Пошук

П'ять років пройшли, але пам'ять часу, коли я був в пошуковій партії, залишалася не тільки в цих фотографіях.

Але я можу показати їх людям.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

**Симові фотографії були зроблені без мене.

пластини

Це модний ремінь, RKKA і не мріяв (())

Або Мп-40, або ППШ-43.

Я дуже обережно занурюсь, бо боящить залишки бійців, або більше, медальйон або документи.

р.

Німецький ножовий байонет від K98 і наш безсмертний від трьох

Ця фотографія не наш, вона просто боляче: так солдат помер.

свінгери

2 М-24 Німецька ("Піляри"), RGD-33 та Польська "егг"

7333495

Протягом десятиліть ребра людини не зажадала, тому що вона здається новачкам, які всі померли без одягу.

27489518

Німці - чоботи гірських полків були відмінною якістю, на відміну від того, що Червона армія мала носити.

Невелика капсула, яка після багатьох років відроджує бійця, дає нам можливість в Центральному архіві Міністерства оборони міста. Подолськ, щоб знайти своїх рідних, військовополонених, де він був викликаний, і повідомити, що солдат буде похований в кінці жовтня на військовому кладовищі в Долині Слави, сотні кілометрів від Мурманська до Фінляндії.

Тепер, з Інтернетом під рукою, весь процес значно прискорюється.

З такими роботами в різних патріотичних організаціях Мурманської області проводяться молоді пошукові системи. за інформацією, що міститься з тілом солдата, його дані в архівах Червоної армії або Червоної армії, фотографії тощо. Про життя і смерть захисника Вітчизни.

Р

Що можна сказати?

розчинні оболонки. в той час, коли я провів в рядах пошукового руху, знищили сотні таких «агрегаторів». Вибух дійсно не схожий на будь-які бавовняні та феєрверки навіть в самому відмінному і авторитетному блокбустері ... і збиток фрагментів на всіх не може передавати

Я розумію, чому багато солдатів, після Афганістану та Чечня, не можна відродити себе до нормального цивільного життя.

Залишилося знову.

Ще одна фото непошукової сили, просто вражаюча.

Додано до [mergetime]1302919348[/mergetime]
По суті, бюрократія приніс до того моменту, що святість свят – пошук туризму – що для екскавації обладнання (поважання, танки, кораблі та інше технологічне військове обладнання) вимагає цілої палітурки.

Хтось фляск...

Додано до [mergetime]1302919407[/mergetime]
підписана шапочка з кемпінгу

р.

Час не запасається один раз відмінними гвинтівками.

Такий солдат відправиться в масову могилу - про нього немає інформації.

Оскільки війна ніколи не закінчиться. Ми ніколи не знайдемо всіх мертвих. І це люди, як ви і я.

У 41 році висадка на північному березі Західної затоки обличчя (південна сторона бухти Мотов, західна частина Барентського моря) справляється з завданням викинути назад ворога. З тих пір не один німець перехрестив Західну річку обличчя і однойменну губу до кінця війни - так вони відстояли героїне місто Мурманськ. Найвищий фронтер СРСР у війні з вермахтом.

З усіх військ майже ніхто не пережили.

Німці досить легко приймали необхідність носити медальйони, радянські солдати, цю традицію приймали на тривалий час - переговори

«друми», «бункери» або просто «шопи» від чудового кулемета 7.62 калібру МГ-34. По дорозі американці, коли взяли Європу і вперше почали перетягувати захоплені німецькі інженери до своїх лабораторій, через кілька років випустили кулемет M-3 (іноді писали MG-3). і знаменитий M-60 є повним копіюванням німецької MG-42.

Ми взяли МП-44 і перетворили його в АК-47.

19297 р.

В умовах життя німців істотно відрізнялися від нашої: в деяких сумішах, які важко вірити, але особисто побачили, були шпалери (!), всі страви штамповані логотипами частини і типу військ, відмінна якість, відмінний туалет - кологани, всі шарм цивілізації, шафи для уніформ і т.д.

Кожна маленька річ в педантичній німець має велике значення. Ми мали один розрахунок - перемога за будь-якої вартості.

Під час бойових дій не було часу заглиблення, а після того, як передня лінія не була чітко встановлена, і ніхто не дозволив залишити свої позиції, крім розвідників, і вони мали інші завдання.

Додано до [mergetime]1302920576[/mergetime]
Це може бути місяців і років ...

"Спілка зробила все на совісті!" - 60 років завантаження нічого

Киркенесська бригада гірсько-ярих одиниць. Я писав так сухим чином, тому що я дійсно не знаю, яка частина належить до полотна.

р.

вічна пам'ять!

р.

Назви, з якими на місці смерті знайшли деякі дані
** (приміщена медаль, медальйон, примітка для самогубства, підписана фото, гравюра на світлі, гармоніки, горщик і т.д.)
незалежно від кількості залишків
**(якщо бійець поховав ціле - рідкість, часто не вистачає кісточок стегнової кістки, ребер, череп тощо)
похований в труні.

Про 2004 або 5 років, і як маленька дитина, Я стояв на вантажівці до поховання.

Долина Славського кладовища. Тепер, завдяки фінансуванню, розвитку туризму на півночі, а також інших чинників, вона виглядає різною - більш схильною, є більш красиві ознаки, більше трави, паркани ...
Але я пам'ятаю його так.
Просто місце пам'яті, сорбу і гордості.
Ніщо забуте, ніхто не забув.
Це остання фотографія.

Джерело: