Секретний номер

Вентилятори мультфільмів, ймовірно, ніколи не помітили в різних епізодах однакове поєднання літер і чисел - A-113.

Ми говоримо про так звану «Easter Egg» A113 - це номер, де відомі кінематографісти, такі як John Lasseter і Brad Bird, слухали перші комп'ютерні графіки. Колишні студенти, які навчаються заповнювати номер класу у своїх роботах.

6 зображень + текст через yahoo.de

1,1 км Анді мінівен номер мами в Toy Story ідентичний кімнаті, в якому Карл Фрадриксен був запитаний в Up. Камера в Finding Nemo має серійний номер A-113, як робить тег на вухо Gita, лабораторний щур від Ratatouille.

Фоторепортаж – епізод фільму «Фондування Немо».

2. У Пригодах Flick ви можете побачити код на коробці муселі, а також його видно на фоні в мультфільмі Monsters Corporation. У "Вал-Е" "Еастер" прихована не тільки в ім'я невеликого робота WAll-3, але і відповідає коду автопілота корабля "Аксіом".

Ліворуч - "Всі-Е", праворуч - "Історія іграшок"

Габаритний зображення

3. У Приховане повідомлення можна побачити не тільки в фільмах Pixar і Walt Disney, але і в епізодах серії Сімпсони, в яких Брад птах бере участь.

Ліворуч - "До", праворуч - "Ratouille"

р.

4. У "Стеїл Гігант" робот розбиває ліцензійну пластину машини, яка містить відомий код, в "Супер Сім'ї", в'язниці, в якій пан Екцепційно сидить на рівні А1 і має номер 13, A1-13 є ще одним Великоднім яйцем.

Знімок екрана: «Найпопулярніші»

5. Умань «Я приховує код у будь-якому кіно, що я роблю, а також деяких епізодів Сімпсони», режисер Brad Bird пояснив інтерв’ю з салоном.com. A-113 - торгова марка.

Фоторепортаж - епізод з фільмів автомобілів.

6. Жнівень Багато режисерів приховують Великодні яйця в своїх роботах: У кожному фільмі Star Wars ви можете знайти номер 1138 (режисер трюків George Lucas). Код Stanley Kubrick "CRM 114" і фільми Стівена Кінга мають номер "19".

На фото "Toy Story"

Джерело: