Роли в Уфа

01 мар

Вихідний курс ака Покатушки. Десь біля Уфа.

Ранок. Про п'ять-одинадцять. Наша команда проїжджає по проспекту SJ, який знаходиться на відстані 2-3 хвилин. Ми надбавляємо вишневим кольором Niva з наклейкою NeDom і швидкістю дуже близько до абсурдності, при якому він збивається в блакитну відстань. Ми приїжджаємо в паркувальний комплекс на 11:03. У цьому куті є тільки один автомобіль, який не приваблює ніякої уваги. Ми робимо ляпас на честь стоянки. У нижньому куті ми бачимо зазначену Нива. Повернутися до стартового кута. Я шукаю уважно на машині і усвідомлю, що після всього, ми не тільки тут - в машині я впізнаю Retona, а в Reton я вже знаю Sash і Irci. Приїжджайте, скажте hello. Це 11:08. Ми обговорюємо підпривід Ретони та відчуттів, які з'являються у зв'язку з цим. Через п'ятнадцять хвилин нічого зміни. Завтрачені хвилини після того, як Кош потрапляє до автостоянки на його бойовій одиниці. Настає в далекому куті вишня Niva. Коротке знайомство, планування та відправлення.

глідер

02 мар

Ми залишаємо за собою стоянку метро і прямуємо до аеропорту. Після проходження переобміну з М5, поверніть праву, на Старому Чишминському тракті. Після Нижнього Новгорода ми зупинимося і чекаємо на Ретону і вишні Наві, щоб поповнювати запаси палива на АЗС. На даний момент, Чеві-ніва, ще один дружній екіпаж, прибуває.

03 мар

Ми прибираємо трохи більше і зупинимо біля магазину для поповнення запасів їжі.

р.

Наш конвой.

04 мар

Після водіння ще п'ять сотень метрів ми переходимо з автодоріг до вторинної дороги, і від нього до ґрунтовки в недавно падають сніг. Ми зупинимося на перших будівлях, які колись використовували як ангари.

Гангари. Автомобілі. Гангари 4. Автомобілі, 5. Не ярмарок. Зберігати

05 мар

Село проходить по деревах. Низький сон. Дерева в снігу. Красивий. Ahead - тропит Кош, після чого вишня Niva і Chevy. Далі - Ретона і нас. Ідилл розбавляє тільки відчутні іноді гоління. Булшит. Вдово, автомобіль Sash відштовхує лід на одноразовій замороженій публіці і отримує застряг. Нездатність підключення переднього привіду змушує всіх спроб залишити на власній футиці. Це океї. Надіслане вручну. Не перший раз, але пішов він.

Сеттлд Ретона

06 мар

Шматочок льоду від підігрітої пудри.

07 мар

Щиро дякую!

08 мар

По приході на місце, званий базовим табором, Кош показує пам'ятки місцевих доріг, які відразу ж зустрілися з поціновувачами краси.

Кош надає майстер-клас.

09 мар

Наш екіпажний автомобіль.

10.

Випробування задньої осі в результаті замерзання.

11.

Невелике коло на сусідній схилі

Кош піднімається на схил.

12.

Сейм ухил, вид з нього до базового табору.

Додано до [mergetime]1302166536[/mergetime]
13 хв

Перед чеброю на фото коронка цього мікророту - це набір бутонів різного калібру і отворів. До речі, чеви повільно кинулися через них, майже не застрягаючи.

Направо. Далі з цього кола вийшов і швидко застрягнув екіпаж вишні Niva.

14.

Півдня, якось батько дивиться на стейкборді.

15.00 р.

Кульприт «боротьба» вид на Північ.

16 мар

Кош, продовжуючи серію майстер-класів, продемонстрували переваги прикусу на себе, з'єднуючи всі чотири кінцівки і піднімаючи дуже крутий і слизький схил. Природно, під керівництвом його навігатора.
7113131372

All-wheel привід до ілюстрації Коша.

17.00 р.

Потім ми пішли на радіолокаційної гірки.

Клімб радіолокаційної гірки.

18 років

Вид з радіолокаційної гірки в напрямку Москви.

19.00 р.

Наш екіпажний автомобіль.

20.

Нагадуємо про себе. Неважливо, як тверда сіла намагалася, і автомобіль не хотів би піднятися далі, ніж половина схилу. Зрозуміло - слизка, і "закріплений" монодрайв. Тим не менш, ніхто навіть не збирався. Допомогти Retona, Чевія вийшла і чекала на Sash, щоб грати і все ще дати себе мотузкою.

Retona, Sash і Irchie. На фоні - чекайте свого «евакуатора» чеви.

21.

Нарешті, Саш дайте собі пов'язаний з чевою і сходженням. Тим не менш, в самому кінці цього крила, навіть допомога Чевія була недостатньо.
(Багато)

Кінець підйому.

Додано до [mergetime]1302167249[/mergetime]
22.

Проте, відчуття ліктя і неоднорідності заробило свою роботу, а екіпаж Ретони все ще знайшов себе у верхній частині автомобіля.

23.

Ми стояли, зняли картину на вершині і виїхали. Ми, як і всі нормальні люди, знаходяться на дорозі. Кош - незаймана земля на спині гірки. До речі, гірка не найменша. Ось на схилі знаходиться позашляховик.

Вид знизу радіолокаційної гірки.

24.

Ми виїхали на пагорбі за інтересами з іншого боку базового табору. Чевія і вишня Niva теж. Саш пішов до Ретону для компанії. Хто сказав: "Хуррах!" і думав багато. Хоча, незважаючи на очікування, Ретона практично збивається на місці між гірками. Майже без допомоги семи осіб. І це, невелика фізична активність в свіжому повітрі дуже корисно. Поки ми забавили тут, Кош і Півночі в таборі здійснили вогонь і почали готуватися до «порожіння». На сайті Sashem був дуже забезпечений капюшоном його Retona як обідній стіл, для якого він (Sash, не стіл) дуже людський вдячний. В той час як сутність є справою, Кош вирішив надати всю необхідну допомогу в незначному ремонті Ретони і піднятися брудними руками десь глибоко всередині цього чутливого азіатського організму.

Це те, що Кош і Ретон повинні вгадати.

25.

Кош, щасливий з собою і життям.

26.

Sash - це чарівний стіл для макіяжу.

27.

Поки ми були обідні, вишні Niva і Tushkin зліва. Після спекотного обіду поїздка продовжується. Слиги вперше були на трасі.

Одиночні шламові виступи.

28.

Почати!

29.

І перша осінь.

30.

Після консультації спортсмени прийшли до висновку, що це все, тому що сланець дуже легкий. Кош був армований екіпажом. Забіг повторився.

31.

Тим не менш, в цей час зірки не так.

Для техніки, 2. Художники – найвищий бал.

32.

Але ми не можемо розбити! Ще однією спробою є успішність. Слини спортсмена на вершині радіолокаційної гірки.

Ви бачите шлам? Нейтер я. Він там.

33.

Майже вгорі.

34 кв.м.

Тоді ми вирішили піти кудись, поки не пішли. Команди Кош тимчасово зафіксували Саш. вона застрягла в першу чергу, але вона вийшла на себе.

35.

Одне з доріг не проводилося в будь-якому місці і похований в загустках. Я повинен перевернутися. На шляху назад Кош знайшов якусь кісточку, поки він сходився, повертав її повністю і втратив інтерес. Але я не хочу їздити, напевно, не просто мене. Я пропонував водієві випадковий напрямок до схилу, і він в свою чергу очищається і вказується в тому ж напрямку до Туші, який без мислення двічі піднімався цей схил і зникнув в кущі і в'язкість середньої товщини.

На схилі. Наскільки ще не існує лісової рослинності.

36.00 Р

Зламаний через сноуборди, кущі і береза, ми досить випадково знайшли себе перед ... hmm ... добре, майже чіткий. Внизу вже був змістований Кош, дещо вафельний сіш і ненадійний Північний. При запиті, як вони вийшли, хтось (згідно з Sash) відповів, що це не "зроблено" - це "згорнути". Після короткої думи, і наша Нива "зкопаний" наступна.

Мить на землю.

37 хв

Ті треки, які першими зліва, є траєкторією нашого стрибка з Кошом. На фоні десь в кущах - «дорога» до цього спуску.

38.

В результаті спуску у нас з'явилася гнута бампера, яка наступна, і номер був гнутим, що взагалі не має значення. Кош був дуже дивний м'якістю сучасних бамперів і неперевершеним лебідкою. Тут це, досвід багатоплічених винахідливістю...

Немає коментарів.

39.00 р.

... і бампер, як нові. Хвиля, не здійснюючи ризики, знизився на сусідні кущі, повністю без затискання. Наступним питанням програми стала традиційна вузька війна. По-перше, Нава Коша і Чевія вступили в арку.
р.

Танем тягнути...

40.

Ми не можемо витягти його.

41.

З неповагою байдужості Чев був міцний, який був відварений на більшій ваги і дружби. Наступні зв’язали нашу Niva до Кош.

42.

Так само, як і автомобілі. Тепер Кош був створений для того, щоб відчувати себе більш важким, інакше він продовжувався довго.
р.

Він був сильнішим. Тим не менш, він назвав чірку і знову виграв дружбу. Програма заходу була завершена, ми кладемо речі для замовлення та переїхали назад.

43.

Вечір.

44.

Цікавий автомобіль був знайдений по дорозі.

Додано до [mergetime]1302168876[/mergetime]
45.

Коли вони вийшли в місто, всі пішли кудись. Нарешті темний. З неділі вечори виповнилося тільки ввечері.

Я дуже щасливий бачити всіх, хто не бачив в довгий час і познайомитися з ким я не зустрівся. Я думаю, що поїздка була успішним. Спасибі всім. До чергової зустрічі, оскільки ваші шкарпетки в смузі.

З.Є. Якщо ви їдете в будь-яку точку, зателефонуйте мені.

Всі

Джерело: