1026
Артроподи
Легенди про наші медичні установи і про майстри і майстри, в операційних кімнатах саркери - вони не виникають з нуля. Іноді, звичайно, не сміятися від того, що сталося, а іноді ви не знаєте, що сказати.
Ще один пацієнт прийшов до лікарні. Вечора вечора. Добре, люди відходять від наркозу різними способами. Ця пісня проживала, реж. комусь, хтось довів щось до когось і вийшов до ранку.
І вранці компанія в камері паління дивилася трагікомедія. Неймовірно захопився туалетом. Після декількох хвилин він стрибнув з унітазу з шавбою, в парі, обличчям і, провідні очі, що припливають з жахом, нерівномірні стрибки знезаражуються в напрямку начальника відділу.
Через кілька хвилин лікар, з'явився в дугі з гістеричної сміху, Я ледве потрапив в камеру паління і просив дим. Я забрав дихання. Він зробив.
Хворий, літаючи в офіс, почав кричати з дверцята, намагаючись дізнатися, що він був видалений. І на дивовижну і спокійну відповідь, скажеш, рогатої грижі, заспокоїли гістерично:
Чому не можна знайти власний пристрій?
Ми зробили. Я. Як його знайти, якщо сестра при заправці її на ногу надійно закріплюється. Допомагали тренерів, він виходить. Важко перенести до кардіології.