Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Бульба на приватній садибі

Ось 11. Будь ласка, не перервуйтеся або перервуйтесь.
Напередодні будівництва після перерахунок скромних фінансових ресурсів було прийнято рішення про збереження на перевезенні будівельних матеріалів, оскільки у мене є всі категорії. Тоді прийшов питання купівлі транспортного засобу для цього призначення.
Відповідачі вітчизняної автомобільної промисловості можуть порушити голос, але вибір припав на ЗІЛ 5301 «БИЧОК», максимально задовольняє потреби.
Для одного і половини тисяч купили цей примірник.

Давайте просто скажемо, що в інтернеті ці автомобілі здивують всіх, хто не лаціна. На мій погляд, це полум'я:
1,1 км Яка якість будівництва
2,2 км Знання співвідношенні водіїв та фіксаторів
3. У Якість запасних частин
Але для такого роду грошей...
І я починав його до життя.
Пофарбований автомобіль часто і рясно, з продукцією Лідалакокраська
або що-небудь.

У крилах гнали, мені довелося різати.

774168

Потім, звичайно, ми беремо електрозварювальні та...

Це однаково з дверима.

6. Жнівень Каюта загнати навіть на даху, але її обробити. Про нас
І очищаємо шари фарби.

7. Про нас

8. Шпаклівка, склопластик і багато іншого. Прибирання.

Я покажу вам прямо, наповнивши всі дрібні пори, і принесіть його до ідеального. Механіки рухалися вздовж. Підтримує отримані циліндри і напрями з нержавіючої сталі, нові антри. З моменту колишнього ремонтника, щоб покласти підшипники в прутках і шприцах, які нечасто... фахівці зрозуміють мене. Заміна насоса і радіатора, труб і шлангів гальмів, ревізійної системи, потоку задніх гальмівних барабанів, ремонт оздоблювального енергоакумулятора системи паркового гальма, заміна ГРУ.
Грунт.

Красім.

Останній.
Це другий ZIL 5301 і після операції першого верстата я можу чесно сказати:
Він не так погано, як кроковані руки.

Ви просто повинні дивитися автомобіль, а також знати, що робити і як це зробити.
Всі

Джерело: