Автокармарок допомогти вам!

Незвичайний лист ми отримали нещодавно від білоруського моториста Євгена Шапошникова. Він знає, хто не має достатньо місця для паркування в офісі, і чому драйвери завжди відлягали когось ще за свої неприємності. Його стаття (з урахуванням коду поведінки на дорозі) на альтернативному виді культури водіння була цікава, тому ми вирішили її публікувати.

Більшість з нас, дорогі мотористи, щоденне обличчя на дорозі з невеликими, якщо не дуже суттєві проблеми. І ми відразу ж знайдемо кульприту всіх наших автозапчастин і гасимо величезний потік негативності на ньому.

Попри те, що не було вільного місця в стоянці біля офісу, щоб викопати в сусідні магазини покупців. До піту слід відмивати дорожні екіпажі. Поліцейський поліцейський не працює, і ловить нас на швидкості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

У мене є текст і кілька фотографій, коли я зробив.
Прийняти тут.
Автор: Євген Шапошников.

Тепер це модно сказати: «Досвід має погану автокарму, тому він не пощастить на дорозі. й

Що таке автокарма і як вона впливає на наше життя?

Хочу сказати, що всі наші автомобилі пов'язані з нашими неадекватними діями на дорозі. Якщо ваші дії створять проблеми для інших водіїв, ви будете заважати не тільки драйверами, але і поліцейськими трафіками, і навіть ями на дорозі.

Головний принцип на дорозі не турбувати нікого. Іноді цей принцип стосується правил дорожнього руху, але це більш фундаментальний і вигідний суспільство набагато більше. Хочу сказати, що іноді фанатичне дотримання правил може створити набагато більшу небезпеку на дорозі, ніж дотримання вищезазначеного принципу.

Історія життя, і давайте перейдемо на практичні поради щодо «пампінгу» вашої автокари.

Я понад 30 років, десять з яких я їздив. Я не професійний драйвер або експерт в будь-якій сфері. Я звичайну людину, я ходжу на машині, щоб працювати і назад, влітку я ходжу на поїздки. І вже 10 років я не отримав єдиного входу в квиток і не був кульпритом будь-яких нещасних випадків. Стиль мого водіння дуже далеко від спокійного, за спиною більш ніж 8 років ігор в «Файт», CRC та інших автомобільних викликів. Ви знаєте, що не було порушення трафіку. Але це не було непоганого порушення під впливом емоцій і адреналіну, це був точний розрахунок, що я не заважав жодній людині з моїми діями: Я не відрізати водія, не лякаю пішоходу, не провокувати конкурентів.

Ви кажете, що ти знаєш? Ні, це не просто удачі, це візерунок. Ця історія є яскравим прикладом впливу автокарми (автолюбство) на наш автомобільний життя.

У питанні удосконалення автокарми, необхідно вивчити одну важливу точку. Не робити погані не означає зробити добре. І коли ми навчимося не втратити удачу автомобіля, це тільки захистить нас від можливих неприємностей. Але постійно покращуючи автокерамію, ми можемо розраховувати на додаткові удачі на дорозі. І від мого досвіду і від моїх друзів, це дійсно працює.

Додано до [mergetime]1303411612[/mergetime]
Отже, побачимо, що дії автокерамії різко погіршуються:

1,1 км Взаємодія з іншими користувачами автодорігами. Так само відноситься до перешкод через неправильне паркування автомобіля.
Пам'ятайте, що основний принцип автокарми. Якщо ви випадково порушили - то відразу апологізуйте з аварійним або вузликом голови. Не можна забувати і про те, що ми можемо вчасно і зменшити наслідки.

Джерело: