Як виготовляють пляшки

Скільки з нас, заливаючи гіркі склянки, подумайте про те, як була зроблена ця пляшка?
Я не відкрию скляну школу, але в двох або трьох словах я розповість і покажу цей дуже складний процес.

Я не маю на увазі джерело, для того, як вони кажуть, музика і народні слова є шахтою.

Почати Пісок.

Хто не в темі – скло з піску. Але не деякі пісочниці з пляжу, але особливо, допускаю.

Я не знаю, де це приймається) зерна піску всіх один до одного, невеликий, акуратний і без пилу.
Самі різні матеріали додають в пісок, такі як доломіт, крейда (липень), барвники, для додання скла різних матеріалів.

властивості.

Додано до [mergetime]1303601124[/mergetime]
Наприклад, для коричневого скла додається оксид заліза, для зеленого - хрому, а для білого сульфату алюмінію.
Також кав'ярну соду змішують в справедливій кількості основних компонентів (але це для зниження точки плавлення).

пісок. В цілому, все це перемішують в глухому змішувачі і додаючи розбите скло необхідного кольору по конвеєрних лініях

Закрити до плити.

Це сама запіканка. До неї прикріплюється велика кількість халатів, але основна частина цього тут.
Печі різних розмірів, але особливо це 270 тонн. Питна плита монтується з невеликим нахилом, щоб скло спонтанно протікає.

І це те, як пісочна суміш потрапляє всередину духовки.

шемале

вона.
1580 градусів

Акумулятор паливних насадок для підігріву.

З глибини рідкого скла в печі близько півтора метрів, його температура біля дна природним чином значно нижча, і ось що б вирівняти

температура, нижче скло нагрівається електрикою (12 молібденових електродів з товщиною руки).
Це те, що плита виглядає як зсередини.

Через це шия скла витікає вперед.

І це те, що відбувається в силікатних блоках під впливом температури і постійно протікає скло.

Головна

Стеля.

Весь демпфер контролюється звідси.

р.

звідси

Це перехід від білого до зеленого.

Знайте, перейдемо. На цьому рукаві (як тільки 4), скло потрапляє в продувальну машину.

Жетка скла вирізається спеціальними ножичками дива

І краплі рідкого скла на довідниках переходить в його цвіль.

фурнітура

І це теж.

і

р.

Після того, як пляшка готова, необхідно пройти через охолоджуючу духовку, щоб зняти внутрішню напругу скла. Без категорії

Пляшка буде вибухати навіть легким дотиком.

22376.

На виході з охолоджуючої печі пляшки необхідно обприскати спеціальним розчином, який стане тапочкою. Спробуйте потерти його.

Одна пляшка проти іншого, якщо вони не ковзають і залишають подряпини один на одному, то обприскування було неповним.

р.

Потім всі пляшки проходять через спеціальні пристрої для перевірки дефектів.

І нарешті вони отримують в упаковку, де вони встановлюються на палітри, укладають з картоном, ущільнюються поліетиленом і на складі.

...

...

...

Дуже дякую.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное