Про поточний Олександр Невський.

На жаль, багато, як мені, зацікавили, що спортсмен Олександр Невський, але всі руки не доходили до типу ім'я в пошуковій системі. А потім вони прийшли, і я був, щоб покласти його злегка, дивився! Після того, як я ніколи не бачив своїх виступів, і фільми з його участю не бачили, і він називає себе нічого не менше, ніж «Російський Арнольд Шварценгер». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Народився 17 липня 1971 року. Автор книг: "Як стати Schwarzenegger в Росії", "Kickboxer", "Пам'яти руки" та ін. Учасник телевізійних програм «Перевірка якості», «Незважаючи на записи» та «Добрий ранок».
Тут будуть фотографії та відео, коли я закінчую.

Р

Все, що Курицин досягається, він кине на гроші своєї сім'ї, його зарозумілість і брехня і венольність наших ЗМІ. У 90-х роках він запам'ятався тим, що все над телевізором оцінив свою дієту, що складається з 2 батонів і 30 ковбас, тому він став бодібілдінгом «Мр. Світ». Але після того, як він був скорочений і змушений виправдати, що інформація про назву «Мр. Світ» була помилкою ЗМІ. У блозі Алекса Екслера було розслідування. На змаганнях WBBF Нівський взяв участь тільки в демонстраційних виставах - в так званому гістьовому позі, для якого всі учасники даються медаллю. Вони давали йому. Не було пана Всесвіту навіть там. Єдине, що він дійсно брав участь у виступі пар, де німці переглянули у жовтому завісі. На додаток до Невський і Сидорової, ще один (!) пара також бере участь у змаганнях, які Невський і Сидорова перемогли. На цій фото кожен може оцінити фігуру Курицина з ознаками гінекомастії грудного гінекомастії часто розвивається у чоловіків, які приймають стероїди.

Він також стверджує, що найкращий друг Arnold Schwarzenegger.
Фото:

Фото два:

Головна

Додано до [mergetime]1303386153[/mergetime]

Додано до [mergetime]1303386299[/mergetime]

Додано до [mergetime]1303386408[/mergetime]

Додано до [mergetime]1303386516[/mergetime]
Шукаю тебе!

Джерело: http://