Радіотехніка S-90 в Волзі!

Я мав цю ідею 3 роки тому перед я купив першу Волгу. Тим не менш, пара S-90-х були придбані в комісії, але за 2 роки автовласника не вдалося встановити їх, після чого не було грошей, щоб замовити полку (Я ще боївся зробити що-небудь самому, і я не знаю, куди приїхати з і куди почати), потім не було часу, в короткий час колони стояли в гаражі. Нарешті, в 2010 році доля об’єднала мене разом з колегою Михайлом, який самостійно зробив полк для сабвуфера у Волзі. Я зрозумів, що нічого неможливого і вирішив зробити все самому. Я не зробив нічого, як це раніше, і я музиканта за фахом, тому це мій перший досвід виготовлення столярів.

Я відповідав питання прямо.
1,1 км Чому так повернеться, коли ви повною мірою нормальної автоакустики?
Кожна людина не знає себе. Я люблю звук S-90 (так само, в домашніх умовах), а також позитивний досвід установки некарної акустики в машині вже був. В кінці не вважається доцільністю, але можливість монтажу. Я тепер можу сказати з повною впевненістю, так, це можливо.
2,2 км Як він грає? Потрібен підсилювач? Грати як S-90, глибоко і об'ємний, але тихий. Оскільки стрічковий рекордер з такою акустики не може впоратися і при піднятті обсягу спотворює звук. Вам потрібен підсилювач. Моя головка - Blaupunkt GAZ, звичайний CD-MP 3 магнітний рекордер, встановлений на Волзі з 2007 року. Ягоди на дешево з полуниці, вона звучить дуже "чесно", що це те, що я люблю про це. Ми не знаємо, як це буде звучати через підсилювач, щоб побачити.
3. У І литий? Я не можу сказати все ще. У багажнику є досить груба місцевості, на місці запасу є газовий циліндр, в той час як все працює в тестовому режимі, перехрестя просто лежачи за за заднє сидіння, коли я купую підсилювач і передні динаміки, я буду видалити циліндр до гвинтових перехрещувань до ребер сидіння і повністю змінити акустичний кабель.

титьки

28 фото будуть прийняті.

...

747266

...

...

Перегляди

...

...

...

...

...