Хто в Росії живе добре?

На роз’ясненні LiveJournal я торкнувся цікавим блогером avmalgin, який пише про «розвинену» голову DEZ. Я думаю, що ви також можете дізнатися і побачити обличчя цього боса.

У розділі «Однокласники».

І не тільки злочинці. Я пам'ятаю старий випадок, коли Військовий був прийнятий до міліції за «привабливість» безневинний молодий чоловік, який прийшов до його виступу і непогано переривав його з наступаючими шаутами. За допомогою Odnoklassniki відразу розраховується, що юнака не була простою молодим чоловіком, але кадемією ФСБ старшої школи, що надійшла на захід (всім броду було там, решта відділу відігравала роль «ідентських свідків».

І скільки репутацій знищили «Однокласники», не підраховують. Люди з стипендної тенденції постають там фотографії, які повинні зберігатися в домашніх альбомах і показано для близьких друзів.

Ось свіжий чохол, будь ласка. Керівник ДЕЗ в Московському мікрорайоні «Яснево» Олександр Вікторович Корнеєв. Починався рахунок на Одноклассниках і в першу чергу з усіх вішних фотографій себе на фоні власної яхти Маркіс 720. Для того щоб не сумніватися, велика назва корабля - "Александр К".

Не idiot?

Я не щасливий з успішним придбанням... До речі, на човні варто близько 3,5 млн грн загиблих рахунках.

Джерело: