Роли в Уфа

01 мар

Вихідний курс ака Покатушки. Десь біля Уфа.

Ранок. Про п'ять-одинадцять. Наша команда проїжджає по проспекту SJ, який знаходиться на відстані 2-3 хвилин. Ми надбавляємо вишневим кольором Niva з наклейкою NeDom і швидкістю дуже близько до абсурдності, при якому він збивається в блакитну відстань. Ми приїжджаємо в паркувальний комплекс на 11:03. У цьому куті є тільки один автомобіль, який не приваблює ніякої уваги. Ми робимо ляпас на честь стоянки. У нижньому куті ми бачимо зазначену Нива. Повернутися до стартового кута. Я шукаю уважно на машині і усвідомлю, що після всього, ми не тільки тут - в машині я впізнаю Retona, а в Reton я вже знаю Sash і Irci. Приїжджайте, скажте hello. Це 11:08. Ми обговорюємо підпривід Ретони та відчуттів, які з'являються у зв'язку з цим. Через п'ятнадцять хвилин нічого зміни. Завтрачені хвилини після того, як Кош потрапляє до автостоянки на його бойовій одиниці. Настає в далекому куті вишня Niva. Коротке знайомство, планування та відправлення.

глідер

Роли в Уфа

02 мар

Ми залишаємо за собою стоянку метро і прямуємо до аеропорту. Після проходження переобміну з М5, поверніть праву, на Старому Чишминському тракті. Після Нижнього Новгорода ми зупинимося і чекаємо на Ретону і вишні Наві, щоб поповнювати запаси палива на АЗС. На даний момент, Чеві-ніва, ще один дружній екіпаж, прибуває.
Роли в Уфа

03 мар

Ми прибираємо трохи більше і зупинимо біля магазину для поповнення запасів їжі.

Роли в Уфа р.

Наш конвой.

04 мар

Після водіння ще п'ять сотень метрів ми переходимо з автодоріг до вторинної дороги, і від нього до ґрунтовки в недавно падають сніг. Ми зупинимося на перших будівлях, які колись використовували як ангари.
Роли в Уфа

Гангари. Автомобілі. Гангари 4. Автомобілі, 5. Не ярмарок. Зберігати

05 мар

Село проходить по деревах. Низький сон. Дерева в снігу. Красивий. Ahead - тропит Кош, після чого вишня Niva і Chevy. Далі - Ретона і нас. Ідилл розбавляє тільки відчутні іноді гоління. Булшит. Вдово, автомобіль Sash відштовхує лід на одноразовій замороженій публіці і отримує застряг. Нездатність підключення переднього привіду змушує всіх спроб залишити на власній футиці. Це океї. Надіслане вручну. Не перший раз, але пішов він.
Роли в Уфа

Сеттлд Ретона

06 мар

Роли в Уфа

Шматочок льоду від підігрітої пудри.

07 мар

Роли в Уфа

Щиро дякую!

08 мар

По приході на місце, званий базовим табором, Кош показує пам'ятки місцевих доріг, які відразу ж зустрілися з поціновувачами краси.
Роли в Уфа

Кош надає майстер-клас.

09 мар

Роли в Уфа

Наш екіпажний автомобіль.

10.

Роли в Уфа

Випробування задньої осі в результаті замерзання.

11.

Невелике коло на сусідній схилі

Роли в Уфа

Кош піднімається на схил.

12.

Роли в Уфа

Сейм ухил, вид з нього до базового табору.

Додано до [mergetime]1302166536[/mergetime]
13 хв

Перед чеброю на фото коронка цього мікророту - це набір бутонів різного калібру і отворів. До речі, чеви повільно кинулися через них, майже не застрягаючи.

Направо. Далі з цього кола вийшов і швидко застрягнув екіпаж вишні Niva.

14.

Роли в Уфа

Півдня, якось батько дивиться на стейкборді.

15.00 р.

Роли в Уфа

Кульприт «боротьба» вид на Північ.

16 мар

Кош, продовжуючи серію майстер-класів, продемонстрували переваги прикусу на себе, з'єднуючи всі чотири кінцівки і піднімаючи дуже крутий і слизький схил. Природно, під керівництвом його навігатора.
7113131372

All-wheel привід до ілюстрації Коша.

17.00 р.

Потім ми пішли на радіолокаційної гірки.
Роли в Уфа

Клімб радіолокаційної гірки.

18 років

Роли в Уфа

Вид з радіолокаційної гірки в напрямку Москви.

19.00 р.

Роли в Уфа

Наш екіпажний автомобіль.

20.

Нагадуємо про себе. Неважливо, як тверда сіла намагалася, і автомобіль не хотів би піднятися далі, ніж половина схилу. Зрозуміло - слизка, і "закріплений" монодрайв. Тим не менш, ніхто навіть не збирався. Допомогти Retona, Чевія вийшла і чекала на Sash, щоб грати і все ще дати себе мотузкою.
Роли в Уфа

Retona, Sash і Irchie. На фоні - чекайте свого «евакуатора» чеви.

21.

Нарешті, Саш дайте собі пов'язаний з чевою і сходженням. Тим не менш, в самому кінці цього крила, навіть допомога Чевія була недостатньо.
Роли в Уфа (Багато)

Кінець підйому.

Додано до [mergetime]1302167249[/mergetime]
22.

Проте, відчуття ліктя і неоднорідності заробило свою роботу, а екіпаж Ретони все ще знайшов себе у верхній частині автомобіля.

23.

Ми стояли, зняли картину на вершині і виїхали. Ми, як і всі нормальні люди, знаходяться на дорозі. Кош - незаймана земля на спині гірки. До речі, гірка не найменша. Ось на схилі знаходиться позашляховик.
Роли в Уфа

Вид знизу радіолокаційної гірки.

24.

Ми виїхали на пагорбі за інтересами з іншого боку базового табору. Чевія і вишня Niva теж. Саш пішов до Ретону для компанії. Хто сказав: "Хуррах!" і думав багато. Хоча, незважаючи на очікування, Ретона практично збивається на місці між гірками. Майже без допомоги семи осіб. І це, невелика фізична активність в свіжому повітрі дуже корисно. Поки ми забавили тут, Кош і Півночі в таборі здійснили вогонь і почали готуватися до «порожіння». На сайті Sashem був дуже забезпечений капюшоном його Retona як обідній стіл, для якого він (Sash, не стіл) дуже людський вдячний. В той час як сутність є справою, Кош вирішив надати всю необхідну допомогу в незначному ремонті Ретони і піднятися брудними руками десь глибоко всередині цього чутливого азіатського організму.
Роли в Уфа

Це те, що Кош і Ретон повинні вгадати.

25.

Роли в Уфа

Кош, щасливий з собою і життям.

26.

Роли в Уфа

Sash - це чарівний стіл для макіяжу.

27.

Поки ми були обідні, вишні Niva і Tushkin зліва. Після спекотного обіду поїздка продовжується. Слиги вперше були на трасі.
Роли в Уфа

Одиночні шламові виступи.

28.

Роли в Уфа

Почати!

29.

Роли в Уфа

І перша осінь.

30.

Після консультації спортсмени прийшли до висновку, що це все, тому що сланець дуже легкий. Кош був армований екіпажом. Забіг повторився.
Роли в Уфа

31.

Тим не менш, в цей час зірки не так.
Роли в Уфа

Для техніки, 2. Художники – найвищий бал.

32.

Але ми не можемо розбити! Ще однією спробою є успішність. Слини спортсмена на вершині радіолокаційної гірки.
Роли в Уфа

Ви бачите шлам? Нейтер я. Він там.

33.

Роли в Уфа

Майже вгорі.

34 кв.м.

Тоді ми вирішили піти кудись, поки не пішли. Команди Кош тимчасово зафіксували Саш. вона застрягла в першу чергу, але вона вийшла на себе.
Роли в Уфа

35.

Одне з доріг не проводилося в будь-якому місці і похований в загустках. Я повинен перевернутися. На шляху назад Кош знайшов якусь кісточку, поки він сходився, повертав її повністю і втратив інтерес. Але я не хочу їздити, напевно, не просто мене. Я пропонував водієві випадковий напрямок до схилу, і він в свою чергу очищається і вказується в тому ж напрямку до Туші, який без мислення двічі піднімався цей схил і зникнув в кущі і в'язкість середньої товщини.
Роли в Уфа

На схилі. Наскільки ще не існує лісової рослинності.

36.00 Р

Зламаний через сноуборди, кущі і береза, ми досить випадково знайшли себе перед ... hmm ... добре, майже чіткий. Внизу вже був змістований Кош, дещо вафельний сіш і ненадійний Північний. При запиті, як вони вийшли, хтось (згідно з Sash) відповів, що це не "зроблено" - це "згорнути". Після короткої думи, і наша Нива "зкопаний" наступна.
Роли в Уфа

Мить на землю.

37 хв

Роли в Уфа

Ті треки, які першими зліва, є траєкторією нашого стрибка з Кошом. На фоні десь в кущах - «дорога» до цього спуску.

38.

В результаті спуску у нас з'явилася гнута бампера, яка наступна, і номер був гнутим, що взагалі не має значення. Кош був дуже дивний м'якістю сучасних бамперів і неперевершеним лебідкою. Тут це, досвід багатоплічених винахідливістю...
Роли в Уфа

Немає коментарів.

39.00 р.

... і бампер, як нові. Хвиля, не здійснюючи ризики, знизився на сусідні кущі, повністю без затискання. Наступним питанням програми стала традиційна вузька війна. По-перше, Нава Коша і Чевія вступили в арку.
Роли в Уфа р.

Танем тягнути...

40.

Роли в Уфа

Ми не можемо витягти його.

41.

З неповагою байдужості Чев був міцний, який був відварений на більшій ваги і дружби. Наступні зв’язали нашу Niva до Кош.
Роли в Уфа

42.

Так само, як і автомобілі. Тепер Кош був створений для того, щоб відчувати себе більш важким, інакше він продовжувався довго.
Роли в Уфа р.

Він був сильнішим. Тим не менш, він назвав чірку і знову виграв дружбу. Програма заходу була завершена, ми кладемо речі для замовлення та переїхали назад.

43.

Роли в Уфа

Вечір.

44.

Цікавий автомобіль був знайдений по дорозі.
Роли в Уфа

Додано до [mergetime]1302168876[/mergetime]
45.

Коли вони вийшли в місто, всі пішли кудись. Нарешті темний. З неділі вечори виповнилося тільки ввечері.

Я дуже щасливий бачити всіх, хто не бачив в довгий час і познайомитися з ким я не зустрівся. Я думаю, що поїздка була успішним. Спасибі всім. До чергової зустрічі, оскільки ваші шкарпетки в смузі.

З.Є. Якщо ви їдете в будь-яку точку, зателефонуйте мені.

Всі

Джерело: