Особини Одеси - про місто з обличчям людини :

Кілька днів тому я відкрив дуже цікавий проект про Одеса. Зйомка двох молодих фотографів. Інкогніто. Фото, хоча б без фотошопу, але дуже класно.

Ось що вони пишу:
Щодня одягаємо портрет однієї людини. Один портрет мешканця Одеси, який ми познайомимося на вулицях нашого міста. Ця людина може бути ви або хтось, хто ви знаєте.

Проект «Особливості Одеси» був задуманий як завдання до нашої озимої апатії, як бажання створити щось нове, що ще не існує в нашому славному місті Одеса.

Ми довго хотіли показати, що одеський повітря чарівний, він надихає і надихає. А жителі Одеси трохи відрізняються від мешканців інших міст. Вони посміхаються частіше, відкриті для спілкування та любові до міста. І ми не є винятком. І покажемо нашу любов до міста за допомогою проекту «Соски Одеси».

Хто ми? Два простих Odessans, які мають камеру і бажання знімати. Ми вирішили не називати наші імена. Подивитись портрети мешканців Одеси та гостей міста, якби ви зустрілися з їх вулицею та спілкуєтеся з ними, як ми робимо. І наші імена не мають значення.

Може бути, ми приїдемо до Вас на вулицях міста і запропонуємо стріляти для нашого проекту, або, можливо, знову відвідуючи нас, ви побачите ваших друзів.

При тривалих переважах,

А життя стає

Порожній, порожній,

Я поспішаю до собору.

Успіхів! Поліція Фелікс.

Він грає на шаховому щиті тут.

Він збирає натовп шанувальників.

І все нам подобається.

З його гострою і віртуозною грою.

Анатолій, Толик. Двадцять років. Він просто перевернув 28. А рік 83 пішов. Все своє життя жив у Одесі, на Раді. Поет. А також можна розповісти серцем Омар Хаямам. У 82 році він молодий в серці. І ми зустрілися з ним, в оточенні величезної кількості друзів, які затіняли наші серця, поки ми змогли інтерв'ю Tolik.

Найцікавіше, всі його друзі майже двічі свого віку. І вони подбають про нього і захищають його. Ми отримали величезну кількість позитивних емоцій, спілкуючись з Tolik, і якщо ви хочете отримати однакову частину емоцій, подивіться Tolik на кафедральному соборі, в барі «У Сім вітрів». Просто подбати про нього.

У готелі є парк Hyde

Де приходять з подіуму.

Його уряд оцінив і спрощений.

Працівники не звертають увагу на них.

Дякуемо!

Одесани мають раду,

Де можна виконувати безкоштовно.

Де я можу висловити позитив

Або негативний вигляд.

Наприкінці цієї алеї

Політиці гниль вільно

Як порушується пригнічення.

Це так, як Doc Quixote чекає допомога.

Тут працюють фахівці.

Відомі політики та фінанси.

Саме тому ми знаємо.

Не підберіть Кучму.

І чому ти і ми?

Ми не потребуємо заходів від Bodelan.

Вам потрібно Hurwitz.

Ми подаруємо йому місто.

Він відреставрував місто.

Я покрила всі тротуари з плиткою.

Інші говорять бульбіт.

Плитка все більше.

І це кожен день.

Вода знаходиться в степу, а в вагоні ще немає.

Веб-сайт

Ви чекали клоу або смішна людина? Одесса – це місце народження гумору та сміху. Ні. Я покажу вам красиву дівчину.

Вероніка навчається в школі, в дитинстві займалася атлетією, але через травму вона залишила спорт.

- Я люблю природу дуже багато. Я часто ходь до Чорного моря, стояти на краю скелі, розкласти руки до боків і закрити очі, я можу стояти на години і мрії. Я не можу уявити себе без екстремальних. Зберіть нерви - я завжди перший в компанії. І я розумію, що я можу знайти пригоди в одному місці, але без цього я просто нудний.

1990Р. 2199Р.

Я люблю грати на нервах. І я добрий на ньому, Rita прийнята. У мене є кілька професійних фотосесій. Я люблю сім'ю. Я вірю, що більше, ніж моя сім'я, я нічого не маю. Я перший рік на будівництві. Я люблю малювати, маю багато моїх малюнків в домашніх умовах. Я також люблю Одесу. Я люблю подорожувати вулицями нашого міста. Дивитися на обличчях пасторів і вгадати їх думки. Це може бути так цікавим!

р.

Командувач судна, перший клас пілота, день і ніч 150/200 і 50/60 мінімальний і мінімальний. 18 років, дав додому. Тепер я був відправлений..., щоб сказати де. Він підняв двох дітей, тричі свого діда. Все буде дрібним, але дочка-в-одному не пускає її на поріг. Я говорю з сином, але не за тимбурину. Ми будемо курити, говорити і ... ми розбираємося. Я прийшов з Черкащини до Одеси до цієї зими. Я використовую для виходу і сну з коровами, щоб я не був холодним. Я люблю Одесу, приємне місто, навіть копси подобаються. Я думаю, що я буду залишатися.

Про нас розповів Олександр Олександр, гість нашого міста.

Місто Брайтон, де я зараз живе, є студентським містом у Великобританії. Дуже схожа на атмосферу Одеси. І, мабуть, чому я можу дихати там. Дуже холодно, звичайно. Але це тимчасова для мене. Я повернемося до Одеси після навчання.

Як я без друзів і близьких? Я не помітив. Я в Інтернеті, на телефоні. Звісно, не існує заміни міцних рукоділля друга і на першій можливості я летю до нашого міста. Одесу мій будинок і я люблю його дуже багато.

Марат.

Що потрібно сказати, коли він надсилає мені люди, які мають схожий світогляд? Я не єдиний в світі? Або є світ, що отримує трохи кращий і щасливий?

Коли я почав запитати Андрія, розмова не відходить. «Я не знаю, що сказати, писати щось», - сказав він. І як тільки розмова торкнулася роботи, очі lit вгору і Andrei почали говорити непристопно.

- Я працюю в перукарні. І я люблю свою роботу. Я раджу мені. Це спілкування, нові знайомства і втілення, що я роблю людей трохи більш красивим. Для мене моя робота є хобі. Що я не зробив до цього.

Я люблю наше місто дуже багато. Особливо навесні, коли цвітуть дерева, її запахи люблять зелень і дівчата починають одягатися легко. Я не можу уявити життя за межами Одеси. Це відрізняється. Чоловіча посмішка частіше, оригінальна архітектура. Що таке море! Як приємно, що на березі і ловити соляні бризки своїми губами. Намагайтеся, теж.

р.

Я завжди боятися знімати дітей для проекту. Я боявся реакції батьків. Уявіть великий хлопець з камерою, що надходить і знімає фотографії вашої дитини. Що буде ваша реакція?

Але потім я перехоплюю свої сумніви і пішов до моєї матері Катя, який також ходив з дитиною в інвалідному крісла.

- Наскільки я хочу на фото? Вона запитала. Це безкоштовно, я посміхався.

Кате - 6 років, вона йде до підготовчого класу, наступного року до школи. При запиті, що вона хоче бути, коли вона росте, я ще не знаю.

Прогулянка по вулицях, ми вирішили пройти по одному проходу в Одесі, і побачили дивну Ася, яка була промивання її машиною. Нагадував мені 80-ті мода, і я просто не міг пройти таку дивну дівчину.

до Моя назва – Анастасія, для друзів просто Ася, але в будь-якому випадку не Настя. Я є майбутнім архітектором, я люблю малювати і ходити. Ведуться через вечірнє місто на автомобілі. Особливо влітку. Коли відкриваються вікна, це круто і запахи вечора Одеса. Хобі? Легко мити автомобіль. (Лугс)

На холодну весняний день зустрілася Юлія. Вона була настільки холодною, що вона навіть спіймана спокійно.

- Я художник макіяжу. Я також працює на фото пагонах. Моя дружба також фотограф. Ми хочемо відкрити студію, де є власний офіс. Я хочу зробити людей красивими. Я хочу працювати цілодобово.

Я також люблю солодощі. Ми знайомі з цим, і вони дивують мене весь час. І я дуже щасливий, коли я зустрічаю себе солодким зубом.

Р

Незважаючи на сніг і холодну погоду, перші ноти весни вже відчуються в повітрі. Люди посміхаються, дивляться більше навколо і відразу ж побачать настрій.

Яра на початку літа отримує одружений, і як будь-яка наречена відповідально готує для весілля заздалегідь. Я зловив її, як вона була в її машині і поспішаючи на іншу зустріч з іншим весільним фахівцем. Після прослуховування мене, вона легко погодилася позувати і посмішка не відійшов її обличчя.

Сьогодні перший день весни радує нас невеликим снігом. Вані, як і наш поточний герой запровадив себе, радіючи на цьому заході з дитячою медійкою. Він живе в Одесі протягом декількох років і вважає його рідним. Мадлі, як Вілл Сміт, він поставив мене в складне положення. Я провів більше години, ніж кілька його фото, не знаючи, що один, щоб поставити в наш проект сьогодні.

У мене було багато часу. Я вибрав цей, який характеризує свій внутрішній світ і його радість навіть для такої тріфлі, як сніг.

Всі Детальніше на сайті faces.od.ua

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное