Фоторепортаж DeLorean DMC-12

Автор: Антон-Нн (21 фото, через)

Сьогодні Я розповім вам про найцікавіші та цікаві зйомки, можливо, самий незвичайний автомобіль Нижнього Новгорода - DeLorean DMC-12.
Після того, як я знайшов його зимівля в стоянках під пальцем снігу, не обмежився моїм сюрпризом. Я не знаю, що в Нижньому Новгороді, і в цілому в Росії, можна знайти такий унікальний автомобіль, і ще більше так здивує фотографії. Але це було насправді трохи простіше. Повідомляючи про своє знахідку до редактора журналу «Іномарка» Івана (NYA Nick-inomarka-comm. Topograv), у відповідь почула, що він довго відомий власником цього космічного корабля, який після короткої розмови погодився стріляти. Зйомка місця була надана внутрішньою територією російських залізниць по сортуванню, з доступом і екскурсією якої Вадим Малишев (Антолич) допомогли нам, за яку я дуже вдячний!

Стаття про цей автомобіль тут

До запланованого часу, щоб побачити і вибрати місця для зйомок. А місця були благородні - величезні ремонтні ангари, рейки, переправи, різні закидані автомобілі. Я хотів би грати в цю тему в фотографіях. Однак, ми не тільки поглянули і вибираємо кути для фото, але і породжувати музей локомотивів, бо Олег (власник) був пізній майже 2 години.
Ще раз Я зателефоную йому з знайомим питанням, коли він все ще прибув і отримає відповідь, що він майже там, залишилося лише 300 метрів. І з'являється легенда в очах ... і ... замерзає в середині дороги. Я чую трохи мату в трубі і сакраментальна фраза – «Пасаж з бензину». Ось ми йдемо! Ми працюємо з водієм, який підтверджує діагноз. Не думаючи двічі, ми надішлемо ескорт автомобіль (який, непристойно, був каністра) до станції, і ми проходимо на машині з нашими ротами відкритим, навчаючи його. Але після декількох хвилин ми повернулися до реальності і відштовхуємо автомобіль на стоянку, де помітили, що ніхто не промив його після зими. Тепер ще непристойний сюрприз. Але нічого, нехай ламається.
Купивши пляшку однієї і половинної літрової пляшки з мінеральною водою в найближчому магазині, ми починаємо клацнути тіло, яке виявилося дуже складним завданням, так як це тіло майже повністю складається з полірованої нержавіючої металу, на якому розлучення все ще залишаються з будь-якої ганчі і будь-яких засобів для миття. Здійснивши певну кількість часу на раковині, я був готовий розпочати зйомки, а потім бензин прибув в час ... але не тут це було ... ще один сюрприз був представлений сонцем, яскраво блискучим під час очікування автомобіля, але вже почав йти після миття. Звісно, всі красиві місця з величезними ангарами були безтурботними, тому що в цей час була тверда тінь. Так я мав дуже швидко і прямо на відкритій дорозі біля автостоянки. Особливо важко знімати місцеві жителі, весь час буквально оштукатурити автомобіль з усіх боків. Кожен з них, очевидно, вважається його обов'язком, щоб прийти і взяти картину легендарним автомобілем. Передача автомобілебудів не було байдужим і після того, як один припинив, намагаючись дізнатися технічні деталі.
Незважаючи на всі ці обставини, я все одно вдалося зробити деякі успішні (на мій погляд) постріли. І що сталося, див. нижче.

р.

3. У

4. У

Р

5. Умань

Україна

6. Жнівень

р.

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10.