Фото Pisces Souvers

Для більшості з нас достатньо піднятися на деякі з найвищих гор на Землі, щоб забезпечити роботу. Але для одного сходження, висоти сходження - це просто засіб для захоплення найбільш приголомшливих образів вершин.
Роберт Бош, 57, піднявся Mount Everest, льодовик-криті Альпи в Європі і навіть заморожені і цицькі пустелі Антарктиди, виходячи з пригод і великих фото.
Новини
11 зображень
Фотографії натискаються, бажано виглядати в повному розмірі

Фото Pisces Souvers

1,1 км "Хто!" Climber Pesche Wuthrich свінгери, щоб зробити наступний захоплення. Сцена – Альпи на кордоні між Італією та Швейцарією.

Фото Pisces Souvers р.

2. "Небезпека". На малюнку - Швейцарський скелелазень Ueli Steck на льоді біля швейцарського гірськолижного курорту Понтрезин.

Фото Pisces Souvers

3. "Баланцинг." У черговий приголомшливий знімок пана Bosch, два сходження піднімаються на вершину Mount Salbitnadel в швейцарському кантоні Урі.

Фото Pisces Souvers

4. "Проспект" Вже понад 40 років піднялася найвищими горами на Землі.
Фотозйомки, що займаються гігантами європейського альпінізму, створює портрети, які відображають самотність і витривалість, всі кучері повинні піднятися на найвищі вершини світу.

Він сказав: Сходження Everest для досвідченого сходження відносно легко.

Я раніше спробував піднятися невідомо складним західним ребром, але я перемогла.

Так, в 2001 році я успішно піднявся на північному схилі, але я повинен сказати, що сходження Everest на популярному комерційному маршруті легко.

Всі подорожі по горах і думають, що вони можуть писати книгу про це, але більшість цих людей не горять - вони спираються тільки на неймовірну роботу Непала Шерпаса.

Фото Pisces Souvers

5. Умань "Дякую мені заставу!" Клімбери навпіл до верхньої частини штучної стіни на Diga di Luzzon в кантоні Тессіна або Тічино.

Фото Pisces Souvers

6. Жнівень "Зберігати охолоджу." Джулі Стек сходження на лід з осями в руці біля Ешена в Берні (Швейцарія).

Фото Pisces Souvers

7. Про нас "Не подивіться!" Аннатіна Шульц сходження на Клеттерський промінь в Мерінгені, Швейцарія.

Фото Pisces Souvers

8. У «Погляд на тему ваших аспірацій». Bosch стоїть на правих кутах на штучній стіні в Тессіні, Швейцарії.
Фотографування гігантських гігантів з світу гірського керма, в тому числі 34-річної Yuli Steck, пані Bosch зі свідками своєї майстерності, необхідної для ризику сходження.

Він говорить: «Джулі – чудовий сходження, видатний сходження. Ми зробили багато сходження разом в пошуках цього великого пострілу, який поєднує міцність, баланс і хорошу фізичну форму, яка потребує сходження.

Його сходження здібності вражають мене самим. Він хороший друг і це задоволення для роботи з ним. й

Як досвідчений альпініст, пан Бош, який живе в Швейцарії біля Цюріха, піднявся більш ніж 100 вершин по всьому світу.

Він вважає одним з найскладніших сходженнях на Mount Cerro Torre в Аргентині, незважаючи на те, що це відносно маловідоме.

1 999 р.

9. "Все навколо". Піднятий фото було взято біля вершини стіни, як пан Bosch припинив скелелазіння на схилі.

Фото Pisces Souvers р.

10. "Відкрити всі вітри." Фотограф вважає вершину Керро Торре в Пагатонії (Аргентина) одного з найскладніших для сходження.

Фото Pisces Souvers

11. "Збільшити нові висоти." Остін Гладієр в Пакистані. На фоні K2 Peak.
Моя пристрасть народилась, коли мої батьки взяли мене до Альп — Я був хлопчиком на час.

Моє основне хобі сходження, але мій другий інтерес завжди був фотографією, і коли я був в моїх 20-х і 30-х роках, я почав зніматися під час сходження. На мій 30-й день народження я почав свій бізнес, орієнтований на сходження.

Я фотографував в швейцарських Альпах, висить на щільний план і намагався скручувати по скелі з котами, щоб зберегти баланс.

На жаль, на даний момент я втратив, що баланс і перетворив 180 градусів, що знаходяться вниз, облаштувавши кришку 900 метрів.

Моє серце стає диким. Я був удачливий - мотузка, що проводилася і справляється, але цей інцидент не дає мені миру кожен день - тому що я був на межі падіння головипершого.
кінець

Фото Pisces Souvers

Джерело: