Мої ножі.

Я збираюся розмістити деякі мої ножі. Я зроблю замовлення відразу: леза не моє виробництво, решта - плоди мого, сподіваюся, не дуже кроковані руки.
32 ФОТО

1,1 км Blade ShX15 (кілька підшипника), трохи перекриття мною, щоб не витягти на HO. ТТЦ леза: (довжина, ширина, товщина на баті) 112х26х4.3, спуски - конденсатна лінза, зменшена до 0,4. Рукоділля: придбаний бустерний кастинг в бронзах, чорниці, латуні, кістці, сувенірний береза. Монтаж коней, на епоксидах, просочення - масло льону, обробка - вольфрамова олія.

Мої ножі.

далі

Мої ножі.

Натюрморт

Додано до [mergetime]1302780750[/mergetime]

Мої ножі.

більше

Мої ножі.

2,2 км В короткий час людина мала мисливський ніж. Беркут.

Мої ножі.

Чи можна чи не він хороший десятий. Важливо, що він зламався. Не всі звичайно - одна з підкладок на шпильку розтріскається і знизила від задньої частини. Я був ремонтом. Ремонт - читання, робота. Матеріал вирішив спробувати не найвідоміший і запущений - сапель. Шукаю вперед, я буду використовувати те, що залишилося і, ймовірно, достатньо!
Процес почався з різання бруса навпіл і маркування майбутньої ручки, після чого половинки свердлилися, синхронізувалися, потім лобзинг, демонтаж, обмочуючи все це було взаємозав'язаним з дозрівання і розсипання, а також погладжування пилу від всіляких місць в тілі і одязі. Потім з'явився склепіння і обробка.

Мої ножі. р.

...

Мої ножі.

...

Мої ножі.

...

Мої ножі.

...

Мої ножі.

...

Мої ножі.

В результаті, що вирощується. Влаштування на епоксидних і рідних корочених латунних шпильках (для додаткової поздовжньої фіксації), зверху мозаїки штифти власного виробництва. Тонування: 2 шари неклюзних морепродуктів під горіхом. Неприпустимо: лляне масло + бджоли + карнауба воску. Оздоблення вольфрамового масла.

Мої ножі.

3. У В цілому, один раз довгий час назад, загиблий батько-в-право (домін небесного до нього!) побудував пару кухонних ножів на заводі. Сталь не відомий (магнетизація, але не іржава, вона запалюється зі складністю), дизайн (то слова не знали цього!) - страшні ... Вони лежали десь у спинці, поки не половили очі. Я не розумію, щоб видалити «джерело» до спокою, але ось його старше «бро» (найбільш близнюка, тільки більший розмір, чекає його поворот!)

Мої ножі.

...

Мої ножі.

...

Мої ножі.

...

Мої ножі. р.

4. У Я купив ніж довгий час назад. Нічний особливий - Ворсмовський дамаск, ручка сувель + березовий корк. Тоді я вирішив змінити свій одяг і трохи скоригувати клину, за своїм смаком. Що було (1 фото) і що стало, плюс деякі робочі моменти на фотозвіті. Це пікнік працівник.
ТТ: довжина 240мм, клин 122кс29кс2мм. Ручка - бронза, шкіра, латунь, дерево, каелька. Нерегуляція білизни + бджільництво + карнауба, обробка - вольфрамова олія

Мої ножі. р.

...

573109

... підготовка нових елементів ручки

Мої ножі.

...

Мої ножі.

Збір

Мої ножі. р.

смуга і шліфування

Мої ножі.

і

Мої ножі.

Про нас

Мої ножі. р.

5. Умань Я не знаю, але моя дружина і я був неймовірно щасливий, щоб мати ніж! Він не загрожує, не сидить, навпаки - він зацікавився і заохочує кожен спосіб! Так я вирішив зробити виріз в подарунок. Повернувшись до осені, будучи у хлопчиків у Лобні на кошмарній вечірці, він був подарований лопаткою з ковалю Дениса. І сказав він: «Чи ви можете почати шліфувати прямо зараз!» Вдома я оцінив жарт, yeah. Я відшліфував його DOOOOOOOOOOOOOOOOO ... В цілому, якщо часник і не подрібнився принаймні до стану сатину - ризики десь залишилися, але після травлення в оці не вражає.
так: загальна довжина 168 мм, клин є ковані швидкості ріжуча 72x19x2.6 на бат, знижений до нуль, очищається в хлоровій залозі. Ручка: горіх і коробка, бронза на болстері, клітковина і латунь на розтяжках. Шати експериментальні (вічно) шкіра 3,5 мм, вставка - тонка, воскова плоска нитка, підвіска - тканий шкіряний шнур (чорний і коричневий), карабін.

Мої ножі.

...

Мої ножі.

...

Мої ножі. р.

...

Мої ножі.

Z.S. Тепер заточений - впевнено загострює волосся

Мої ножі.

Нарешті, один з найбільш екстремальних робіт. Алас, камера зламала, тому я попросив другу взяти картину на виставці, тому фото недостатньо.

Мої ножі.

...

Мої ножі.

Blade ShX15, ромба, ручка стабілізована площина, скабари - шкіра (колегор) пофарбована і замочена в в воску, припалена длянікації пришивається, трохи тиснення на шпарди

Всі права, завершені!

Додано до [mergetime]1302781624[/mergetime]
Golté - це не кришка, це сувель - шикарний матеріал теж, на першому - для його обробки!

Мої ножі.

Джерело: