Я не маю стільникового телефону, і я не планую отримувати один в найближчі роки.

Якщо я мав вибрати елемент, який символізує 2010-х років, то буде лише один конкурсант на мій список. iPhone є емблемою, apex, державна будівля імперії цього дивного, прискорюючи час, в якому кожен попередньо замовляється, будучи навіть більш щільною, доторкнувшись один одному. Уникаючи загального потоку. Я захопив смартфони. Я не маю стільникового телефону, і я не планую отримувати один в найближчі роки.

Я пішов з мого стільникового телефону на рік назад. Все моє життя я втратив їх один за одним, купуючи наступні дешеві. Я закінчився з тріщинами клаптявою nocci, стилізовані в Hello Kitty тонах, які мами подрібнили в коробку ярусу в гаражі. Ця Nokia тривала, але коли вона загинула, я не можу привезти себе, щоб отримати новий телефон. мобільна промисловість і я відіграю торфів і чекаю, хто дасть перше місце.

Все почалося, коли я втратив свій смартфон 3G у другому місяці мого року і пів контракту. У мене було оплатити £ 26 на місяць на інший рік і не вдалося дозволити собі купити новий один правий час - це перше покоління смартфонів, які так трахаються дорого.

В результаті було дешевше, щоб орендувати звичайний телефон без дзвіночок і суєти і тримати оплату за 3G, які я ніколи не використовував знову.

Цей інцидент зіпсував своє ставлення до операторів і підштовхував мене в шлях опозиції. Я вийшов з ладу комунікаційних рук, які брали участь у решті світу.

Я трахнув ветерана Вітаю Kitty на Різдво в Сохо. Я думав, що немає ніде, щоб падіння нижче, тепер я повинен дати і отримати кредитний iPhone, як і всі інші, відмовитися і заблокувати в матрицю. Але після того, як я здивував себе ходити в інший офіс оператора, слухавши пояснення умов від менеджера з зачіскою Justin Bieber і в візерункових лофтах, і знову дозволяючи йому ебать себе, тому що смартфон є важливою частиною вашого життя. й

Я б лопнула, як у біблійному бачення Cecil B. DeMille, в натовпі грішників поцілують свої ланцюжки, шуаутінг, "Так, давайте мені підписати інший контракт, дати мені новий iPhone, мені потрібно більше рабства!" Але як експеримент, я вирішив побачити, що буде відбуватися, якщо я не зробив.

Він був таким, що чарівний літо, коли я орендував бунгало на пляжі, щоб подумати про свою нову книгу. Немає електрики в будинку, я не маю ноутбука, і нічого не було сітки. Розкішна, королівська конфіденційність. Я не міг турбувати, я був сереном, тільки мене, ноутбук і нескінченна синість моря, і в цьому просторі слова самі попадали на мене, заповнивши порожні сторінки.

Я письменник: Я працюю в антиподі соціальних медіа. Що я хочу сказати вам, шановний читач, йде через суворий контроль якості.

Моя подруга помітила одну п'яту ніч, що її другу п'яту, "Після банок Стелла, локшина ок, гарна нічна локшина", записано 64 раз. Соціальні ЗМІ про людей, які не можуть закривати навіть самостійно.

"Природно, я не на Facebook - Я поет," цей жарт від друга застрягла в голову довго. Є деякі права на це залізо. Як живопису та інші благородні мистецтва, поезія в сучасному світі є чимось особливим для абсолютно протилежних причин. Фрески в середньовічних храмах були яскравими, оскільки вони були єдиними доступними фестивальами кольору і гармонійної краси, що посіла углість брудних вулиць в сіро-коричневому світі бідних.

Сьогодні картина ще є святим, але для іншої причини.

Сьогодні, більше, ніж коли-небудь до, людина змушена боротися за свій психічний суверенітет, за його думки, за час, простір і тиша, в якому він може думати їх.

На відміну від цієї двоярусної їжі для очей, мистецтво сьогодні є Острів тиші і правди, який лежить між прокатними хвилями цифрового блювання. Так само також працюють кілька ліній витонченого проза, що звучать з душею читача в середині оболонки її міксів, богагагага і хороші ночі з локшиною.

У італійському барококовому залі Національної галереї в Лондоні висить таємниче полотно «Філософія», в 1645 році було написано Салеватор Роса. Людина, зображена на малюнку, яка стариться на вас, його обличчя виражає неабияке бажання проникати сутність речей. У руках він тримає мармурову налітку з написом: «Що робити, якщо ви будете говорити не краще тиші». Як багато користувачів Twitter оцінять цю ідею?

Симптом захворювання нашого віку є те, що ми відхиляємо цей максимум. Подумайте про інтерв’ю з сусідами та колегами людей, які виходили, щоб бути педофіцями та серійними вбивцями. Що спільного? «Ще здавалося, як нормальний хлопець, але завжди так тихий, неперевершений» - якби це були деякі очевидні докази, докази того, що кожен був відсутній. Що дійсно дивний і дикий про людей сьогодні є такі речі, як хістерія про X фактор.

Один з найвідоміших моментів у відкритті Джона Теолога, краще відомий як Книга Апокаліпсе, полягає в тому, що до кінця світу ніхто не міг торгувати або спілкуватися без ознак Антихриста, No 666. Апокаліпсе не впаде на нас раптово - ми вже ввійшли його, непристойно до себе, як лопатки. WW, перш ніж ім'я соціальної мережі або інтернет-магазина є однаковими трьома шістками. В івриті, як в латинському алфавіті, літери можуть виявляти цифри. Я не збираюся йти в конспірацію теорій, я просто зловживаю цей маленький поетичний збіг.

Вам не потрібно, якщо ви не хочете, щоб ви не знали людей, які ви починаєте залежати. Друзі, з якими ви дійсно близькі починають писати вам, коли вони комфортні, віддаляючи вас від випадку, яка вимагає концентрації - а не оперативно реагувати, ви відключите їх і страждаєте від провини. За допомогою смартфона ви підписуєте новий соціальний договір: ви завжди підключені, що означає, що ви завжди доступні. Гіперпідключення вбиває відчуття особистого простору. Це ще одна форма технології тирани: ваш час і ваша голова не більше ваших.

Прийміть гідну роботу, людина отримує корпоративний автомобіль і телефон. Це, здається, як привілеї, але це насправді мережа, яка робить його доступними для роботодавця 24/7. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Після того, як мій номер був заблокований через похибку банку, я не встигла платити плату за підписку. Коли я нарешті отримав гроші в моєму акаунті, я назвав оператора. Якщо у вас є північний акцент, як шахта, я нарешті отримав шанс почути живий індійський голос. Я натискав кнопку, але замість індійки я перерахував на перший етап розпізнавання голосу. «Соррі, Ваш номер замкнений,» робота повторюється і над. Оператор так привітав, що він навіть не дав мені шанс розблокувати його, даючи мені піти в службу підтримки. Я взяв глибокий дихання і трохи мій язик, щоб не схуднути.

Наступною спробою стала сьомий протокол «Натиснути це для цього», після чого виклик було перервано посередині через 16-цифровий номер кредитної картки. У будинку, де я орендувала квартиру, сигнал отримав на рівні бункера. На цій точці я непристойно і прокинув свій телефон на стіні. "Яскраве майбутнє, майбутній помаранчевий" був мітліном мого оператора. По суті, майбутній виявився на бетонній підлозі кабалю з ганчірок і шкаралупи з пластику.

Актриса і драматург Cornelia Otis Skinner зауважила, що аналогів французького слова «фланєр» англійською мовою, адже «у англосаксонській культурі немає аналога цього галичного типу персонажа - безтурботний пішохідний пішоходів, який не знає обов'язків і терміновості». Поганий, не відходив нічого, в тому числі його час, тому він повністю користується світом. й

Я не погоджуюсь, що англосакси не схильні до такого часу. Лондон має бути спеціально створеним для тривалих прогулянок, і багато щасливих годин мого життя, що я радий, просто бездумний фланінг через вулиці цього величезного мегаполісу, можливість втратити в ньому і відчувати пульс життя навколо мене. Телефон комірки кладемо кінець, щоб надихнути настрій.

Тепер я не маю телефону, нічого не відволікаю мене. Я зроблю призначення старомодного способу: Я зроблю дату на 6 в пабі, і просто там в цей раз, поганий його, це не так легко. Мобільні телефони вкрасять наш особистий час і перетворюють нас від самодостатньих людей до немовлят, які звикли до безщільного чаттера з іншими, як нам. Вони підкреслюють нашу готовність і організацію – чому відповідають угодам, якщо в будь-який час ви можете налаштувати своє рішення текстом? Тиранія технології робить нас емоційно нестабільними дітьми багато, багато способів.

Я не говорю, що після того, як говорячи, щоб мій смартфон, мій життя краще на все. Іноді я стояти в середині цього з'єднаного світу, як волога баня під пронизливими густами вітру. Ще один день, моя подруга була п'яна і захопила свій гаманець і пішли на ліжко, а потім довелося ходити додому з бруса протягом трьох годин. Але всі ці випадки неспроможності зважити те, що я залишила себе тільки людьми, які я не хочу, щоб я знову міг думати і працювати продуктивно в тиші, не перериваючи себе з гідністю. І я відчуваю, що царя своєї голови знову.