Скелелазери і Йосеміте

Для того, щоб захопити невеликий проміжок у степу, виконайте гору Ель Кап. Сходження Climb Kevin Jorgeson охоплює ці частини маршруту протягом трьох років. Але коли він побачив себе на фото, він був вражений: «Я тільки доторкнувся стіни пальцями. й
15 фото звідси.

1,1 км Без єдиної страхової політики Декан Поттер робить свій шлях на саміті льодовика під назвою Heaven.

Скелелазери і Йосеміте

2,2 км Ледько тримається на одному руці, вкритому крейдою для кращого зчеплення, Cedar Wright ігнорує біль у м'язах, намагаючись піднятися на вершину під назвою Gravity Sealing, на шляху до High Mountain. "Я даю 199 відсотків, що я можу це зробити, - каже він. «Особливе місце для відпочинку. й

Скелелазери і Йосеміте

3. У Незважаючи на очевидний ризик, це місце в північно-заході гори Дом - це вітання для Alex Honnold, який став рок-зіркою у віці 23 років, коли він спочатку піднімався цей відомий маршрут без страхування.

Скелелазери і Йосеміте

4. У Сонячне сонце говорить Tony Cadwell (ліворуч) і Kevin Jorgeson, що це час, щоб прийняти дихання, перш ніж опанувати новий маршрут під назвою El Capitan.

Скелелазери і Йосеміте

5. Jorgeson (лівий) і Cadwell живуть в гамак 1,500 футів над землею протягом двох тижнів вони подорожують. Які основні комфорти свого будинку в небі? Французький прес, кава та iPhone (який є сонячним живленням)

Скелелазери і Йосеміте

6. Жнівень

Скелелазери і Йосеміте

7. Про нас «Ви можете бути дуже міцними, але все ще не готові до цих маршрутів», – говорить Югорсон, як він піднімає Mount El Cap тільки своїми пальцями. Як і багато професійних кучерів, він постійно тренує себе.

Скелелазери і Йосеміте

8. У На Mount El Capitan є незамінним атрибутом альпіністів, які приходять тут в пошуках розваг.

Скелелазери і Йосеміте

9. Навігація На землі в легендарному таборі No 4. Включаючи в цей табір живих працівників, які здійснюють пошук та рятувальні операції.

Скелелазери і Йосеміте

10. Кате Рутерфорд піднімається на гору. Вона також має дуже мало для утримання. Ефектні ландшафти трохи відволікають від маршруту. Цей маршрут називається Freestone, і Rutherford каже "це незабутній маршрут".

Скелелазери і Йосеміте р.

11. Ця 40-фут-довга смуга граніту на горі купе - єдиний спосіб дістатися до кінця північно-західного шляху. Більшість людей crawl на ньому, говорить Alex Honnold, але я віддаю перевагу ходити на неї, тому що це кулера. Займає лише 30 секунд і без технічних навичок, щоб піднятися, але навіть Гоннольд припускає, що достатньо, щоб побачити від 1,800 ніг.

Скелелазери і Йосеміте

12. «Це відчуває, як я плаваю в повітрі», – говорить Деан Поттер, як він проходить над Йосемітом. У зв'язку з поривами вітру і сліпим туманом, важко балансувати на чорнильній мотузці на 2,600 футів, але завдяки кабелю, пов'язаним з нижньою спини, можна уникнути катастрофи.

Скелелазери і Йосеміте

13.00 р. Відстеження з гірського купола є незаконним, але в Йосеміте, спортивне називається базовим стрибком. Клімбери кажуть, що це набагато швидше (і більш весело) до парашута в долину, ніж спуститися.

Скелелазери і Йосеміте

14. «Ми робимо плани та мрії», – розповідає горе Кате Рутерфорд (червоний). Вона проводить величезну кількість часу в Долині Ель Capitan з друзями, досліджуючи нові, більш складні маршрути. З бінокулярними в руках Ліббі Соттер дивує другу сходження на гору Ель Капітан.

Скелелазери і Йосеміте

15.00 р. Alex Honnold долає третій зигзаг на гірському куполі без будь-якого страхування. Він має ще одну складну протяжку, поки він не досягне вершини.

Скелелазери і Йосеміте

Джерело: