Дубоссар ГЕС

На глибоку люту ніч, або пізно лютий вечір, запрошували взяти тур гідроелектричної електростанції в м. Дубоссар. Не дивлячись на жорсткий день позаду і втоми, через п'ять хвилин я був готовий йти.

Дубоссар ГЕС – це не тільки енергетичне підприємство, а й не тільки стратегічно важливі об’єкти. Це «живий» кордон (на одному боці ММР, з іншого – Молдова), і історія нашої колись загальної країни.

32 фотографії через macos

1,1 км Дубоссарська ГЕС є першим підприємством великої елікстрафікації Молдови. Вони почали будувати його під Сталіном, у 1950 році і закінчили його в 1955 році. Проект передбачав будівництво гідроелектричної електростанції з установкою 4 гідроелектричних одиниць загальною потужністю 40 тис. кВт. Звісно, тут прийшла споруда століття: люди з усього Союзу. Хтось оцінив, що влада будувалася людьми тридцяти національностей.

р.

2,2 км З введенням в експлуатацію ВП Дубоссарів та Дубоссар-Кишинів та Дубоссарсько-Тіраспольських силових ліній-110 кВ, створення Молдавської енергетичної системи та централізованої

3. У Історія верств.

4. У Дубоссар ГЕС експонувався на ВДНГ СРСР у 1977 році як високий ступінь надійності та автоматизації. ВДНГ нагороджено низку робітників ГЕС. У Республіканському Книжкові заслуги передових підприємств було зараховано співробітники ХПП.

5. Умань До речі, це зараз гідроелектричні електростанції - стратегічні та секретні споруди. Як тільки вони були питанням гордості, вони були показані без приховування туристів. Так, це ГЕС включено до Всесоюзного туристичного шоу. Я не побачила гідроелектричну станцію в Дубоссарі – Я не відвідав Молдову.

доб.

6. Жнівень На в'їзді до станції працює спеціальна машина часу, що передається кожен відвідувач "зовнішній" до шістдесят років тому.

7. Про нас Згідно з трансністройською традицією, все тут чистий, акуратний і розписний. Як виглядає новий.

8. У Насправді, це, на жаль, дуже старий. У своїй оригінальній формі вдалося знайти ГЕС.

9. Навігація

10.

11.

12.

13 хв

(Рівне)

14. Пульт дистанційного керування тут дуже невеликий, майже крихітний.

15.00 р. Особливо сподобалося лампочки.

16.00 р. Ми збираємося до даху. Сходи, всього три поверхи.

17.00 р. Ось на мосту. Не три поверхи внизу, але тринадцять.

18 років На дистанції знаходяться вогні Дубоссари, за Молдовою.

19.00 р.

20. І тепер ми збираємося.

21. На жаль, я нічого не знаю про електроенергетику, тому я б подякував, якщо один з читачів може допомогти мені підписати всі «технічні» фотографії.

22.

23.

р.

24. HPP є повністю автономним підприємством. Забезпечує електрику не тільки до сусідніх міст, але в першу чергу до себе. Якщо є поломка, станція може вимкнути поставку міста, але вона повинна залишатися на лінії. Є багато батарей, дизельних генераторів і так далі.

25. Спочатку я думав там гроші. Але ні. Що це таке?

р.

26. Грандпаренти і онуки.

27. Тепер ми про десять оповідань. Вода навколо.

8099077.00 Р

28. Якщо одна з цих люків лопається, як швидко ви думаєте, що кімната заповнюється водою?

29. Також є невелика філія льодової печери Кунгур.

30. Під час війни гідроелектрична станція контролювалася Transnistria. Неприємно, гурріля часто побігаються по цим коридорам.

31.

32.

Додано до [mergetime]1303375718[/mergetime]
Всі...

Джерело: