♪ 30 літа ♪ Інші ♪

Я просто хочу бути щасливими для цих людей.

А потім мій підпис.

Чоловік і жінка, які зустрілися з шлюбним агентством, дізналися свою першу любов в одному.

У пошуках другої половини Волгограда Олени та Віталія були в одному шлюбному агентстві. Коли вони зустрілися, вони пам'ятали, що вони були в любові як підліток, але потім вони не давалися зізнати свої почуття.

Історія випадкової зустрічі між Оленою та Віталіям, яка тепер має спільну прізвищу – Миколаїв, складається з ланцюжка подій, які говорять про те, щоб їх привела до одного.

І мають твердий досвід життя. Lena, 41, є шкільним психологом, який поховав чоловіка дев'ять років тому. 44-річний Віталій – лікар швидкої допомоги, розлучення. І виросли діти.

Ні з них вдалося встановити особисте життя. Постраждали протягом тривалого часу, прийняття важкого рішення про допомогу від професійного співрозмовника.

Довгий час. Звісно, були знайомства, зустрічі, розповідає Олена. Але не було магнітізму, все проходячи. І побачила оголошення шлюбного агентства в газеті, я вирішив не відразу, завдяки мамі. Вона сказала, Лена нічого особливого про це. Співробітник – це професія, вона розповість.

Олену не було хорошого фото, тому вона приніс її паспортну фотографію в агенцію. Вони просто посміхаються: так, з цим підходом ви будете шукати партнера життя довго!

«Що кілька годин пізніше, людина звернулася до нас, який також мав можливість надати тільки фото з паспорта», - сказав він. Я вирішив ввести ці "додатки" відразу!

Але навіть професійний співрозмовник не міг уявити, що вона допомогла відродити двох закоханих, які втратили один одного на початку молоді.

«Ми з Віталіям в ресторані, і ми не залишали відчуття, що ми вже давно знайомі, що це зустріч не перша в нашому житті», – продовжує Олена. Ми почали думати про можливі взаємні друзі. І я зрозумів, Віталій - хлопець, який доторкнувся мені багато, багато років тому.

Виявилося, що в дитинстві Олена і Віталія пішли в спортивну школу разом і любили одне одного дуже багато. Він був 12 в час і він був 15. Скажіть "love" Віталія потім не дадь, але любителі зберігали перше ніжне почуття для життя.

Після того, як зустріч в шлюбній агенції, стосунки між Оленою та Віталіям почала розвиватися швидко. У перший тиждень знайомства запроваджують один одному з їхніх батьків, а через кілька місяців вирішили одружитися.

Весіль і Олену вже були, – посміхається Віталія. Ми вирішили просто зареєструватися в реєстрі, без свят.

За шість місяців життя сім'ї, молодят дуже щасливі і навіть думають про додачу в дружню сім'ю.

Джерело: www.lifenews.ru/news/58312

77315669

Є вони.

906809

Джерело: