22 квітня День народження Леніна

22 квітня відзначає 141-річчя від дня народження лідера міжнародного пролетаріату Володимира Ілліча Леніна.
Я не даю оцінку цієї особистості з точки зору політики і не буду писати про його використання і недоліки.
Але я теж не думаю, що це варто порушувати свою роль у розвитку нашої країни.

На цій темі я збираю кілька фотографій Леніна в повсякденному житті.

З днем народження в Дідусь Леніна!

35 фото + мої коментарі
浜у 涓 蹇

1,1 км Маленька Володія 4 роки, з сестрам.
Сімбірськ. 1874 р.

Трохи про інформацію від Vicki:

Володимир Ілліч Улянов (псевдоним Ленін; народився 10 (22) Квітень 1870, Сімбірськ). Дід - 21 січня 1924 р., м. Горки, Московська обл.) - російський і радянський політико-державний діяч світового масштабу, революційний, засновниця російсько-соціально-демократичної партії робітників (Болшовики), один з організаторів та лідерів Жовтої революції 1917 р. в Росії, голова Ради народних комісарів (управління) РФСР, творець першого соціалістського стану у світовій історії.
Однією з головних організаторів і надихачів Революційного терору в Росії 1905-1907 рр., а також політики червоного терору, які керували більшовиками у 1917–1923 рр.
Основними політичними та журналістськими роботами є філософія соціалізму та комунізму, політичної економіки соціалізму та Червоного терору.

Ленін говорить про ралі
2,2 км До речі, Віка сьогодні кладуть на кількість запитів на цю тему.
3. У

Володимир Ілліч Улянов народився в Сибірську (нині Уляновськ), в сім'ї інспектора народних шкіл Сімбірської губернії Ілля Миколаївич Улянов (1831-1886), сина колишнього серфського селянства Нижнього Новгородської губернії Микола Улянов ( варіант написання прізвища: Улянін), заміж Анною Смірнова - дочка Астраханського філістану (за радянським письменником М.С. Шагінян, який прийшов з хрещеної родини Чуваш). Мати Марія Олександрівна Улянова (née Blanc, 1835-1916), шведсько-німецького походження матері та єврейського батька. І. Н. Улянов розігрітий на звання справжнього державного радника.
У 1879-1887 Володимир Улянов навчався в Сибірській гімназії, яка проводила Ф. М. Керенський, батько А. Ф. Керенського, майбутній керівник Тимчасового уряду (1917). У 1887 році закінчив гімназію з золотою медаллю та вступив до юридичного факультету Казанського університету. Керенський був дуже розчарований вибором Володи Улянов, оскільки він консультував його вступити в історичний і дієвий факультет університету через великий успіх молодшого Улянова в латинській і літературній літературі.
У той же 1887 р., 8 травня (20 р.), старший брат Олександр, був виконаний у складі популярної змови на спробу намагатися життя імператора Олександра III. Три місяці після його вступу Володимир Ілліч був проведений для участі у студентських рейках, викликаних новим статутом університету, введенням поліцейського нагляду студентів та походу до боротьби з «безповоротними» студентами. За словами студента інспектора, який постраждалий від студентського нереста, Володимир Ілліч був у передовій частині учнів, майже з плечима. Наступну ніч, Володимир, серед тих, інших студентів, був заарештований і відправлений на поліцейську станцію. Усі ті, хто затримали від університету і відправили на «місце материка». Після цього чергова група студентів залишилася на Казаньському університеті, щоб протестувати репресію. Серед тих, хто добровільно залишив університет Леніна, Володимир Олександрович Ардашев. Після клопотання Любова Олександрівна Ардашева, Владимир Іллічів, він був вивезений в село Кокушкіно, Казанська губерна, де жив у будинку Ардашевса до зими 1888-1889 рр.

4. Сім'я.

Соон Ленін зацікавив визвольний рух робітників. В осені 1888 р. Улянов було допущено повернення в Казань. Тут він приєднався до одного з Марксистських кіл, організованих Н. Є. Федозеєв, де твори К. Маркс, Ф. Engels та Г. В. Плеханов навчався та обговорювали.

5. Умань Перші революції.

Леніна любили дітей. Як мінімум, вона була сильно пропагована в ЗМІ.
6. Ленін і діти

Можливо, саме тому жовтень зірки були організовані в елементарних класах радянської школи. Малі клітини, що складаються з 5 осіб. Фундація майбутніх піонерських організацій.
5 років.
7. Про нас Такі зірочки видаються до жовтня.

Р

Наступним кроком було стати піонером. В цей день 22 квітня я був прийнятий в якості піонера в центральній площі нашого міста.

8. У

р.

Ми підготували для цього свята.
Відбулася урочиста охата, зустрічі... і вважалася, що тільки найцінніше були прийняті як піонери!

Я, молодий піонер Радянського Союзу, вступаючи в ряди Всесоюзної піонерської організації імені Володимира Ілліча Леніна, урочисто обіцяв на обличчі моїх товариств: безперечно любити мій материк, жити, навчатися і боротися, як великий Ленінський коктейль, як Комуністична партія навчає, завжди виконувати закони піонерів Радянського Союзу.

9. Навігація Ті і піонерський значок

Я пам'ятаю це хвилювання, коли я був пов'язаний навколо шиї шматком червоного банера піонерської організації – першоджерела! Я став піонером! Це був дуже шанований і радісний!
Незважаючи на прохолодну погоду, я приїду додому з моїм пальто, щоб кожен міг бачити мій краватку і значок!

10. Піонер значок

Недавно, моя дочка принесла стару піонерську краватку з школи, і я думав,
Чи можу я зв'язатися з нами протягом багатьох років? Я спробував його і він працював! Не пам'ятайте!

11. Для тих, хто не пам'ятаєш, ось інструкція.

Піонер банер. Я використовував, щоб бути прапором загону.
12.

Повернутися до нашого дня народження хлопчика.
Леніна в старовинних фотографіях з'являється в абсолютно різних гіпотезах.
Я думаю сьогодні, він також літає літаки, вітрила підводні човни і лікує ведмедики, як ви знаєте, хто.

13.00 р. Ленін в Парижі - справжній фанат і модниця.

Якщо Ленін мав сторінку в Контакте, я думаю, що це фото було б до аватара.

14.

18415618

Це те, що фото Леніна і iPhone буде виглядати так.

15.00 р.

У клубі з'явився Ленін. Він був помилковим для кокаїну.
Ви знаєте, що він просто твоїй.

16.00 р.

І Леніна любили круті автомобілі, перетворюються переважно.
Саме тому він легко перевозиться від Fanny Kaplan з наганом.
Без безпеки або броньованого Mercedes.

17.00 р.

670218

Оккаційно Ленін мав дивні гості. Вони були названі «Вокерами».

На фото Леніна поет Дем'ян Поор і ходьба з України
18 років

Леніна не потіла від важкої роботи. Часом його роботи було перебільшено. Як це з'єднати епіч.

Фото як Ленін допоміг підняти колоду (зад)
19.00 р.

20. І це картина з цього малюнка. Як видно, різниця є значною.

Ленін був відмінним орієнтатором. Ви можете побачити, що у всіх його жестах.
З цього фото створювали більшість пам'яток.

Хоча це можна сказати, що Ленін на концертних насосах натовпу.

- Я не можу бачити ваші ручки !!!

21.

У Радянському Союзі образ Леніна майже на всіх банкнотах.
Знамениті червоні. 10 рублів. Сім'я може жити на цьому тижні.

22.

Незважаючи на те, що Ленін був досить непоганий про цінні папери.
Фото було прийнято для підробленого паспорта в ім'я працівника Іванова.

23. Наш чоловік, працівник!

Ще одна ексклюзивна фото була прийнята в Королівській поліції.

24. Майбутнє лідера світового пролетаріату

І Любили Леніна коти!

25.

26.

27. 28.

29. І ще кіт.

30. Собаки не залишалися безглуздими.
Раритет фото, Ленін і собака.

7768716

31. Ленін не побудував соціалізму словами самостійно. Разом з Сталіном вони кладуть фундамент.

32. І тут він прочитав новини про газету YAP

33. Ленін йде в театр. Побачити, як активні спамери були в часі. Всі стіни покриті рекламною.

34. Ленін зустрівся з видатним науковим письменником, Гербертом Веллсом, 1920 р.
Шукайте, як слухає Ілліч. Його весь вид натяків.

35. Останній.

Нейлон також відігравав шахи дуже добре.

На фото Леніна В.І. на острові Капрі (1908)

Джерело: