Військова їжа

Blogger дваwer пише в своєму блозі:

У 7-му дивізіоні Airborne Assault я був показаний, що на дні тижня, а також кілька варіантів сухих раціонів. Нагадуємо, що харчування в підрозділі передано до юрисдикції цивільних підрядників.
Немає фруктів на фото, але вони іноді даються, проте, на мій погляд, недостатньо.

27 зображень

1. Понеділок. У ресторані подають страви.

Військова їжа

2 вівторок.

Військова їжа

3. Середа.

Військова їжа Р

4. Четвер.

Військова їжа

5. П'ятниця.

Військова їжа

6. Субота.

Військова їжа

7. Неділя.

Військова їжа

8. У Тепер заборонено розрізати масло, як і раніше, з «пуками», і зобов'язаний купити в індивідуальній упаковці. Згідно з державним контрактом, всі продукти повинні бути виготовлені відповідно до ГОСТу, купівля ТУ допускається тільки для тих продуктів, які не виробляються відповідно до ГОСТу (наприклад, ацетична сутність). Вони письмові в угоді окремо.

Військова їжа

9. Навігація Сама з сиром.

Військова їжа Р

10. Молоко в цих пакетах.

Військова їжа

11. IRP-B сухі раціони.

Військова їжа

12.

Військова їжа

13. IRP варіант 2.

Військова їжа

14. Групова дієта для 10 осіб.

Військова їжа

15.00 р.

Військова їжа р.

16.00 р.

Військова їжа

17.00 р. Від GRP я мав можливість спробувати під час служби в Абхазії лише кілька супів, таких як «Бетроот». Примітити їстівний.

Військова їжа р.

18 років

Військова їжа

19.00 р. Але з кашу в такому пакеті довелося зіткнутися на прикладі ячменю. Реальний крап, Я сподіваюсь гречана і млинець смак краще.

Військова їжа

20.

Військова їжа

21.

Військова їжа

22.

Військова їжа

23. Виживання дієти витрачається в екстремальних ситуаціях, коли неможливо організувати харчування за базовими раціонами або іншими дієтами (сухими раціонами).

Військова їжа

24.

15062 км

25.

Військова їжа

26. Те ж саме гороховий концентрат використовується в раціонах IRP. У Чечня ми ставимо його тільки тоді, коли нічого не було, і найчастіше просто кинули його. Подруга, який служив в одному з бригад GRU, сказав, що вони були потоплені в плиті в наметі. Неприємний продукт за смаком

Військова їжа

27. Оцініть товари на людину. Згідно з загальними показниками, вона б'є, але зараз була введена оцінка зимо-літо-літо-літоземної продукції, де продукти поширюються сезонно.

Військова їжа

Джерело: