810й Окрема Морська бригада

66 зображень + текст

02 мар
У цій частині я покажу вам один день Морської бойової підготовки на Opuk діапазоні російського Чорноморського флоту. Посада, хоча знаходиться в Криму, використовується тільки збройними силами нашої країни. «Опук» є універсальним: тут можна провести жива стрільба з піхоти та артилерії до морських суден та авіації.
Восьмий ранок стартувала тактична експедиція в рушійному батальйоні бригади. Висадка тактичних повітряно-десантних військ між першими та другими зонами оборони противника, наступ морських піхотинців з вогню та гранатометом, що кидають негайно, захоплення другої зони оборони та відбиття контратаки умовного ворога.

Компанія запускає переміщення в поле. На фоні артилерійського підрозділу бригади надходить на посади стрільби, які в цей день виконували завдання пожежі.

до 1 2 3 4 5+

03 мар
В той час, як піхоти запроваджується на навчальний майданчик, екіпажі БТР-80 отримують останні вказівки, гармати даються стрічками з боєприпасами.

04 мар

05 мар

Габаритний зображення

06 мар
Тим не менш, дитяча справа отримує нову інтродукцію: «Одно і копати». Хлопці копають виключно лежачи, що дуже незручно зробити, особливо в бронетанковій броні.

07 мар
Тільки немовлятам вдалося відкрити невеликі отвори перед ними, так як нове замовлення прибуває: «Покращувачі!» Навантажувачі

08 мар

09 мар
У офісах ще збереглася кулемет RPK-74N, але в управлінні platoon PKM замінено на PKP Pecheneg.

10 хв
Компанія Короткі траси! Перший прийом Два, вогонь!

11.

12.

13 хв

14.

15.00 р.
Я знаходився в кілька разів, тому що я знімався з живою амуніцією. Тому в передній частині не будуть красиві кути. Життя найдорожче )

16 мар

17.00 р.
Хлопці відразу ж прокидають руку гранати RGD-5, навіть не лежачи, але тільки вигинають, і приховавши за машиною. В той момент акумулятори, що сідають в камері, і багато одночасних вибухів не можуть бути видалені.
Після того, як піхотинці, які збили в відділеннях, побігли близько кілометра по області і зайняли траншеї, щоб відбити умовну контратеку ворога.

18 років

79064, Україна

19.00 р.
З усіх видів зброї також були вогнетривкі борони, кулемети, РПГ, СВД, ПКТ та КПВТ.

20.
Цільове поле.

Р

21.
В кінці, знову, вони кинули RGD-5. Щоб бути чесною, в цей момент я був маленьким джиттером, бо вони кинули їх як на правому, так і наліво, і ніхто не застрахований від помилок, коли гранат впав у власну траншею.

22.
Сергій: «Репортувати використання боєприпасів!»

23.
В кінці вправ була загальна конструкція.

24.
І виснаження.

25.
Такі вправи не є некомерційними, навчальним майданчиком працює цілий рік. Крім вправ на землю обов'язковий атрибут висаджується на березі від великого десантного корабля. Як прибути всі одиниці на сайті.

26.

р.

27.

28.

3665725р.

29 кв.м.

30.

Джерело: