«Школа» Лего Роботів

Blogger russos пише:

Моя пристрасть до Лего давно відома. Тому, коли я був запрошений до Московської школи, щоб знімати Lego mug клас, я не можу відмовитися. Я пішов до навчального центру 345, де була група дизайну Lego Robot протягом багатьох років.

41 зображень

1,1 км На початку 2000-х років кілька десятків шкіл раптом купили багато дизайнерів Lego. Вартість набору для школи склала близько мільйона рублів. Для найбільшої частини ці комплекти перераховують на балансовий аркуш і запилюються в шафах (або в іншому місці), але в деяких школах вони використовуються.

264593

2,2 км Цей коло існував з того часу. Серед студентів, які почали навчати занять і продовжують робити це до цього дня. Зараз це один з кращих шкіл в Лего робототехнікі в Росії, де вони винахідливі і зібрані ці речі.

3. У Це автомобіль. Майже як реальний. Має двигун (хоча електрика - двигун від плити Жигулеве), зчеплення, редуктор, три диференціали і три замки.

4. Слух. Мотор намотує нитку і відштовхує колесо від іншої. Червоний пробіг - це компресований повітряний компресор, який контролює диференціальні замки.

р.

5. Умань Коробка передач, яка має два передні редуктори і одну задню.

6. Жнівень Автомобіль був важким і крихким, на жаль. Це болісно витончена функція.

7. Міжвісний диференціал. Ліворуч не заблоковано, а праворуч заблоковано.

8. Диференціально між колесами. Над ним його замок.

9. Навігація У Росії їхня команда зайняла перше місце кілька разів.

10. У світі змаганнях досягали другого, а в Японії діти якось отримали вісім-е місце (в цілому було близько 40 команд).

Р

11. З початком навчального року багато студентів приходять до кола, але, як звичайно, після того, як деякий час залишаються тільки найбільш стійкими.

р.

12. Зупинка на основі механізмів Чебишева.

р.

13.00 р. Амір оздоблює тіло для зупинки.

, Україна

14. Зараз про 10 старших студентів. І восени і взимку зазвичай додаються 15-20 малюків.

15.00 р. Робота творча, але вона також може бути однотонним. Як ставити ці редуктори разом.

16.00 р. Андрій завершує програмування стопгапа. Мова, до речі, виглядає як C.

17.00 р. Біля ноутбука жовта коробка – це мозок роботи. Програмне забезпечення на IR-порті.

18 років Він не хоче прогулятися снігом, він розірвав.

19. Брати і віддалені. Робота на каналі IR. У новій версії управління вже на синях.

20. Роботи привозяться на змагання повністю розібрано. Так студенти повинні запам'ятати всі етапи складання.

Габаритний зображення

21. Lunar Rover від 12 квітня.

22. Голова кола Олега Олега (форматkde) пояснює Максиму, як краще зробити кришку ровера. Олег звик до цього кола, і зараз, крім своєї основної роботи, він веде групу молодих творців роботи двічі на тиждень.

23. Обкладинка збірка.

24. Чому у школі немає?

р.

25. Микита закріплюємо одну з моделей.

26. Максим, Микита, Амір і Андрій. Ви бачите за Андрію смугу паперу з чорними частинами? Це пучок стрічка для роботи піаніста.

27. Для одного з конкурсів хлопці зробили роботу піаніста, які читають мелодію з пунт-карти. Всі диски були зроблені в стисненому повітрі, і це залишки його ресивера.

Піаніста

І це мега кран.

30. 9 квітня відбудеться нова модель змагань, яка відбудеться 9 квітня Роботу необхідно підняти сходу і повернутись без розбиття вареного яйця, опущеного в кошик в центрі роботи.

31. Підготовка запасних частин.

32. Один із старих проектів.

33. Багато ступенів свободи та інших особливостей.

р.

34. І багато Ного!

доб. 2

35.

36.00 Р

37 хв

38. Невеликий, але німбральний робот.

39.00 р.

40. Просто швидкий автомобіль.

41. Зброя.

Дуже добре, що є такі кола в школах, і найголовніше, є любителі, які готові це зробити. Не маю сумнівів, але знаходжу до цього вчителя — проблема. Зараз на 9-му я піду на змагання роботи, подивіться, як Олег Олег Олегович виступить зі студентами.

Джерело: