MarkII jzx90. Шлях від стоку до 800 + hp

Це довга історія. Історія про машину мого ближнього друга, а наратив виходить зі свого обличчя Історія звернулися з блогу на Tourerv.ru

Так, назад в 2005 році ідея придбання потужного турбокомпресованого японського автомобіля прийшла до розуму. На даний момент я рушила Toyota Chaiser в стосі тіла з хорошим, але дуже скромним двигуном 1JZ-G. Відповідно, перш за все, було прийнято рішення звернути увагу на найбільш потужну конфігурацію фірмового турера В. Після перечитування багато відгуків та коментарів на Droma (в той час як і раніше auto.v.ru) і на Turervi.ru, це рішення, нарешті, утворилося в голову.

Розпочався пошук... У тих далеких часів, ніхто не чув про пилку та інші переверсії цього дня, все було спокійно імпортовано дизайнерами. Таким чином, компанія активно шукала, здатна взяти на себе всі труднощі в цьому комплексному бізнесі, така компанія була знайдена. Я не пишу ім'я навмисно, тому що компанія була загнута, і це, ймовірно, не існує.

Наступний крок - вибір автомобіля на аукціоні, крок був гаммбленим, нервовим, але захоплюючим через гроші в той час був дуже обмежений обсяг, шукав hzh90. Після декількох невдалих спроб був придбаний білий і білий Mark2 TurerVie. Вартість Японії смішно $1,700.
Так, купили, оплачені, завантажені, почали шукати приїзду в порт Владивосток. Після прибуття з'явилися перші російські фотографії, Марок не виглядав занадто здоровим, але легендарний двигун лежав поруч з ним.

Тут буде багато фотографій і відео.

І тепер почав довго чекати, болючий пошук документів і правих людей, оформлення і, нарешті, надсилання сітки до Москви. Загальний час між прибуттям в Владік і прибуттям в Москву близько шести місяців. Взагалі марш дав багато нервів І, нарешті, зателефонуйте з Москви, мене та Женя (Жокн) розбити на площині до столиці. І нарешті, ми отримуємо автомобіль. Перше враження, звичайно, не радіє. Фарба, подряпини, коти, брудний інтер'єр та інші шармії літнього автомобіля, які прибули в якості дизайнера.
На початку весни, напівзапальні літні шини на Маркі, дорога між Москвою і Краснодаром є твердим снігом і льодом. Але немає нічого робити.
На першому перевірці смачного було знайдено:
1,1 км Витяг з каталізатора Sard (стандарт Jasma)
2. Вовк Гонки диски 7/8 J.
3. У Добре збережений і дуже хороший носійний комплект.
І це все ) Решта автомобіля повністю зливається.

Так, після певних труднощів (неробоча плита) і не без частки удачі (відновлення 180 грамів з безболісне висаджування для всіх в свіжозавантаженому снігохідному підйомі на пороху), два товари і Марк приходили до рідного Краснодара.
Для всієї подорожі газ в підлозі ніколи не був пресований, тому що це незрозуміло, які свічки, які масла, в якому стані фільтри, і в цілому нічого ясно, після усього дизайнера. Відповідно, не вдалося перевірити динаміку, про яку так багато було прочитано в Інтернеті.
При приході в двигун, автоматична передача, коробка передач, антифриз, гальмівні, свічки, паливо, масло, повітряні фільтри були замінені, закачали фреон. Також було зареєстровано/розглянуто. І тепер мій дивний автомобіль нарешті готовий бути протестований з сухим асфальтом і важкою стопою на педалі.
Ми залишаємо (I і Jokhn) від алеї до сухої безкоштовної дороги, вирівнюємо автомобілі (соб знаходиться в очікуванні дикого прискорення ...), газ до підлоги ... іii ... нічого гладкого атмосферного прискорення порівняно з динамікою мого 1JZ-ge. Почуття, бути чесним, був сильний. Так багато зусиль, нерви, час, багато грошей, і для чого? Для цього
Женья заспокоює, вони говорять нічого, знайти причину, виправити і т.д. Не багато допомоги ... Пропонуємо спробувати на телефоні, вони кажуть, але раптом ми просто чекали занадто багато, і зараз ми не помітили динаміку знеболювання. Зупинка, газ / гальма, 2000 революцій, початок, телефон показує 8 секунд, ще кілька спроб з того ж сумного результату для Турика 7.5-8 секунд ...
Час навколо 2-3 ночей ... Змішаний і зламаний будинок їжі. Я переходимо в двір і перед тим як почати запікати і залити бензин, ми все ще вирішили відкрити капюшон і візьміть вигляд. Ми газуємо на нейтральному, який тримається на трубопроводі від турбін, не занурюємо, робимо початковий висновок про смерть турбін. Я вирішив витягти трубку на дросель і, навпаки, я помітив, що він не викручений, і це не прямо викручується, категорично не викручується там, в зоні переднього лівого колеса ... Швидко збиваючи руки скручуємо, перевірте решту затискачів, газ на netral і про диво - труба з турбін перекриває, як нагрівальна підставка під тиском потужного світла культуриста Перемикач в машині, знову перевірте (відхилити 4 ранку до завтрашнього дня немає сил, ви розумієте)
Увімкнення на дорозі, відключення, газ в підлозі... Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Не обмежується загальністю (і особливо моїм) радості. Вимірювання на телефоні - стабільний 6 секунд, саме те, що ми чекали, непередбачливо і швидко прискорюємо до 170-180, добре, як можна тримати тут.
Це те, як я став зараженим турбопом, захворюванням, які ще не можна вилікувати, незважаючи на використання дорогих і дуже дорогих імпортних препаратів, а іноді навіть лікування з медичними газами.

Здавалося б, здавалося б, що практично немає рівних Повільно знайомі і друзі дізналися про те, що автомобіль я приніс, і тут одна з них запропонувала дружню подорож до коробки пива. Rival - лансер Evo3 в штаті стоку. Всі права, нехай йти.
Вони вирішили не піти з місця, а з яких причин Здавалося б, непристойний супротивник, починаючи з місця, тому вони погодилися піти 60-160.
Це мій перший досвід гонщика . . багато адреналіну . .
Ми збираємо 60 км/год, три сигнали, ми разом з Марком, тільки водій Ево.

Додано до [mergetime]1305249129[/mergetime]
Результат втрачається, але трохи. У зв'язку з тим, що пасажир зважає 100+ кг, я вирішив відкинути його і знову піти.
І ось це, три починається з того ж результату - Єва позаду, і вище швидкості, чим більший проміжок.
Задоволений підбір справи про пиво, і промити, першу перемогу і першу нагороду.
Наступний обов'язковий етап у спортивному житті будь-якого юного гонщика, так як кожен знає, щоб відвідати дивне зібрання не завжди соберу і часто не надто смужливі молоді люди в f*** Я здогадав, що я говорю про нічні забіги на ходових дорогах. Не втрачу долю. Ще до довгоочікуваного вечора п'ятниця, ми погодилися взяти на себе їзду з пансіоном Supra 80. Я шукаю вперед до цих забігів, поки я буду протистояти легендарному 2JZ-Gta в однаковому легендарному тілі.
На нічних забігах, мій автомобіль задовольнив досить багато інтересу, адже один раз в Краснодарі вже був Марк, який ставить всі найшвидші тальвіси в траві, після смерті цього Марка громадськість запам'яталася йому довго тому ) І ось мій автомобіль, і навіть в компанії чорної моди Супра. Всі наші забіги були родзинкою цього вечора. Перші два перекази носимо до носа, на третій Супра швидко почали залишити. Результат декількох забігів - 1,5-2 корпси не на моїй користь. На мій погляд, не поганий, дав 3 літри 2001 року в Супрі.
Тоді я отримав один з найшвидших в той час, коли в Краснодарі старт не є індексним, оскільки він почався з 2000-ти поворотів, я не пам'ятаю чому. Завжди щось неправильне або зламане в цих підрядах. В результаті я поїхав навколо нього на 2-3 будівлі до бурового застібки аудиторії.

Після дуже короткий проміжок часу відчуття від динаміки почали тьмяти, і було прийнято рішення зробити бюст. Після читання статей я замовив наступне залізо:
1,1 км Фронтовий при 76мм
2. Culler-kit Greddy V-sple
3. У Термостат дуги на 68 градусів
4. У Торшен з фланцями
5. Умань Фільтр повітряний Apexi в регулярному місці
6. Жнівень Автоконтролер Apexi AVC-R
7. Про нас Паливний насос Valbro 255
8. У Датчики очищення (вартість і температура масла)
9. Навігація Boostap Brain Головна
10. Apexy РСМ До речі, дуже корисно після
Плюс, я видали каталізатор і вирізати глухий додаток з витяжки, і тепер я отримати дійсно правильний витяж.
Залізо прийшов в різні часи від різних людей, тому все було не відразу, але поступово.
Це була весна наступного року. У сусідньому Ростові (Аеропорт Батика) організовані офіційні змагання. Я вирішив взяти участь, після всіх, офіційних змагань, зборів, реєстрації, стартових мереж, всіх речей ) Відразу відзначимо, що багато замовлених не прийшли, а стан автомобіля не відрізнявся від запасу. Я зумів лише поставити інтеркулеру, переоцінити вихлоп і, як, покласти мозковий мозок (для років я не пам'ятаю точно). Відповідав себе на цивільній казіні, потім тільки найпрогресивніші хлопці знають близько половини клацання, і ніхто не чув реальних перетягуваннях.
Офіційна атмосфера не є нічним забігом, набагато цікавіше.
Я закінчився в другому місці. Пройшов в сітку турбокефрика 3 л, корч Запорожець, хтось інший, не пам'ятаю хто ) Але в фінальному стилі і не втратили найсильніших турбосилів.

Додано до [mergetime]1305249221[/mergetime]
В цілому, вражені перших офіційних веселощів залишаються тільки позитивні.
Після установки все, що було придбано плюс Саша Гарвежа гідробраїна, автомобіль пішов так:

Додано до [mergetime]1305249245[/mergetime]
як це

Додано до [mergetime]1305249273[/mergetime]
як це
Що відповідає квартеру близько 13.1-13.3 секунд, вигода в регіоні з'явилася степом і вдалося офіційно виміряти. Так було майже досягнуто ліміту, особливо з тих пір, поки я їдаю цивільних шин.

Ahead of мене was expect for Big Single, the right slicks, кислота і приклеєний перетягування )

Кілька фото того, що мій автомобіль виглядав на час.

Натюрморт

Так, в середині 2009 року бюст потомився і вирішив переїхати на щось більш серйозне. Кінцева мета - отримати 500 HP. Красива фігура, не почала рухатися інші народні проекти, слухати думки авторитетних товарів, загалом, активно одержувати інформацію.
Спочатку я не хочу відмовитися від двосторонньої турбограми, з якоїсь причини я вірю, що буде менше лаг на близнюках, ніж на одній великій турбіні. Але була одна хороша і відома людина в вузькому колі імені Дмитра Плешакова, яка зуміла переконувати мене.
Тому було прийнято рішення купити одну турбіну. Сама турбіна була визначена швидко і безболісно - тільки гт35, так як гт40 обов'язково дуже багато для міста 1ДжЗ, і гт30 точно не достатньо розраховувати на щось в спорті. Але з гарячою турбіною, я зламав голову багато, мої товари сильно радять мене до 0,82 і тільки 0,82, тому що не можна приїхати з великим a/r в місті через сильний лаг. Плешаков, навпаки, однозначно збігається з A/R 1.06, кажучи, що все менше обов'язково закриє на 2,5-літровому двигуні і не дасть нормальної потужності.
Після прослуховування всіх думок, я відповів на досвіді Діма (і як показує практика, я зробив це право). Я не буду йти в периферію купівлі все інше протягом тривалого часу, я буду тільки сказати про людей, які допомогли мені в цьому процесі (як з порадами, так і з самим праскою).
1. Плешков Діма (АРС). Консультація + монтаж двигуна.
2. Соколенко Саша (Ведмежа). Консультації, складання автоматичної передачі, налаштування PFS.
3. У Геня каструлі (Джон Трапелла). Шопінг з Eba.
4. Semikhin Zhenya (Джон). Поради, пошук компонентів та підтримки
5. Стас Середа (Stas). Багато корисних порад, золота людина.
6. Жнівень Леша Моксік. У мене була схожа конфігурація і була консультована.
7. Андрій Сомс. Контроль автоматичної передачі (через і його налаштування).
А деякі інші хороші друзі.
В результаті після всіх покупок і саморобних продуктів з'явився набір джентльменів:
Турбіна Гарретт гт35 a/p 1.06
- Таль Вестгат 44 мм
- 80 мм пухкі
- Витяг 5зюген від отримання труби на 80 мм
Фільтр повітряний AEM 100 мм
Холодний приплив повітря в правому фарі
- Ноццил Сард 650с.
Склад стійка свердлила до 10 мм, подача з двох сторін, повернення з центру
- Денсо паливний насос 280 л / год, підключений постійно, обходячи контролер.
Рефінування голови в гаражі ARS
Червень камшафти 264/264 з підйомом 9.3
- різальні редуктори Graddy.
-Груді головного майданчика.
- Гредди ГРМ ремінь
- Довіра Culerkit V-spl
- Удар Бліц.
до Автоматичний охолоджувач з вентилятором
Охолоджувач для моторного масла з фільтром
- Холодний термостат Арк 68г.
- Торшен з фланцями
- Apexi PFS мозку.
- Атек від Vems для автоматичного управління трансмісією
- Мішалка на 3800-4000 Збиральні повороти
- Важкі гідравлічні мозки автоматичної передачі Harvest.
- Фрикції Reibestos синій
– Автоматична збірка передачі в Красноярську від Саша Гардероба (ми маємо дуже сумнівні майстри в Краснодарі)
- Бюст AVCR
- Apexi RSM.
- Дефі + AEM сенсорне ліжко
- Туне нові котушки
Свічки Denzo Iridium Racing 9-ki
- Комплект оксиду азоту Sniper
- Автоматична нагрівальна панель для циліндра + манометр
- Пластикові крила.
- Пластикова витяжка
Toyor 888 255/40/17 (планований до забігу, але залишається на кожен день)
- Slicky Hoosier Драгомани 275/40/17
Пара світла кування Wolf Racing 9J
Задню арку розкочували, вона була виконана красиво, в прасці.
- Вийнята люка
Знімається простір для запасу, в його місці зварений лист з нержавіючої сталі
до Батарея переїхала до стовбура
- Загальний руховий капітал в АГС.
До речі, про столицю - на відкритті двигуна (пробіг 180 000 км), виявлено ідеальний стан поршня. Ось як Jazet є великим двигуном.
Саша Гардей запросила на встановлення двигуна в Краснодарі.
Налаштовує особливу увагу )
Зустрінемо, заливаємо повний бак «98 на Лукой, даємо». Автомобіль не хоче регулювати нормально і швидко, хіти детонації, іноді падає більше 1000 ... Вбитий весь день, і всі в ваговому стані. Динамічність гірше, ніж батап ... Я був дуже... Саша тримала казку про газ, бензиновий щит, але як досвідчений користувач Лукойл, я був спочатку скептично. І як це було?
Але перший танк знову збіглися і ми пішли знову заправити. Під час АЗС виявилося, що цей ранковий бензин був вже сто років на обіді, а свіжий бензиновий танкер об'єднав пару годин тому. Заповнивши танк, залиште знову. І ось де почалися дива. Кути однакові, але не існує детонації взагалі, це дуже скромно, установка почалася, нарешті, мій залізо почав проявляти себе в повному, дикому пікапі, блискавко-яскравих спринтах 0-200 км / год, в цілому, автомобіль відкрився в всій своїй славі Мій обличчя постійно розтягував в посмішку ) Але це не найкраща частина.
Після закінчення 98-го бензину заливаємо 106-го бензину і почали розкачати другу програму, щоб говорити, боротися, за змагання. На 106-му автомобілі збито, ви знімете голову. Вранці було завершено регулювання.
РСМ показали дані:
0-100 км/ч 3.6 сек.
60-160 км/ч 4.1 сек.
11.2 секунд.
На ставлення до RSM було звісно з певним ненадійним, але ***, очевидно, показали - автомобіль збирається. Я був дуже радий через пару місяців, стенд показав потужність 590 сил і більше 72 кг моменту (Я не можу вимірювати більше стендів, я запалив чек) на 1.3 барному автобусі. Немає оксиду. Відмінний результат для мого заліза. Дякую, Гардероб.
мотор фото01:

92673834

Фото двигуна 02:

Наведені вище налаштування автомобіля відбувалися буквально в день або два до офіційних змагань на Black Arrow турбодром. З тих пір, як це було успішним, я вирішив зареєструватися і взяти участь, Harvest не літає в Красноярськ, залишки і слово і deed допоможуть мені в змаганнях.
На ніч перед забігами Саша адаптує RSM для контролю за / від оксиду від швидкості або від перепадів, через реле, дуже зручно на PFS, на жаль, немає такої речі, але небажання справляється.
До 888 255/40/17 Погладжування з коробкою та іншими складнощами, вдалося пройти 12.1 без оксиду, я не можу пам'ятати, чому не трохи гірше, ніж очікувалося, але ще відмінно. Крім того, на машині була велика проблема великогабаритної машини - шламовий старт, автомобіль з двома ніжками не спинився більше 3000 об/хв, і це дуже мало для такої турбіни і валів.
За результатами я втратив в першому забігу через 1/4 фіналу) до Діма Плешакова за 9 секунд Evo.
На наступний день організатори мали можливість поїхати на задоволення. При незначному регулюванні та незначно зміні системи забору (це дозволило розморожувати двигун до 3200-3300), величовий майстер 11.7 вже поїхав. Дуже хороший результат для тих часів за 1JZ.
В цьому випадку відбувся 3-4 жовтня 2009 р., а у 2009 р. не вдалося офіційно брати участь в будь-якому місці. Зима прийшов, час для зміни ) Але все ж, радикально в концепції автомобіля, було прийнято рішення не змінити нічого, погодившись, що ми будемо шукати гачок і ловити блохи підвіскою, впуском, тюнінгом, оксидом і так далі.
В результаті в зиму додано кілька приємних трюфелів, а саме: hoosiers, права кислота з манометром і нагрівальним майданчиком, нові модні котушки, праві свічки, холодне повітря було правильно привезено до турбіни, придбані нові амортизатори, були зроблені деякі інші дрібниці.
Я також хочу відзначити, що організатори змагань на Білому Стрілі працювали важко для мого майбутнього успіху - вони вирішили приклеїти доріжки. І хоча перший тип клею, який використовувався не оптимальним, він дав мені підводу дуже серйозною перевагою. Що доведено в найближчому майбутньому

Додано до [mergetime]1305249782[/mergetime]
27.03.2010р.
Таким чином, кілька вищевказаних змін і 100 сил кислоти від початку і всіх способів. Ось очікуваний успіх )
11,180 безкоштовна практика

Додано до [mergetime]1305249864[/mergetime]
11,283 вали

Додано до [mergetime]1305249942[/mergetime]
1/4 фіналу: Марк2 - Nissan 350Z турбо (13,130 і 13,467) Я кинувся газ, під берегом автомобіля
1/2 фіналу: Марк2 - Subaru врсти (11,728 і 12,438)
Остаточний варіант: Mark 2 - Subaru vrh sti
перший забіг 11,413/12,547

друга гонка 11,581/12,369

Фото

Фото

р.

Я не буду жити на кожному турнірі докладніше, там було багато з них, деякі успішні, деякі не дуже хороші.
Автомобіль завжди швидко, стабільно і без поломок. Не було ніякої системи мало або не важливо зламувати, нічого не зловмисного, не вдалося, не потрясував, не лякала, не носила або перекривала ) Який насправді дуже дивний, враховуючи загальний вік автомобіля і кількість поліпшень. Завдяки правильній зібраній машині, належним чином зібраний двигун і налаштування з запасом.
При максимальних настройках машина отримала 590 сил на двигун + 140 сил кислоти. Всього 730 к.с.
Результати від 10.3-10.9 секунд з виходом 215-222 км / год залежно від гака, клею та настрою водія Кращий результат 1JZ в країні покращився точно після результатів мого автомобіля Кращий час становить 10.369 і 222 км / год на виході. Цього разу на даний момент і є найшвидшим результатом Росії за 1JZ 402 метрів.

Фото

Фото

Фото

Фото

Ось повний (або повністю) перелік, який був встановлений на машині наприкінці сезону 2010 року.

Турбіна Гарретт гт35 a/p 1.06
- Таль Вестгат 44 мм
- 80 мм пухкі
- Витяг 5зюген від отримання труби на 80 мм
Фільтр повітряний AEM 100 мм
- Ноццил Сард 650с.
Склад стійка свердлила до 10 мм, подача з двох сторін, повернення з центру
- Денсо паливний насос 280 л / год, підключений постійно, обходячи контролер.
Рефінування голови в гаражі ARS
Червень камшафти 264/264 з підйомом 9.3
- різальні редуктори Graddy.
-Груді головного майданчика.
- Гредди ГРМ ремінь
Легковаговики (KV + всі одиниці)
- Довіра Culerkit V-spl
- Вимкніть Blitz.
- Зловживання маслом Каско
Обкладинка масла гредди ( дуже необхідно)
до Автоматичний охолоджувач з вентилятором
Охолоджувач для моторного масла з фільтром
- Холодний термостат Арк 68г.
Alluminum радіатор з дифузором
- Електричний вентилятор Вош.
- Торшен з фланцями
- Apexi PFS мозку.
- Атек від Vems для автоматичного управління трансмісією
- Мішалка на 3800-4000 Збиральні повороти
- Важкі гідравлічні мозки автоматичної передачі Harvest.
- Фрикції Reibestos синій
Асамблея автоматичної передачі в Красноярськ Саша Гардероб
- Бюст AVCR
- Apexi RSM.
- Сенсорне ліжко + AEM SLZ
- Туне нові котушки
Свічки Denzo Iridium Racing 9-ki
- Комплект оксиду азоту Sniper
- Автоматична нагрівальна панель для циліндра + манометр
- Пластикові крила.
- Пластикова витяжка
Toyor 888 255/40/17 (планований до забігу, але залишається на кожен день)
- Slicky Hoosier Драгомани 275/40/17
Пара світла кування Wolf Racing 9J
R17 GP-Sport Gul полум'я 8.5/9.5 J
- Kayab Амортизатори New SR Спеціальні
- Весняні джерела
- Передня 4 поршня гальма Пром (підтримує, гальмівні диски, армовані шланги)
- Безкінцеві гальмові колодки
Задню арку розкочували, вона була виконана красиво, в прасці.
- Вийнята люка
Зняти простір для запасних, кип'ячених листів з нержавіючої сталі
до Батарея переїхала до стовбура
- Загальний руховий капітал в АГС.

Це «будег» удосконалення )

Є багато ніші, які готуються до сезону 2011 року І ще результат 10.3/222 здавалося недостатньо.
Я вирішив підняти потужність злегка, щоб піднятися на рівень близько 700-720 к.с. на двигун + звичайні 140 кислотних сил. Загальна близько 840-860 к.с.
Відповідно, я чекаю, щоб поліпшити час на кварталі, я дійсно хочу залишити 10 секунд. Додатковий бонус до збільшення потужності повинен бути зниженням лагу, так як автомобіль місткий і в вихідні дні йде на вулиці - це досить важлива точка.
Шлях, що поєднує ці здавалося б несумісні речі (більше живлення / менше лаг) був обраний наступним чином:
1,1 км Збільшення обсягу до 2,750 літрів
2. Турбін FP 3586hta a/r 1.03 з телятий гарячий будинок
3. У Серійна спортивна модифікація голови
За попередніми підрахунками цей набір забезпечить потік повітря до двигуна, еквівалентного близько 720-750 к.с. У регіоні 800-1000 оборотів від лаг.
Загальний перелік смачних страв, приготованих на сезоні 2011:
- Турбіна 3586hta a/r 1.03 Tial
- Нові вихлопні колектори
- Штани Томеї
88 мм поршня, виготовлені для замовлення JE
- Вставки та напівринги ACL
- ARP шпильки (повний набір)
Жорстокий напій голови (не менше до рівня 2JZ)
- HKS Паливо Rake
- Ноццил 870с.
- Регулятор палива Аеромотив
- Масляний насос підвищеної продуктивності (від 2JZ-gte)
- Пара паливних насосів Denzo (загальна ємність 560 л / год)
Нові паливні лінії з резервуара і назад
- Захоплення колектора
- 80 мм дросель
Нова сумка 3800-4000 без замка GT (вага 6 кг менше зливу)
- Новий ATP-холодильник, великий.
Новий головний радіатор Blitz
- Додаткова підтримка двигуна
Заміна c / блоків в задній хабах з мега-холодильником
Заміна всіх інших С/блоків в підвісці з поліуретаном (пофарба підтримки)
- Диски Evo Desmond R17 10jjj під slicks
- Гус'єр Драгони 315/35/17
Нові задні дуги для цього розміру лизати (в прасці)
BF Goodrich AT Drag 275/40/17 для міського використання
- Легкі колісні гайки Rays.
- Деякі нові силіконові.
- Прозорий стрічковий чохол GRM
- Нова моторна коса.
- Пара датчиків.
- Нові передні бампери.
Новий задній бампер з дифузором
- Нова витяжка.
Двокамерні передні сидіння OMP шамп
- Гомологічні пояси
- Система пожежогасіння
- Омологований одяг (все повністю) + кулька
до І деякі незначні поліпшення.

Майже все вже купили, двигун не прийшов тільки поршнями. Чекати.
Виступ двигуна, під час демонтажу, був знову знайдений ідеальний стан поршня. Нагадуємо, що попередня конфігурація була на повністю зливається дно. Пробіг менше 10000 км, але які були кілометри? Перший раз, hurrah !!!

3610Р. 4200Р.

кухар

р.

кухар

кухар

доб.2

кухар

р.

кухар

кухар

1 990 р.

кухар

кухар

Нові дуги під клацанням 315th.
Виготовлений в прасці, практично без шпаклівки. Для того, щоб виглядати гармонійно з рештою тіла довелося вигинати задні двері трохи.

Я думаю, що це було чудово.

Натюрморт

Додано до [mergetime]1305251115[/mergetime]
На жаль, стежка затримується маніфестаціями нонхеймів не вписалася, так як в казці «збиток призводить до падіння». Спробуйте купити Hypertunes, якщо ви все ще чекаєте, то почекайте право В результаті в кращому випадку двигун збере два місяці.

Всі

Габаритний зображення

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное