Незвичайний гей парад в Стокгольм

У Стокгольмі відбувся щорічний гей-пард. З 1998 року перша субота серпня присвячена процесу ЛГБТ-спільноти.
Тисячі людей, зібраних для цього процесу.
Все буде звичайною цього року, якщо не для одного збігу. У той же день правова організація ЕДЛ (Європейська оборона Ліга) провела свою акцію, яка означала одночасні виступи лівими радикалами.

Всі замовлення У Стокгольмському гей-фестивалі триває тиждень і закінчується великим суботам. Учасники Параду формують стовпці і переміщаються в організованому порядку уздовж заздалегідь визначеного маршруту. Усі партії, представлені в парламенті, за винятком націоналістичної партії шведських демократів, були складені в окремому стовпчику. Також було загострено партії піратів. Крім того, були колони пожежників, поліцейські, лікарі, викладачі, спортсмени, школярі ... Люди половили день травня демонстрації можуть продовжити список самі. І звичайно ж, реакс-перетворювачі, невід'ємний атрибут будь-якого гей-парда.

Мотоцикли відкривають парад. Цього року багато звернень зверталися до Росії.

По-перше, я не кадру цю картину. Я сміхався, коли я дивився на ногу. Я сказав, що хлопець в Росії, але він не розумів мене. Можливо, тому все написано у верхній шафі і не опустити, і є тільки одна точка загострення! Ми будемо говорити про пізніше.

77380.

RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter) - Шведська Федерація з прав ЛГБТ.

р.

Аудиторія.

Рідкі гей чоловіки. В цілому я отримав враження, що більшість учасників – жінки, а середній вік – шкільний вік.

р.

Учасники парадного eagerly фотографували та давали інтерв’ю.

Перегляди

Гравці.

Гей хобі.

«Фемерна» — один з найбільших коаліційних партій у шведському парламенті. В останньому виборі нинішній прем'єр-міністр, Фредрік Рейнфельдт, виграв 30%.

р.

р.

Серед дівчат на цей день були популярні м'язи.

Феміністи.

Ну, очевидно, старий вовк вовк в одязі овець, сходження в такі красиві лесбіянки :

масштаб заходу.

р.

Звісно, з'ясували фракки, які зазвичай належать до напівлегальних підвалів БДСМ.

Тепер поговоримо про другий захід, всього в декількох кілометрах від маршруту гей-парда, який був відправлений на пеклі численними плакатами на параді.

EDL – це Ліга оборони, анти Ісламська організація, яка стала політичною розробкою вуличних протестів у Лутоні у 2009 році, як реакція на виступи місцевих ісламістських організацій щодо британської присутності в Афганістані. Зараз подібні рухи з'являються в багатьох країнах Європи, формуючи національні ліги оборони (наприклад, Норвегія, Фінляндія, Німеччина, Польща тощо). Зустріч у Стокгольмі – друга акція єдиноєвропейської ліги оборони, спроба принести всі національні організації разом.

EDL, серед інших речей, співпрацює з SIOE (Стоп Ісламізація Європи) та SIOA (Стоп Ісламізація Америки). Останнє було засновано в 2010 році і привернуло увагу з протестами проти будівництва 13-поверхового ісламського центру з розпаду вежі Всесвітнього торгового центру.

У європейських ЗМІ організація характеризується правою кризою, екстремістом та рацистом. EDL описує свою місію як проти ісламського екстремізму, виступає відкритим політичним діалогом щодо причин і заходів протидії ісламському екстремізму, і вимагає розслідування щодо залучення мечеті в підтримку тероризму. Повний перелік один раз і двічі (англійською мовою).

Підхід Norra Bantorget продекларований майданчик заходу. Що я бачу? Смішні агресивної молоді, люди в чорному одязі з масками, що охоплюють їх обличчя, велика кількість міліції. З натовпу каміння летять в міліцію, гасники вибухнуть. Я думаю, що я прийшов до призначення, це продуктивність фашистів. Але на практиці він виявився, щоб бути лівими антифашистами, які спробували розірвати поліцейський суд на ЕДЛ.

Дуже цікаво побачити, як працює шведська поліція в таких ситуаціях. У зв'язку з тим, як скасовувати агресію, поліція відштовхнула ліву далі і далі від площі. Вони працювали важко, але з максимальною стриманістю, тобто вони не хвилювали батон вправо і ліворуч, але і не робили церемонію. Якщо поліцейський сказав, щоб сидіти, то занурення з ним і проїжджаючи щось було безладно, якщо вони вирішили затримати, то це неминуче.

У одну точку, після ряду олій феєрверків, організована група молодих чоловіків в чорному кольорі і покрита особами, які вирішили розбитись через пуповин.

натовп переходить в лінію встановленої поліції.

, Україна

Поліція у відповідь перейде на галон і приводять натовп два блоки. Інструкції чітко допускаються в такій ситуації, щоб трамваїти пару демонстраторів, але все добре пішли, все безпечно вдалося уникнути. Після цього вулиця заблокована автомобілями, залишаючи вузькі проходи для міліції.

Затримання. Робота строго відповідно до інструкцій, два утримання, третій пошук. Від чутного фрагмента розмови поліцейських ... тепер ми перетворимо. Повільно, повільно ..."

Я знав, що EDL ралі привабить опонентів, але я не думаю, що їх середній вік знову буде школа, ані не зробив етнічний макіяж протестаторів, які очікують іншого. Злий шведські школярі спробували розбити через ЕДЛ.

Тим не менш, скатертини людей були відтворені лівими активістами.

EDL стоїть за поліцейським пуповином. До подіуму допускаються тільки журналісти, які послухали до виступу на відстані 50 метрів за пуповинною. Я розумію, що ми боїмося провокацій, але в той же час можна буде шукати і пускати всіх. Дякуємо за те, що вони не бояться, щоб дозволити ралі і забезпечити її безпеку, але з іншого боку, доступ до нього був штучно обмежений.

Роберт Спенсер – американський письменник і блогер, який є критичним для Ісламу.

локшина, середній палець, а мантра «фашист/Nazi» є основними аргументами лівої. Присутність ізраїльського прапора, серед інших, не турбували молодих антифашистів.

До речі, дуже цікавий питання, де зраїлевий прапор приїжджає з EDL ралі? Деякі єврейські організації підтримують EDL, такі як Ліга юдаїчного захисту (JDL) в Канаді, яка відкрито підтримує EDL і проводить подібні заходи в Канаді, для яких засуджується канадським єврейським конгресом. Роберт Спенсер, співзасновник SIOA, є спонсором Фонду Девіда Горовіца, який народився в єврейській родині. Як звичайно, є світова єврейська конспірація за ним.

Це ще більш весело, щоб побачити іранський прапор поруч із із ізраїльським прапором. До 1979 р. Ісламська революція. Іранці християни присутні на ралі.

Ось як проходить вихідні в Стокгольмі.

English, Українська, Français...