Де я прокинувся?

Коли я був дитиною,
Коли мій мама купила одну я люблю так багато,
"Дуже оселедець," Я запитав маму смішне питання:
- Сережка - назва.
Чи є Iwasi її прізвище?

Я мав жити багато років для іншої дитячої фантазії, щоб згорнути.
«Івасі», виходить, не є прізвищем, але брендом, торговою маркою.
І оселедець, не навіть оселедець, але сардин!

Так, все в порядку. А також про те, де цирк пішов "Герінг Івасі" з наших полиць.

Тут буде 15 зображень і текстів.

Збірник з різних джерел в Інтернеті CTPAHnic

1,1 км

Де я прокинувся?

Sardinops sagax melanosticta є підвидами Тихоокеанського сагаксу.
Хоча це відноситься до оселедця, строго кажучи, сережка не є.
Торгова назва «герринг Імей» була обумовлена зовнішнім схожістю з оселедцем і власним японським породом «ма-імейний» (у японському Імалі, буквально означає «сардину».

2,2 км Цей банк був розглянутий реальний Iwasi Herring.

Де я прокинувся?

Велика радянська енциклопедія з цієї нагоди говорить: Івасі, Далекий східний саардин (Сардінопс сагакс меланостита), риба оселедця. Головний об'єкт риболовлі на Далекому Сході. Тоді раптом зникне. Дуже невелика і замінюється в невеликих кількостях. й
Нещодавно в ловах нашого рибальського флоту на Далекому Сході відбувся сардин Івасі. В останні роки досягло 600 тис. тонн. Ця риба поширена в величезній водній зоні – від берегів острова Тайвань до північної частини Татарської протоки і берегів східної Камчатки.
Нерідко (і зовсім невірно) сардин івасі називається оселедцем. Івасі, хоча частина великої родини рибних оселедців, є лише найближчим родичем реальної Тихоокеанської ялинки і відноситься до іншого роду - сардинипс. Це невеликий, не перевищений довжиною 25 см, риби. Весь зовнішній вигляд компанії «Iwashi» говорить про те, що він хороший плавець, завжди в русі. Після засмаги, що відбувається в грудні-травні, вздовж японського моря і Тихоокеанського узбережжя Японії, дорослі кидаються на північ. Швидкість руху лопаток досягає 20-30 км на добу. Від берега Примор'я, Іваси жирніють планктономічні скоринки. Реверсна міграція на південь починається восени, при зниженні температури води до 8 ° С.
Сардин Івасі виживає до 7 років, але основа його рибальства становить 2-5-річні особи. Цей вид піддається сильному зміні в числах: в передвоєнних роках він був спійманий у великих числах, а з 1941 року довгий час він припинився до берегів Примор'я. В даний час кількість iwashi знизилася різко і знову на довгий час з полиць магазинів зникла ця популярна смачна риба.
Так, це циклічно, як локус, з'являється в наших водах, потім зникне. Повернувшись на початку 80-х, ця радість була спіймана в бухті Амур, майже на гачок.

3. У

627338

Сардин (Latin Clupea pilchardus, Val.) - це невелика морська риба (зазвичай 1520 см, рідше - до 25 см в довжину) з насіння оселедця (Clupeidae) підпорядкова відкритого (Physostomi) порядку боні (Teleostei). Сардин є дещо густим, ніж оселедець. Її спина синьо-зелена, її боки і черевця сріблясто-біла. Застібка-блискавка золотим еббом і рифленими темними смужками, що випромінюють від її нижньої і задніх країв.
Сардин знаходиться в Атлантичному океані і в Середземному морі і виловлюється переважно з узбережжя Англії, Франції, Іспанії та Португалії. Ваги на сардині досить великі і складно нащадуватися. Жива вона є однією з найкрасивіших риб: на спині ви можете побачити ебб з декількох кольорів веселки. Шлях життя сардини недостатньо вивчений: це відомо тільки те, що влітку Сардіна з глибин моря до берегів країн, розташованих уздовж Атлантичного океану, за короткий час, після чого він знову зникне.

4. У Це сардина.

Де я прокинувся?

Сережка, оселедець (лат. Clupea) роду риби з оселедця сімейства (лат. Clupeidae).
Тіло стиснено з боків, з джгутом краю живота. Ваги помірні або великі, рідко дрібні. Верхня щелепа не проходить для нижньої. Рот помірний. Теет, якщо будь-який, є життєздатним і випадають. фін - помірна довжина і має менше 80 променів. Дозальний плавник над черевцем. Хвіст фін - кування. Цей вид включає в себе більш ніж 60 видів, поширених в морях помірного і гарячого, і частково холодного поясу.
й Найголовніше - звичайна сережка (Cl. harengus). Він відрізняється від найближчого типу спраттуса (Cl. sprattus) в тому, що 1) основа анального фіну менше 3/4 від дистанції черевної фіни до артикулації максимальної кісточки з міжмаксіляром (спрат більше) і 2) зубами черевного краю 3648 (при спраті 3235). В цілому, як з цих видів підключені багато проміжних форм. Найдовша довжина (Північна і шведська) до 37 см і 42 см. Колір спини - сталевий синий з зеленим і золотистим відтінком, боки і живіт сріблястий, dorsal і хвост fin темний, решта висить.
Район поширення: Сев. Атлантичний океан (входить на європейські та північноамериканські узбережжя), на північ до південної зелені і Фіннмаркен, південь до затоки Біскай. Балтійське море з гольфом (це невеликий вид, який називається салякою), Фіннмаркеном і Мурманським узбережжям і Білим морем (головно на західних і південних берегах).
Звісно, оселедець проводить частину життя на великих глибинах. Океанська рибальство в Європі починається щорічно біля Шотландських островів, де починається область відносної мілководної води, а поступово переходить далі і далі на південь.

5. Умань І це сережка, або оселедець.

Де я прокинувся?

Відноси оселедця численні, але дрібні. Це спрат, тюль, шинка, саляк, sprat, anchovies, сардини. Їхні зв’язки плутають навіть професіоналам. І для споживача справа ускладнена тим, що біологи і рибні процесори мають різну рибу під однаковими назвами. Так, для ichthyologist, Sprattus sprattus - це невелика риба, до 17 см, знайдена в Північній Атлантиці, Балтії, Середземномор'ї та Чорного моря. А для процесора - будь-яка невелика риба оселедця, копчена і розкачати в банку вершкового масла. Найчастіше для виробництва консервованої їжі використовується шпроти в маслі, використовується хрещена гомілка Clupea harengus membras, яка фактично є справжньою оселедцем, тільки менша, Балтійські підвиди. І це спрат інакше називається «Балтичний спрат».

6. Жнівень Язик спрат може бути добре від салака.

Де я прокинувся? Р

Отже, якщо ви набридли на столі, можна вивчити рибу, що подається для закуски: Шпрот, як і всі келихи, має гострі кель-подібні ваги на животі, і саляка не робить. Не знайшовши такі ваги на копченій рибі з бані з етикеткою «Прота» можна сміливо писати скаргу до Товариства захисту споживачів, але тільки переконайтесь, що виробник не задовольнить - Я на банці латвійського шпата, де не можна говорити про ідентифікацію ваг, читайте «зроблений шпроти і слати». І на канах з томатним салатом тепер є друга назва «Балтична сережка». Вона живе до 6-7 років. Серед звичайних салаків поставляються і так званий гігант, що значно швидше зростає і досягаючи довжини 37 см. В той час як звичайна саляка живиться на планкттоні, гігант Салака є попередньою рибою, яка часто живиться на спинах.

7. Про нас Це справжній спрат, ще живий.

Де я прокинувся?

На додаток до Балтійського спрей, є чорноморський спрей і навіть Нова Зеландія. Але спрати називають не тільки спратами роду Sprattus, але і тушки роду Clupeonella. Один з видів кілека тулека C. engrauliformis називається анчоподібним шпротом. На додаток до неї, під екзотичною назвою «anchovy» є багато різних риб, включаючи шину.

8. араховий

Де я прокинувся?

The hamsa Engraulis encrasicolus відомий як європейський ансовий. Європейські анчоуси більше не відносяться до сімейства оселедця (Clupeidae), але до сімейства арахових Engraulidae. Ця риба може рости до 20 см. Розташований в Атлантиці з Норвегії до Південної Африки, знаходиться в Середземному, Чорному та Азовському морях. На узбережжі Сомалі і Сейшельські острови європейські анчои досягали індійського океану і були зареєстровані узбережжі Сомалі та Сейшельські острови.

9. Хамса

Де я прокинувся?

Anchovy риба невелика, але дуже жирна, жир в ній може бути до 28%. Правильно посолені анчоуси смачні. Навіть в давні часи засолені анчоуси були цінні і використані для приготування соусу саворі, який подається в якості улюбленого приправи грецьких і римських делікатесів. Але що таке ансовий для сучасних варень? Під такою назвою відомі три види виробів з оселедця:

1,1 км Обмотка, кілька місяців дозрівання в необрізній формі в пані з спеціями. Вже в ріжучій формі передається в інший соус з невеликою кількістю нітрата, щоб його м'якоть стає червоним, і нарізають на скибочки.

2,2 км Невеликий оселедець або невеликий салат, поміщений протягом декількох днів в грудях відразу після лову. За пів місяця передається в нову бруньку, а потім кладуть в бочки в рядах без рідини, заливають велику сіль спеціями. Продається чотири місяці при температурі плюс чотири ступені і без різання.

10. В українській ялинці - Оселедець

Де я прокинувся?

Європейська Сардинія живе в Північному Атлантичному океані з Ісландії в Сенегал, в Середземному морі (головно в західній частині) і в Чорному морі. Доходить довжина 25 см. Це спійманий і консервований в Марокко, Іспанії та Португалії, менше у Франції, Італії, Алжирі. Кількість сардини є змінною, величезні catches іноді замінюються дуже скануванням наступного року.

11. Сардина (нині ви і я вже знаю, що це більш правильно)

990 р.

Але більш поширені сардинелла частіше зустрічаються в магазинах. Найбільш практичне значення є сардинелла alasha, або кругла сардинелла (S. aurita). У середземноморському морі Ашша тримається переважно біля південних берегів, але підходить до невеликих чисел до північних.

12. Сардинелла

Де я прокинувся?

Так оселедець – салака, салака – це спрат, спрат – це спрат, спрат – це тюль, тюль – це майже шина, а шинка – анучовий, анічовий – сардин, сардина – сардінопс, а саардінопс – це оселедець. Починався з оселедцем, закінчився оселедцем.
Налаштування? Це океї. Головне, що навіть лиман повинен знати, що оселедець і його родичі є чудовим закускою.

13.00 р. Радянська модель рибного цеху. Яка риба?

Де я прокинувся?

І нарешті, пара рецептів. Як зробити себе вдома. Не менше з оселедця, навіть з рожевого лосося, хоча б пробачити мене від спрата з тюлем.

1) Сіль
Склад:
Сережка - 1-2 шт.
Бриант:
1 літр води
4 ст.л. солі
1 ст. цукру
1/2 ч.л. ацетична сутність
Перці з горохом
Картон
лавровий лист
Попередження. Якщо ви збираєтеся їсти оселедець самостійно, можна сміливо використовувати всі спеції та приправи, перераховані вище в пані. Якщо ви збираєтеся зробити “коат”, форесмак або щось схоже, що, то краще не кинути останні три інгредієнти зі списку.
Крупний кип'ятіння (залийте оцет на час відключення), остудіть і кладемо її на 24 години.

14.

Де я прокинувся?

2) Маринований оселедець
Оселедець (до речі, рожеве лосося виходить не гірше), можна не повністю відтати, очистити, мити, нарізати на порційні шматки. Краще, звичайно, щоб негайно видалити шкіру і видалити кістки (але можна і так). Вирізати рибу в мисці або сковороді в шарах. Кожен шар посипається сіллю (потрібно не засолити, цей випадок можна виправити пізніше), цукром (легко менше солі), чорним меленим ароматним перцем і лавровим листом. Поставте всю рибу, перемішайте їх. Обкладинка з кришкою трохи менше, ніж діаметром посуду, злегка притискаючи і кладемо на період не менше 10 годин, але не більше ніж на добу, на підвіконня (але не в холодильнику). Після вищевказаного часу зніміть кришку і додайте до смаку (при необхідності) сіль, цукор. Додайте:
- цибулю, порізати кільцями (більше в кількості, краще),
- оцет,
- соняшникова олія.
Перемішайте все добре і вставте в холодильник. Після декількох годин ваша мама не розпізнає вашу рибу.
Смачний - незвичайний!

15.00 р. Бон ацетит. Це остання картина. Ви можете прокоментувати і ділитися рецептами.

Де я прокинувся?

Джерело: