Як розібрати дизельний двигун

Останнім часом щось стало дуже активно на технічних темах YAP ... це все ще продається, молоді люди почнуть розуміти, що бункери не ріпсують хлібне дерево ...
Хочу виділити 17 фотографії... Це мій перший вже знає який пост, але я також попрослю вас не носити занадто багато, якщо він виходить, що суглоб.
Так один сонячний, але холодний день прибув на одному з суден, щоб почати ремонт - необхідно замінити прокладки на двох циліндрових вагонах одного з чотирьох основних дизельних двигунів цього корабля. На малюнку зображено фрагмент і наш робочий верстат.

Пройшов в камеру двигуна, тут було знайдено чотири невеликі дизельні двигуни, кожен з яких налічує близько 1000 двигунів. Ці двигуни двострокові, в пристрої прості.
р.

В принципі все влаштовується таким же чином, як на автомобільних двигунах, так і на автомобільних двигунах. Це робить різницю від звичайних двигунів. Після видалення всіх сортів труб, дизельних насадок та інших тріфл, головки циліндра були видалені. Ось вид без голів. Зверніть увагу на шпильки кріплення - вони мають дві різні нитки ... про це докладніше...
Р

Ой так, я практично заготував ... всі дизельні двигуни корабля оснащені турбіною для підвищення повітря. Це те, що він виглядає на цьому двигуні. Про метр і півметра в діаметрі.

Голова з камерами згоряння красиві, що лежать на підлозі. Розміри в квадратній секції близько метра на метр ... В цілому існують 6 циліндрів, але на фото чому 5

великі щітки ... В цілому, є дуже багато всіх сортів важкого заліза і чавуну на кораблях ... іноді він сумнівається, як він плаває? ?

Коротко про особливості демонтажу головок: ці голови затягували горіхами на 80. Очистити перець, щоб відкрутити ключ своїми руками тут я не буду мати сили. Для цього існують деякі адаптації. Ось вид голови ще не знімається, але готовий встановити пристрій:

На вершині голови накладається цей краб-подібний мандула ...

Я вперше згадував додаткову нитку на шпильках ... так, ця нитка викручена гідравлічні гвинтові штани ... за допомогою їх допомоги долати силу, яка тримає горіхи. Застосувати тиск до джеків, натиснути голову до циліндрів, а потім ці горіхи незрівняні просто вручну.
Змішувачі успішно підключені шлангами високого тиску до ручного насоса.
До речі, я отримав невеликий ризик, захопивши суглоби шлангів високого тиску своїми руками. Згодом, в спеціальних курсах, ми були показані фотографії розбитих рук з струменями олії, коли суглоби шлангів лопнуть ... все ж, тиск 750 обстановок ... не жарт ... Зрізаємо дерево водою під тиском 200 атмосфери.

Насос є найбільш звичайним... нічого особливого. Найголовніше, щоб контролювати тиск на джек повинні бути (за документацією) рівно 750 атмосфери.

На дно мотора є люки, які закривають вікна, через які відкриваються доступ до кріплення штанг до колінного валу.

Після того, як штанги з'єднуються з колінним валом, вони ретельно підняті сходи і ретельно навчаються, вимірювальні зазори і стан герметизуючих кілець. На малюнку показано, що кільця вище і нижче. І мідні вставки.

Ці поршні не виготовляються з алюмінію на всіх, як в машині, але чавунних ... важко, з прутоками кілограма під 200 вага ... зрозуміло, що мені довелося отримати з крововиливом і за допомогою всіляких лебідок і валів. І звичайно, за допомогою якоїсь матері там... (і не тільки російською мовою)

Джерело: