Бульба на приватній садибі

Ось 11. Будь ласка, не перервуйтеся або перервуйтесь.
Напередодні будівництва після перерахунок скромних фінансових ресурсів було прийнято рішення про збереження на перевезенні будівельних матеріалів, оскільки у мене є всі категорії. Тоді прийшов питання купівлі транспортного засобу для цього призначення.
Відповідачі вітчизняної автомобільної промисловості можуть порушити голос, але вибір припав на ЗІЛ 5301 «БИЧОК», максимально задовольняє потреби.
Для одного і половини тисяч купили цей примірник.

Давайте просто скажемо, що в інтернеті ці автомобілі здивують всіх, хто не лаціна. На мій погляд, це полум'я:
1,1 км Яка якість будівництва
2,2 км Знання співвідношенні водіїв та фіксаторів
3. У Якість запасних частин
Але для такого роду грошей...
І я починав його до життя.
Пофарбований автомобіль часто і рясно, з продукцією Лідалакокраська
або що-небудь.

У крилах гнали, мені довелося різати.

774168

Потім, звичайно, ми беремо електрозварювальні та...

Це однаково з дверима.

6. Жнівень Каюта загнати навіть на даху, але її обробити. Про нас
І очищаємо шари фарби.

7. Про нас

8. Шпаклівка, склопластик і багато іншого. Прибирання.

Я покажу вам прямо, наповнивши всі дрібні пори, і принесіть його до ідеального. Механіки рухалися вздовж. Підтримує отримані циліндри і напрями з нержавіючої сталі, нові антри. З моменту колишнього ремонтника, щоб покласти підшипники в прутках і шприцах, які нечасто... фахівці зрозуміють мене. Заміна насоса і радіатора, труб і шлангів гальмів, ревізійної системи, потоку задніх гальмівних барабанів, ремонт оздоблювального енергоакумулятора системи паркового гальма, заміна ГРУ.
Грунт.

Красім.

Останній.
Це другий ZIL 5301 і після операції першого верстата я можу чесно сказати:
Він не так погано, як кроковані руки.

Ви просто повинні дивитися автомобіль, а також знати, що робити і як це зробити.
Всі

Джерело: