Кріплення корова через льодовик

Дівчинка розповідає про те, як вона кинула кору через льодовик, вона була в Пакистані, Каракорумовому шосе.
Історія під вогонь.

999 р.

Моя назва - Anya, я 22 роки і професія я jerk. Я їдаю по всьому світу і отримаю в ступні ситуації.

Липень був турбулентний місяць цього року. Я взяв каракерське шосе з Пакистану в Китай. Нестабільний день 22 липня 2012 р., коли я зустрівся з місцевою жінкою Заріна, походив на поході через буферний льодовик, щоб взяти корів на літні пасовища.

Так, мій ранок почався в будинку Заріна - запросив мене залишитися через 5 хвилин зустрічі - і він почався в 3:30 ранку (номер моєї сови життя).

Заріна – незвичайна жінка з пакістанськими стандартами. Строго кажучи, вона, як правило, належить іншим людям, і мова розповіла в с. Пасу, Вах, пов'язана з Таджиком. Але неважливо, бо Заріна – незвичайна жінка в усіх відносинах. В її майже тридцять років Заріна має набагато більше ніж більшість жінок її віку: 2 корови, 2 овець, 4 діти, десятки вишневих дерев, 1 чоловік і 1 хлопець. Плюс великий будинок і ебать contagious сміхатися.

Batura Glacier є 57-кілометровим льодовим соплом, що простягається майже на Каракорамське шосе від гірських вершин. Шлях проходить через льодовик, які вівчарки довго звикли пройти до гірських пасовищ, де їх чотириногих ссавців приймають на літо.

На шляху можна зупинитися в кам'яному хати і випити багато чаю з молоком, яке через кілька днів вже починає перевернутися.

І все навколо - льодовик, як великий морозиво з шоколадними чіпами.

Головною відмінністю від мене і корів було те, що я не отримав впевнену палицю на спині, коли це стало важко йти. Два корови Заріна вивели і вниз схили весело і радісно, тому що так сказав палицю.

Але третя корова, яка належала глухому дюді, який приєднався до нас на шляху, був або хворий, ледачий або кам'яний. Або саботист. Вона продовжила застигти і падати там і в кам'яних щілинах льодовика. Доки вона нарешті згорла, демонструючи всі її зовнішній вигляд, що вона не могла йти далі.

Далі ми почали виштовхуватися. Пош 200+ кг коровини вгору. Дошкілля. Точніше, власник здоби витягував роги і вуха, а решта трьох осіб виштовхнув ковпачок в бат і боків, витягнув хвіст і спробував кожен спосіб зробити рифовий рух або хоча б підійти вгору. Коу був адамантом у своїй жорсткості.

Це була решта нашої поїздки. Поставте кору - відпочийте півгодини - відштовхуйте кору - відпочийте півгодини.

Вівчарство не легко, я кажу вам.

(доб. 3)

Але пейзажі варто.

Глазурні квіти. Вирощування.

1 999 р.

На цьому етапі Анвар (пощастий власник кам'яного кальфа саботора) вирішив, що він не має сенсу йти вперед, але це буде легше для нього, щоб повернутися назад. Ми залишили його з цією думкою, і ми пішли до долини, де медові річки, шоколадні банки, і шампанське на приїзді. Я мучився.

3250Р. 4200Р.

Я невагомо пам'ятаю про те, що ми відірвали до кам'яного хата, що коустін Заріна, Ібрар, чарівно знайдений в мокрому вогнищі.

2419

Не було плазмового екрана, ні чайника або караоке. Правова причина.

781818103

В той час я не смішний, але кожен домінував почуттям перемоги («Я набагато краще, ніж корова!»). Навколо стрибають кози і овець, згортають дах ручки і викладають в гірський пил.

Змішуючи їх вранці і ввечері.

І більший і перукарський, краще.

18594

Гори і вівці приводяться вище в гори.

р.

Після того, як ви можете розслабитися і взяти фотографії.

І співайте народні пісні.

І трохи більше нудотний молочний чай.

Домашній хліб.

І це мій сімейний фото з кучерявими родичами.

А вечірній краєвид.

Хори жахливого монстра сторожують в'їзд до хати.

І падають дупи з цим поглядом -- вікно, мабуть, найкраща річ, що сталося мені в останні роки подорожі.

р.

Джерело: odin-moy-den.livejournal.com