Фотохірургія – погляд зсередини

За словами блогера та фотографа zis: Так мій бойовий комрад, об'єктив Кенона 24-70, хворий. Особливо фантастичні читачі вже помітили розмиття по краях каркаса в деяких фотографіях. Це все тому, що мій улюблений лінз іноді здається, як нахил. I.e. просто нахилити об'єктивний блок відносно осі об'єктива, коли він хотів.

Я намагався довгий час, щоб випустити його не гняти, щоб витягти себе разом і стріляти нормально, але незабаром він став остаточно зрозумілим, що без хірургічного втручання не може обійтися. Якщо все було так просто - це було зроблено для ремонту, і наступного дня я отримав сервісний, я не хотів би взяти його на обслуговування 6 місяців тому. А ті, хто зіткнувся з російськими уповноваженими фотослужбами, знають дуже добре, що це буде дорого і дуже довго. І перебування протягом декількох місяців без головного об'єктива Moveton.

Але кілька місяців тому я дізнався, що є можливість в Москві виправити фотообладнання не тільки швидко, але і досить розумні гроші. Не пропустіть цю можливість і не скажеш про це.

16 зображень + листи

1,1 км Послуга розташована на сході Москви, в звичайному офісному будинку. Він вже шість років, і його головна спеціалізація – ремонт фототехніки і спалахів. Компанія тепер використовує шість людей, хоча планує відкрити центр прийому в центрі і, швидше за все, персонал буде розширюватися. Фахівці навчаються себе, основним персоналом працює з 2008 року. Власник і засновник компанії, Емілі, каже, що перед оборотом був «як у рок-групах». У радянських часи з механічним обладнанням вони не змогли змінитись на цифрові принципи та механізми.

2,2 км Ремонтне обладнання по всій території Росії. Особлива гордість об'єктива компанії, прийшла з Гонконгу. Вони не змогли визначити причину несправності, а місцеві майстри ремонтують його протягом двох днів.

3. У Замовляється з Гонконгу поштовими або транспортними компаніями. Такі витратні матеріали як флеш-пам'яті і пластикові байонети замовлені в великих пакетах і знаходяться в наявності, якщо ви приїжджаєте з деякими рідкісними "прибрати", запасні частини доведеться трохи чекати. Але клієнт має вибір: змінити запасну частину на новий, і можна почекати свою доставку, або зробити заміну на запасну частину «донором». Гарантовані запасні частини.

4. У Важко отримати деталі на Sigma, проблеми з виробниками, такими як Metz. Донори ніколи не купуються на E-Bay, і багато клієнтів привозять обладнання після покупки його з аукціонів. Відправка назад до продавця означає втрату часу, і ви хочете скористатися обладнанням зараз, тому вони перевозяться на ремонт.

5. Умань Рекламна послуга не була надана спеціально, принцип слова рота, багато відгуків на форумах. Я також дізнався про цей сервіс не від реклами, але від друга. Деякі клієнти, навпаки, не радять послуги, нерозумно бояться, що збільшення потоку клієнтів може негативно вплинути на швидкість і якість роботи.

6. Жнівень На сьогоднішній день сервіс обслуговує 400-500 одиниць обладнання на місяць і може натягувати двічі більше. В середньому період роботи продемонстровано в 3-4 дні 80% замовлень, розміщених у визначений період. Навіть комплексний ремонт здійснюється за два тижні, що дуже хороший показник для російських послуг.

7. Про нас Основна відмінність цього сервісу і великих сервісних центрів виробників є ціною і швидкістю роботи. Які посадові особи можуть зробити шість місяців за половину вартості обладнання, тут можна зробити кілька днів за дуже реальні гроші. Таємниця вирішується просто. Якщо необхідно замінити частину, зміни частини, не блокувати в цілому. Так, не потрібно переплатити за заміну працездатних елементів і чекати місяців для доставки великої партії запасних частин.

8. У Ось звичайний клієнт в центрі. Я купив новий об'єктив, все було добре під час покупки, і після деякого часу були спотворення на краях каркаса. Випадок, швидше за все, гарантія, але клієнт не хоче перенести об'єктив на офіційні. Навіть проста гарантія справи може зайняти близько місяця, що означає, що фотограф залишив без інструменту протягом місяця. Краще платити гроші і в пару днів, щоб підібрати об'єктивний об'єктив.

9. Навігація Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Спочатку ми часто працювали навіть в негативному стані. Кілька разів це сталося, що я купив новий об'єктив або щось для моїх грошей і поставив новий модуль звідти, тому що в 2005-06 рр. немає досвіду з цифровою технологією. Саме тому у мене були клієнти. Я знаходився з неї. Клієнти не знають, що вони залишають з новими начинками. У нас є такі випадки. Але завдяки цьому не було поганого відгуку про нас. Це слова засновника та власника сервісу Еміля Саргсяна.

10. Про те, як робота побудована в великих уповноважених службах і чому ремонт розтягується протягом декількох місяців.

11. Головною проблемою послуг є переоцінка ціни та утримання товарів, що чекають запасних частин або донора. Схема роботи уповноважених послуг досить проста і логічна, але не гнучка і дуже незрівняна з клієнтом. Простежуємо зламаний продукт до гарантії. Почнемо: клієнт доставляє послугу, наприклад, об'єктив. Послуга має 21 робочі дні для діагностики та встановлення гарантійного випадку. Звичайно, пріоритет в обслуговуванні не є одностороннім замовником, і корпоративним з великою кількістю одиниць обладнання. За місяць встановлюється несправність і причина. Повідомляємо, що це гарантія. Запит виготовлений до виробника з докладним описом задачі, переліком необхідних запасних частин (згадайте, що запасні частини змінюються блоками, через обпалення двигуна в об'єктиві буде замінено весь оптичний блок), серійним числом продукту та додатковою інформацією.

12. Виробник ще раз перевіряє всі дані, збирає необхідні запасні частини в одному пакеті і відправляє його на склад, щоб чекати великої партії, щоб зібрати в Росії. Ось, нарешті, великі партії збираються і відправляється до нас, де він сміливо повісить на кілька тижнів на митниці. Після процесу митного оформлення пакет запасних частин до центрального складу Москви, звідки розподіляється на сервісні центри та регіони. А сам ремонт займає кілька хвилин - блок з несправною частиною демонтується і покладається нова. Кілька місяців і об'єктив клієнта.

13.00 р. Робота на рівні компонента не дозволяється самим виробником, зобов'язуючи уповноважені послуги на заміну частин з блоками, і так як немає такої потреби, багато хто не знає, як працювати з паяльником. Таким чином, виробник зберігає контроль якості і не пропускає прибуток від заміни робочих частин з робочими частинами. Приблизно така ж ситуація з автосервісними станціями, де ви не будете ремонтувати тріщини бампера, але буде змушений чекати нового.

14. За гарантією, компанія-виробник, яка надає запасну частину та певну суму, як платіж за роботу майстра сервісу. Не можна заробити на гарантійних справах, основний дохід виходить з оплачених негарантійних ремонтів. Вартість та ціни на запчастини вище гарантії, а для роботи не соромиться брати. Часто буває, що ремонт зламаної мильної коробки вартістю 6-7 тис. грн може коштувати стільки ж 6 тис. Все, що замість зміни шестерні або пайки дошки, всі зміни зламаного блоку.

15.00 р. Ще одним елементом сервісу є програмна робота (флешинг, регулювання тушів і лінз). Програми для регулювання та перепланування є частиною торгової таємниці та доступу до них лише офіційних представників виробників.

16.00 р. Цей невеликий сервіс займається ремонтом обладнання в оригінальному розумінні слова. Не дозволяйте порошковому обладнанню у попередніх образах відлякати вас, переважно донорів. Обладнання для клієнтів не раз для збору пилу тут Моя бойова рада була відновлена в один день.

Джерело: