Всі транспортні засоби за парканом

Blogger Osvejimsya пише в громаді ru_auto
Остання осінь я ходив біля будинку, випадково дивився на територію однієї промислової зони і там ... всі музейні експонати. На наступний день він прийшов з камерою і взяв картину того, що він зробив. Більшість цих не є послідовними експериментальними загальноприйнятими транспортними засобами ЗІЛ.
15 зображень

Я знайшов щось про цих монстрів. На початку 60-х років був призначений для руху в віддалених північних областях СРСР. У задній частині автомобіля були два двигуни (один для кожної сторони), ємність паливного бака 900 літрів, діаметр коліс 1,8 метрів, просвітлення 85 см. Колеса і каюта були виготовлені з склопластику, що значно скорочувало загальну вагу. У серії цей дивний автомобіль не ходив, очевидно, через початок виробництва універсального відстежувального автомобіля GT-T.

ЗІЛ Е167

Ніщо не знайдено на цьому амфібійі.

Амфібій має лебідку.

І великий гвинтовий болт!

Це ZIL 5901 (PEU-2). Призначений для пошуку і виевакуації спускових модулів космічних апаратів.

08 мар

Тривісний ZIL 4972 має підвіску. Контрольуються перші та третинні пари коліс.

ЗІЛ4904 не має коліс - замість них величезні аугатори.

Я не хочу потрапити в цю м'ясорубку.

р.

Колеса, на мій погляд, якось «анімат» автомобіля. Без них автомобіль виглядає дуже страшно і нелюдно.

Ймовірно, що даний транспортний засіб використовувався для перевезення аугатора.

ЗІЛ 135К колись здійснили круїзний ракетний комплекс FKR-2

6576213р.

Це виглядає так.

Повітровий пожежний на шасі МАЗ 7310

Джерело: