Військова їжа

Blogger дваwer пише в своєму блозі:

У 7-му дивізіоні Airborne Assault я був показаний, що на дні тижня, а також кілька варіантів сухих раціонів. Нагадуємо, що харчування в підрозділі передано до юрисдикції цивільних підрядників.
Немає фруктів на фото, але вони іноді даються, проте, на мій погляд, недостатньо.

27 зображень

1. Понеділок. У ресторані подають страви.

2 вівторок.

3. Середа.

Р

4. Четвер.

5. П'ятниця.

6. Субота.

7. Неділя.

8. У Тепер заборонено розрізати масло, як і раніше, з «пуками», і зобов'язаний купити в індивідуальній упаковці. Згідно з державним контрактом, всі продукти повинні бути виготовлені відповідно до ГОСТу, купівля ТУ допускається тільки для тих продуктів, які не виробляються відповідно до ГОСТу (наприклад, ацетична сутність). Вони письмові в угоді окремо.

9. Навігація Сама з сиром.

Р

10. Молоко в цих пакетах.

11. IRP-B сухі раціони.

12.

13. IRP варіант 2.

14. Групова дієта для 10 осіб.

15.00 р.

р.

16.00 р.

17.00 р. Від GRP я мав можливість спробувати під час служби в Абхазії лише кілька супів, таких як «Бетроот». Примітити їстівний.

р.

18 років

19.00 р. Але з кашу в такому пакеті довелося зіткнутися на прикладі ячменю. Реальний крап, Я сподіваюсь гречана і млинець смак краще.

20.

21.

22.

23. Виживання дієти витрачається в екстремальних ситуаціях, коли неможливо організувати харчування за базовими раціонами або іншими дієтами (сухими раціонами).

24.

15062 км

25.

26. Те ж саме гороховий концентрат використовується в раціонах IRP. У Чечня ми ставимо його тільки тоді, коли нічого не було, і найчастіше просто кинули його. Подруга, який служив в одному з бригад GRU, сказав, що вони були потоплені в плиті в наметі. Неприємний продукт за смаком

27. Оцініть товари на людину. Згідно з загальними показниками, вона б'є, але зараз була введена оцінка зимо-літо-літо-літоземної продукції, де продукти поширюються сезонно.

Джерело: