Американські дороги

Коли я повернувся з США, багато людей запитали мене, що я пам'ятав більшість. Безкінечні дороги цієї чудової країни. Америка - країна для людей і автомобілів. Я поїхав двадцять тисяч кілометрів по цих дорогах під час руху, і не один кілометр зробив напругу або напругу, навпаки, я отримав реальний високий від водіння автомобіля. Я взяв фото на цю історію всі два місяці, які я був у Сполучених Штатах цієї весни. Вони приходять з різних міст і держав, але це буде ще цікавіше. Хочу розповісти вам про те, як працюють американські дороги та правила дорожнього руху.

1,1 км Старт у містах. Місцева вулична навігаційна навігація є чудовим прикладом того, як ви можете приїхати по незнайомому місту і не загубитися. Коли американці роз’яснюють дорогу, вони не знімають плани з олівцем на колінах, їх потрібно лише перерахувати необхідні вулиці. Справа в тому, що на кожному перехресті з двох сторін буде показувати вулицю, яку ви їдете і перехрещуєте. Крім того, дуже легко планувати зустрічі: на куті вулиці Бродвею і вул. Гратиот. Що може бути простіше?
_ Новини

2,2 км На будь-якому перехресному перехресті є багато вогнів. Ви завжди можете побачити їх. Іноді в центрі перехрестя на сталевих тросах, іноді роблять такі віддалені палички.
р.

3. У Жовті ліхтарі трафіку є відмінною рисою Мічигана. І в Луїзіані, вони зелені. Не боятися, якщо у вас є світло трафіку з не трьома, але чотири, п'ять або більше секцій. У вікнах «екстра» тільки стрілки приховують. Ми маємо віддалені розділи, всі вони мають одне світло трафіку.

4. У Правила дорожнього руху так прості, щоб вони зрозумілі для дитини. У звичайному сенсі в Америці відсутні дорожні знаки: є, ймовірно, тільки десятки піктограм, зазвичай, вказують на напрямок руху. Більшість знаків є білими нальотами з чорними літерами, які пояснюють, що робити або не робити. «Перевозки в правому провулку повинні ввімкнути право». Англійська мова дуже проста і лаконічна, всі ознаки можна прочитати на будь-якій швидкості.

5. Умань Підпишіться на нашу розсилку. Виявляється на нерегульованих перехрестях, і зазвичай забезпечується додатковою невеликою ознакою в нижній частині, яка говорить «Все спосіб» або «4-way». Це означає, що ви повинні зупинитися до перехрестя, і якщо є вже інші автомобілі, пріоритет є тим, хто прибув раніше. Це прекрасно працює, тому що драйвери, як правило, повинні бути понітніми і дисциплінованими. Ні, ніхто не має охолоджувача автомобіля, але дійсно - хто вперше прийшов на перетин з знаком зупинки, перший буде залишити його :

6. Жнівень Паркінг тут строгий, але ознаки чітко описують, як можна паркувати в цьому конкретному місці. Перервувати правила парковки набагато дорожче, ніж отримувати оплату або шукати інше місце. Часом знаки попередження також напишіть суму штрафу, яка повинна сплатити за порушення. Ось, наприклад, ви не можете паркувати ялинку.

7. Про нас Чи варто згадати, що в місцях, де заборонено паркування, парки нікому?
19

8. У Де заборонено парковку, це дозволено. Але, звичайно, ви не можете поставити автомобіль на перетині, на тротуарі навіть з одним колесом, не можете заважати автомобіль іншим учасникам руху. Погляньте, як виготовляються Американські знаки. Вони проводяться на болтах, і якщо ви хочете повісити інший знак або розмістити тимчасовий, він просто викрутить до того ж стовпа трохи нижче.

9. Навігація У великих містах, всі автостоянки по вулицях сплачується (крім житлових площ). Ви можете оплатити автостоянку в машині. Майже кожен приймає банківські картки, хоча є ще старі паркометри, де потрібно покласти монету і годинник буде пекти. Ви платите за час, який вам потрібно, ви приймаєте квиток, і ви вносите його під вікном вашого автомобіля, щоб побачити його.

10. Паркування патрульних патрульних колодок постійно знаходяться на вулицях і переконайтеся, що все в порядку. Якщо у вас немає квитка або часу серйозно передається, ви отримаєте квиток під склом. Сума буде значно більше, ніж за кілька доларів на правову парковку.

11. Америка - країна великих автомобілів, і є привілеї для маленьких автомобілів. Наприклад, спеціальні, зручні місця для автомобілів «компакт».

12. І американці не соромляться будувати дороги в декількох рівнях, це допомагає позбавити місто від бруків.

13.00 р. Цар дороги не є джигітом в чорному джипі, але пішоходів. Незважаючи на те, що це називається наступом для російського слова «педастрій», а пріоритет дається пішоходів. Переходи завжди дуже помітні. Але не завжди відбуваються класичні зебра. У містах, переправи розташовані на кожному світлому трафіку: немає zebras, але, як правило, є ознаки або пішохідні вогні.

14. У деяких штатах є кнопки, які, на жаль, не вживали в Росії. Ви повинні перехрестити дорогу – натисніть кнопку і почекайте хвилину: автомобілі зупиняться.

15.00 р. Нагадка про те, куди шукати при перетині дороги.
Габаритний зображення

16.00 р. Залишайтесь, після чого ви перехрестите дорогу. Щоб бути більш помітними при перетині, візьміть апельсиновий прапор з вами.

17.00 р. Такі прапори я зустрівся в Солт-Лейк-Сіті на нерегульованих вогніх трафіку. Дуже зручно, я думаю.

18 років Американці відповідальні за власну безпеку, тому вони використовують прапори при перетині дороги, так як придумували для них. Небо краде прапори. :

19.00 р. Іноді вулиці повністю закриті для капітального ремонту. Помаранчеві знаки завжди вказують на спосіб навколо.

20. Про нерівності на дорогах також попереджають окремий, чітко видний знак.

21. Усі міста мають велосипедні смуги. Циклісти є рівних учасників руху.

22. Циклісти не пішоходів. Вони працюють транспортні засоби, які можуть бути небезпечними для пішоходів. Таким чином, вони не можуть їздити на тротуарах, легше виділити окрему смугу на дорозі.

23. Прогулянка по місту. До послуг гостей: Не існує кільце-типу МКАД, але траси перетинаються один з одним, за допомогою яких можна дістатися до правої частини міста дуже швидко, або залишити місто.

24. Ці автомагістралі заміщали американську залізницю. В наявності є два види доріг, місцевих і федеральних. Першими є лише треки з точки до точки б, в тому ж стані. Відремонтовані міськими органами. І відомі міждержави, це шосе, які перетинають кілька держав, вони завжди в ідеальному стані, вони контролюються федеральним урядом.

25. Також є пробійні джеми, які називаються «трафним». Найчастіше при пікових годин відбувається перевантаження на магістралі. Я був відлякуваний жахливими брухтами Лос-Анджелеса, Сан-Франциско, Нью-Йорк. Я теж стояв в них, і я хочу сказати, що всі свої страшні джеми трафіку є пологами, які відбуваються в Москві. Якщо ви їдете в 10 до 20 кілометрів на годину, але ви все ще збираєтеся. Трафік виходить, коли є занадто багато автомобілів на дорозі, але не існує глобального «витримувача», тому що ніхто не дрочить з ряду до ряду, не намагайтеся перевозити по бокових лініях і поважати сусідів в потоці, розуміючи, що кожен має речі зробити і все поспішає.
25373834

26. Прямі знаки на автомагістралі зручні як у містах. Точка зору в напрямках. Майже кожен автомобіль має вбудований компас. Індекс міждержави.

27. І це знак для регіональних доріг в середині невеликого міста на півдні Дакоти. У інших штатах це те ж:

28. А тепер ви і я досягла оперативного простору, а з міста! Тепер ми будемо говорити про асфальтобетонні нитки, які зв'язують Сполучені Штати Америки з великим веб-сайтом.

29. Стійки, як правило, дві смуги в одному напрямку. Вони розширюють тільки при вході в великі міста, але досить два смуги, щоб запобігти джемам руху на заміських дорогах. Кожна людина рухається в правому провулку, використовуючи ліворуч для перекриття. Дорога різних напрямків відокремлюються як поломка, так і частіше за допомогою смуги з газоном. Я не знаю, хто ріже траву тут, але я не бачив кущ на шосе.

30. Що таке секрет трас? Відсутність перетину з іншими. Всі виходи та повороти знаходяться через мости, які розташовані перпендикулярно.
3610Р. 4200Р.

31. Метелик взаємозамінює, які продовжують будувати з неперевершеною стійкістю, не був побудований в Сполучених Штатах протягом тридцяти років, вони повністю неефективні, машини тільки заважають один одному. Так, є практично всі виходи з доріжки - з правого ряду. Але тут ми йдемо.

32. Це те, що типовий американський автомобіль виглядає так. Чи знаєте ви, хто збирається куди і як комфортно це? Чому не можна будувати це в Росії?
3610Р. 4200Р.

33. Ці дороги виконують низькі людські бажання для їжі, туалету та ліжка. Не можна опустити тут, ви не можете залишитися голодом і нереально спати в машині на дорозі. Як тільки ви хочете щось, після декількох кілометрів (або пари десятків) будуть такі сині щити праворуч від дороги.

34. Такі «сервісні» з’їзди по всій вазі посеред пустелі. Можна їсти, заправити, провести ніч. Тут ви знайдете інші мережеві продукти харчування: Burger King, Wendy's, Китайська Panda Express або Мексиканська Taco Bell.

35. Завжди відпочивають ділянки. Інформація для туристів: буклети, карти, знижки на готелі та харчування.

36.00 Р Відповідні зони дуже різні, є такі ж мережеві ресторани, є тільки латини і машини з соди / шоколадом.

37. Посадка на дорожню сторону, на колесах автомобіля не про Америку. Знаходження туалету в будь-якому місці, навіть у степу, і ще більше так на шосе, є порожнистою шафою. Я не був боїться ходити, бо там завжди є туалетний папір (це не вкрадений або не вкрадений навколо кімнати), а також спеціальні цементні підкладки на стілець. Унітаз дуже чистий!

38. Газові станції також є шедевром тваринного рифу капіталізму. Щоб просто залити бензин, не потрібно їхати на виїзд, все оплачується тут, біля авто, через термінал, який, звичайно, приймає банківські картки. Є два види палива: бензин і дизель. Електронний номер американського бензину не такий же, як і наші: 87, 89 і 93. Але тут можна сміливо купити найдешевший, який зробив. Вартість бензину, дивно, точно так само, як і в Росії. Вона варіюється від стану до стану, від $3.5 за галлон (3.8 л) до 5.5. Але в середньому, якщо ви заберете його, ви отримаєте долар на літр. Щиро дякую! Ціна 95-а в Москві.
, доб. 2

39.00 р. Багато реклами на автомагістралі. Щітки величезні, іноді непристойні. Зателефонуйте!

40. Одна пивоварня десь купила десятки старих пожежних вантажів і кладуть їх вздовж дороги на півдні Дакоти. Я зустрівся близько десяти своїх векселів, і там був автомобіль поруч з кожним.

41. Ні, ні, ні. Ви ніколи не познайомитеся з радіолокатором під кущ. Вегетація біля самої дороги також відсутня, для безпеки. Звісно, є поліція на дорогах, особливо на швидкісному режимі. Це називається Road Patrol. Це єдиний сервіс, який схожий на наші поліцейські: вони тільки патрульні дороги. Кожен інший офіцер поліції в Америці має радіолокацію в машині, з якою він також може контролювати швидкість і дрібні захисники, незалежно від того, що він має. Я бачив злочин, я зупинився. Самі транспортні органи не зустрічаються на дорогах часто, але вони мають спеціальні АЗС, з яких вони отримують на сцену за допомогою секунд. Ці хлопці є справжніми професіоналами, кращими драйверами в країні! Коли вони поспішають від нещасного випадку, вони працюють на швидкості понад 200 кілометрів на годину, а не заважають іншим учасникам руху. Вони не покарають на дорогах, і вони приїдуть сюди не за гроші, але щоб допомогти людям, якщо вони потребують допомоги. Якщо автомобіль закріплений або зламав колесо, вони прийдуть і допоможуть викликати технічну допомогу з найближчого міста. Якщо ви закінчите бензин, то привезете його. Однак при каструлі: в деяких штатах відсутність бензину в баку є порушенням. Водій повинен тримати рівень палива під контролем. Таким чином, поліція вперше привезе бензин, а потім напишіть штраф. І так в все: перша подача і захист, і тільки потім покарати.

42. На сході країни знаходилися дороги Toll. Чудова особливість американської дороги: ви можете платити тільки готівкою. Ні банківські картки. Це дуже дивно для такої пухирної пластикової країни. Існує ще один варіант безготівкових, але це тільки для постійних клієнтів: купується коробка, яка передає інформацію про автомобіль радіосигналом, а в кінці місяця видається рахунок-фактура. Але такі пристрої є унікальними для кожного оператора автодоріг, і є багато компаній.
р.

43. У штаті Флорида, ідіоцикл пальових доріг досягає його клімакс. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. На невеликих виходах з автобаню можна оплатити або через це дуже точку радіо FasTrack або кинути монети в спеціальну коробку, а саме стільки, скільки вам потрібно. Ми зробили це для того, щоб не найняти чорною стороною, оскільки трафік на цих конвенціях невеликий. Що робити, якщо я не маю права монети? Що робити, якщо рахунки? В кінці я ледве брухтував 75 центів, включаючи п'ять центів. П'яна ціла ручна в кошик і половила (на більшості пальмових доріг, крім Нью-Йорка, немає бар'єрів). Світло не повертав зеленим і я пішов на червоне світло. Я не знаю.

44. Я можу сказати, що дороги Америки близькі до досконалості, але це не означає, що асфальт завжди новий і без тріщин і таких неприємних дрібниць. Але дві основні складові: ніколи не будуть будь-які отвори і пороги на дорозі і сам полотно буде гладким. По дорозі постійно перебудовуються, але не один рік. Ремонт доріжки тут яскравий і барвистий шоу.
779598

45. Як правило, дорога ремонтується, блокує одну з ланців і трохи змінює шаблон трафіку. Драйвер дізнається про ремонт на декількох кілометрах, яскраві червоні ознаки повісять, вражаючі і помітні «бари» стоять на закритому провулку, що кілька людей хочуть перевірити міцність.

46. Звичайно, в цих зонах потрібно уповільнити. І всі розрізи. Справа в тому, що в зоні роботи на дорогах всі штрафи подвоюються. Це не комусь, але гіркий досвід. Занадто багато дорожніх робітників загиблих в країні з таких старень. Таким чином, перед ремонтом, вивіски зазвичай вішаються: «Фіни подвійні, штраф 7,5 тис. дол. за поранення працівника, до 15 років в тюрмі за вбивство». Права на це зазвичай позбавлені життя.
Р

47. Іноді обидві смуги повністю заблоковані, потім тимчасовий виїзд побудований через ділення газону і легкових автомобілів допускаються уздовж одноланцевої дороги, щоб познайомитися один з одним. Але це рідко.

48. Кінець ремонтної роботи, ми можемо додати швидкість. Звичайний ліміт швидкості на шосе становить 120 кілометрів на годину. Так, це не Німеччина, де в багатьох випадках ви можете насправді керувати стільки, скільки ви хочете. Але навіть при постійній швидкості 100 км / год, коли на трасі немає населених пунктів і постійних вантажівок на вузькому шляху, однакова швидкість буде середня. Ви завжди можете розрахувати час прибуття.

49.00 р. Іноді виникають нещасні випадки, застібка. Рідко, але точно. Поліція прибуває практично миттєво, а також інформувати водіїв заздалегідь, що є вимушеним уповільненням.

50.00 р. І під час місцевих ремонтів в невеликих містах на заблокованих дорогах є ці хлопці (разом тітки) і тримають знаки.

51. Є практично не тунелі в Америці, навіть в гірських районах. Зазвичай вони віддають перевагу будувати шосе, обходячи гори, але зберігають його повну трасу.

52. Так хто приводить ці дороги? Автомобілі тут не менш цікаві, ніж сама дорога. На жаль, в даний час ви рідко знайдете такі рідкість. Як правило, вантажоперевезення і мандрівників.

53. Подорож в автобудинку зручно і вигідно. Майже всюди можна знайти не тільки мотелі, але і спеціальні райони для автобудинків, тут вони називаються таборами. Здається табір, персональний автомобіль кріпиться до спини на жорсткому муфті, людина йде далеко, далеко, а потім здає будинок на колесах і повертає світло.

54. Виготовляти тут можна тільки на жорсткому муфті. Необхідно, щоб автомобіль за пуском вогнів працювати. Іноді зустрічаються величезні плакати в спині.

55. Караван.
Перегляди

56.00 р. Американці дуже мобільні. Завтра вони можуть знайти роботу в іншій державі і піти жити там, приймаючи всі товари, які вони отримали з ними. Для цього потрібно просто орендувати вантажівку з U-Haul, досить недорого, навантажити все в спину, прикріпити автомобіль до спини - і ви можете піти принаймні до іншого кінця країни.

57.00 р. І іноді всі будинки транспортуються:

58. До того ж в дуже гарному стані доглянуто дуже дрібні локальні дороги.

59.00 р. Добре розуміється правило «дорожня дорога».

60 хв Ведуться дороги без падлогу, звичайно, але вони мало.

61. І це дорога в степу. Дивитися, це квартира!

62. Нарешті, тут є деякі знаки доріг.

Р

р.

Джерело: valkirya77.livejournal.com