ОМГ, що булочки!

Краса страшна сила! Незважаючи на те, що в нашому випадку буде більш доречно сказати, що мистецтво є страшною силою, тому що викликати красиві ляльки пришиті художником Амандою Луїсом Спайдом, мова не вийде. Ймовірно, це те, що ляльки священиків voodoo виглядали так, щоб вона не була часткою, щоб захопити їх хвоєю і обсмажити їх на вогонь...

Однак Аманда Louise пришиває її приголомшливо знезадуття бункерів не на всіх, щоб збити ворогів, але так, щоб говорити, для душі. О, і, але не показувати їх до ваших дітей за будь-яких обставин. Ви знаєте, вони страшні ...

7 зображень

Via: Аманда-Луде

46662

В цілому, бункери, більше як зомбі, не так страшні, якщо не для своїх жахливих реалістичних зубів, що нагадують людину.

Багато людей мають досить розумне питання, чи у автора було укладено договір з будь-якою стоматологією або Богом заборонити, моргою, звідки вона доставляється під покривом темряви бажаний «матеріал», обраний з тих, хто більше не потребує його в цьому житті.

Хочу відродити вас: зуби тільки виглядають реально, власне, автор майстерно імітує цей ріализм з фарбою, пластиком і інструментами для її обробки.

Але ви знаєте... Якщо ви ближче подивитеся на цуцетські монстри Аманди Луїза, відкидаючи з'єднану скеамішність, ви можете побачити, що вони не так страшні, як сумні і самотні.

170762р.

Так само діти не хочуть бути друзями з-за їх потвору. І, дивлячись на сумні круглі очі страшних зубочисток, хочу, щоб пітливість і любов їх, тому що за цим платним тілом є обов'язково своєрідне серце, готове бути друзями і любов'ю.

А мені здається, що це те, що деякі іншісвітні істоти виглядають як – той же будинок істоти, які приховують в паралельному світі, але ретельно стежте за тим, що відбувається в нашому світі, як люди живуть на території, довірені їм. Так не болить їх, а Аманда Луїза Спаде зубні немовляти.

Джерело: