і vidyuha - старий лаг! Знайдений хлопець на форумі, який проданий хорошою матір'ю з хорошою вбудованою (рубки на 500 років). Замінити. Знайдено старий мікро Контролер Wi-Fi в шафі. Я налаштував пульт дистанційного керування, я з радістю.
Ти думаєш?
У цьому випадку відмінно працює весь рік. Я вирішив оновити основний автомобіль. Стара залізниця була продана в брухту. Мій комп'ютер був вже досить тихий, але я повинен зробити його спокійною.
Новий залізо був більш потужним, ніж попередній, навантаження на PD є відповідним, мені довелося викрутити мікрофенель до нього, вішати його на контролері і видалити швидкість до мінімуму. Я звернув тверді речовини від мого третього автомобіля до цього, тому замість двох WD Black Editions гравірування, як газ борс, два WD Green Editions збиваються, я дихаю голосніше.
(ФОТОС - Другий донор)

Проц кладе охолоджувач з іншим автомобілем E2140 замість E4300. Великий радіатор від Ice Hummer. Мати є жорстким характером, на одному з її мостів мідний їжачок з льоду Гуммер, на інший міні-туррет від нього. Але мати так спекотна, що її не вистачає для неї. Я мав поставити стандартний вентилятор на міні-турреті і видалити відроди до нуля, одночасно він також знімав тепло з процовського монстра - прибуток.
Після випробувань виявилося, що тверді речовини в пуфовому пирога прогріваються досить багато. Я кладаю його на рейках з картону, вирізати повітроводи, вибрав найсвіжіші вісімдесяти, викопану по вулиці, знуривши повороти.
Закінчила коробку, кладемо її разом. Він закручує його і приклеїв її по всій, перекручує тестом для масштабування. Всі
У мене є це. шум вентиляторів на рівні складнощів, вночі це абсолютно не чутно на шафі. Високий.
(PHOTOS - Фінальна версія)

(ФОТОС - Відкритий)

О, yeah, я забули писати про Vidyuha. Як правило, це обрамлюється тим самим ATI Rage Pro, але в моєму новому комп'ютері три Відяха і один відмінно мігрує мовчати, якщо це необхідно, перевага це також на регуляторі х (Я хотів, щоб зробити його мовчним, не вписується приблизний в слот)
Дуже дякую. ЯП!
(Фото: Мій автомобіль, з якого нижні відеоролики)

Джерело:

Tags

See also

New and interesting