Фотозвіт про полювання.

Це не тільки фото, але і текст.

1) Насправді, головний герой себе:) назвав його Філом, але так як назва була надана невеликим розмірам долоні (або меншим), і тепер він загартований мисливець, він вирішив змінити назву на більш твердий! Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами

р.

2) Як і всі нормальні, адекватні, не флегматичні, кішки є великим шанувальником полювання все, що crawls, летить, працює, рухається... В цілому, все, що дає ознаки життя: Він серйозний у мисливстві, як можна судити виразом його червоної особи:

(доб. 4)

(3) Я влаштував з ним для фотосесії, з обіцянкою, що він буде показаний в Світі тварин, в розділі «Най небезпечні предики планети»: Звісно, він вірив мене і дозволив мені знімати випробування в безпосередній близькості.

(4) Процес полювання не займе багато часу, а Філ вже драгує прейного будинку, щоб довести його майстрам, що він міцний, безтурботний і кровотворний! Це так, щоб вони не були повстанцями у своїх думках.

(5) Після полювання, звичайно, потрібно відпочивати, звичайно, не знімаючи очі від прей.

(6) Отримував філ, запропонував мені поділитися зіпсами з ним, пропонуючи мені задню частину, згідно з ним, краще. Я ввічливо відмовив, намагаючись переконувати цей небезпечний предатор, який я не голодний. Після моєї відмови Філ Котегорично занемовляю мене з фотографії кривавого бенкету, зануривши, що У Світі тварин діти дивилися.

7) Після свята Філ повернув щасливий, але сонний, і я думав, що я почав подразнити його, так як він виглядав на мене з одним оком і втомився вкрай непристойним, тому я вирішив загорнути і нарешті попросив прийняти спільну фото для пам'яті:

48388,000 Р

(8) Що мені вдалося зробити: Все!

р.

Джерело: