Що робити з пташиною.

Цей пост призначений для тих, хто сидить свічку і раптом він сліпий на нього - і я повинен мати павук для птахів? І все ж люди знають майже нічого про них. Що я мав. Веб-сайт: http://www.facebook.com/ Як? Як? Розкажіть приблизно послідовно мої дії від покупки до сьогодні (Brachypelma albopilosum, близько 6 місяців, 7 молт). Відповідь на Ваше улюблене питання, «Що це коштує?» на дно. Я напишіть кінець слова в кінці.

Я пішов онлайн, щоб прочитати про павуки. Я читаю, як отруйні вони, як їх годувати, як їх зберегти. Немає ускладнених. Я пішов на наш міський форум (Севастополь) щоб дізнатися, хто продає його мені. Я бачив дівчину, що робить павуки, продаж. Зателефонуйте, поспілкувавшись знову - зустрілися, купили. Немає ускладнених. Коли я купив його, я подав контейнер з павуком, там було кілька грунтів, мінеральна вода кришка, а сам павух. Окремо подається банка тарганів 5-7 про. Повідомляв мене 2 рази, що робити далі, але я перевели бурю емоцій і забули все.

Я приніс йому додому і дивився, що робити далі. Потрібно зробити його нормальним постійним акваріумом. Акваріум потребує грунт, водяна пляшка, якась нагрівальна площадка (ширина потребує 22-28 градусів тепла) і термометра, щоб зрозуміти, що відбувається. Замовити:

1 акваріум. З акваріумом удачливий, знайдений в гаражі, батько колись зберіг рибу. Хто не пощастило знайти старий, але весь будинок - вперед до ринків з ярусом, щоб подивитися на спину, купити новий, прохолодний, дорогий на мій погляд - гідність, але кожен вирішує для себе.

2 Грунт. Я вибрав кокосові стружки для грунту. «...природна екологічно чиста кокосова стружка з зовнішньої оболонки стиглих горіхів, в брикетах. Ідеальний наповнювач для терористичних тварин. Вбирає запахи. Має бактерицидні властивості. Запобігає грибкових захворювань ..." сечовий міхур .... Ми купуємо самі звичайні, найдешевші кокосові стружки в брикетах, менші наповнювачі і всілякі проростки-навивчі речовини там, швидше за все, вони не вбити павук. При покупці ми дізнаємося, скільки води брикет ви купуєте призначений для того, щоб пам'ятати цю цінну інформацію і піти додому.

Габаритний зображення

Головна

Покладіть брикети в сковороді. Сірий (варячий) потрібну кількість води в чайнику і залити брикети з окропом! (приблизно кип'ятити воду, щоб вбити всі мікроби, кліщі, і я не знаю, що ще відбувається в землі). й

В перший раз я не знаю, скільки грунтів одна брикетка буде зробити і розпочата з того, що вона виявилася двома, зробив те ж саме з другим. В цілому, будь-який, хто не зустрівся з кокосовими стружками у вигляді грунту, а не на пирогах - смішний погляд.

помішуємо все маслом ніжом

3 хв Нагрівач. Не знаю, скільки коштує опалювачі в домашніх магазинах. Є такі смішні винаходи як сушіння взуття. В інструкції кажуть, що вони дають 40-60 градусів. Ми віримо, посмішка і віра.

Ми встановлюємо їх біля одного з стін ближче до кута. Логіка проста: павутинний креветок навколо акваріума, швидко усвідомлює, що в одному куті він холодний, в іншому його тепло, і виберіть оптимальне місце. Ви не можете мати однакову температуру по всьому акваріуму.

4 Градушник. Не великий, але так ви можете бачити те, що вона показує, покласти в протилежний кут нагрівальної колодки. І переконайтеся, що температура не впаде менше 19-20 градусів, біля опалювального майданчика буде 7-10 градусів більше. (Я зазвичай маю 22 на моєму термометрі)

242162.

5 печера. Я захворюююсь про те, що гора в певному місці і копаючи печеру в ній. Я пішов на кухню і взяв мами чашку.

Павук спробував копати отвір після чашки під чашкою, але в кінці ми розуміли один одному.

печери

6 Пит. Принцип простий: потрібно мати велику кількість води, але павутинку не можна потопити в ній. В даний час для кришки від 2л пляшки соняшникової олії, вона трохи ширша, ніж з мінеральної води.

Добре, акваріум готовий.
Тепер корм. Коли я продаю павук, разом з ним було ручні таргани, павутин не їсти їх протягом 2 тижнів, потім змащувати і тиждень пізніше їсти всіх за пару днів. Потім я знову не з'ївся протягом декількох тижнів, після чого я змогла, я знову не з'ївся на тиждень. Необхідно годувати павук, коли він хоче і стільки, скільки він хоче, перш ніж, після і під час розмотування він не їсть. Без їжі вони можуть жити близько року. Так що боїться, що ви не покрили павутинку в пару днів, і вона збирається голодувати. Я живлю таргани, я купую таргани до 10-15 місяців досить. Я прочитав багато статей про розведення колонії будинку, за принципом це не складно, банк, газета, вода, і у вас є одна і половина тис. голів з 50 речей. Особливо сподобалося історію, як одного коханця колоній тарганів в будинку, кішка перетворилася на банку, коли ніхто не був додому. В короткий час я вирішив купити, краще піти в магазин кілька разів на місяць, ніж потім з моїми очима широко відкриті з жахом, щоб думати, що робити.

будівництво

499.00 Р

Додано до [mergetime]1305299379[/mergetime]
Коли він виростає, я розповість йому, що їсти, коли він виростає.
Скільки коштує? Ціни можуть відрізнятися від міста до міста (особливо для павук). 1 UAH приблизно 3.5 рублів

Павук - 70 грн.
Я знайшов акваріум.
Заземлення - 10 грн.
Нагрівач 20 грн.
Градушник - 10 грн.
Пити напій.
Кокробах, 50 копеків.
Це простий і дуже дешевий.

Вступ

Джерело: