508
Плани є сумочки.
Добрий день.
Я хотів би розповісти вам про випробування літаків при низьких температурах.
Ось 18 фото. Всі фотографії шахти.
Будь ласка, не порушуйте колекцію.
1) Чому потрібно все це?
Чому потрібно тестувати літаки при низьких температурах?
Всім відомо, що літаки літають на висоти, де температура досягає 65 градусів, і все добре.
Я можу лише намалювати аналогію з машинами. Попри те, що температура повітря була -30 градусів, і знову все було дрібно, але тепер намагатися залишити той самий автомобіль на ніч на вулиці і почати вранці.
Я не думаю, я можу. Те ж саме з повітряним судном завдання полягає в тому, щоб отримати найнижчу можливу температуру, прогрівати за певною схемою і підніматися в повітря. Якщо все добре, то літак допускається працювати з отриманою температурою, а техніки зобов'язані підготувати дошку відповідно до схеми, яка була використана під час проведення випробувань.
(2) Чому Якутськ?
І знову, чому саме Якутськ? Чи можна знайти ще одне місце? Спеціально для зовнішньої площини?
Я можу, але це складне. Ці тести проводяться тільки в Алясці, Канаді та Республіці Саха (Якутія). Але в Канаді і Алясці досить важко отримати такі низькі температури (-50 градусів) Вони рідко.
Є два місця в Якутії, де найлегше «розташувати» такі заморозки - це Якутськ і Усть-Нера, але Аеропорт Уст-Нерський не призначений для отримання великого літака. І хоча температура, як правило, нижче, ніж в Якутську, в цьому випадку, Якутськ був обраний до «фризе» Boeing 737-700.
1,1 км Вид кабіни. Зелена піна - це заглушка для занурення снігу в салон. І було відкрито для видалення проводів від датчиків температури.
2,2 км Сама річ.
3. У Вид сніжного крила.
4. У Наш обігрівач приїжджає.
5. Умань Розкласти шланги.
6. Жнівень Колеса з підігрівом не передня посадка передач.
р.
7. Про нас Опалення двигуна.
8. У Опалення ж двигуна і коліс і гальм основних ходових передач.
9. Навігація Низьке опалення багажу.
10. Опалення бухти AFU.
11. І звичайно, опалення салонного обладнання.
12. Трохи про аеропорт Якут. Контрольний зал.
12А. Термінал будівлі.
14. Найчарівніша річ в аеропорту. Це зміщений унітаз. Від нашого автостоянку дуже далеко від будівлі аеропорту, і до нього доїхати. Я можу сказати, що мочитися при температурі -45 задоволення нижче середнього.
15.00 р. У паркувальних лотах є багато знімних літаків.
Звісно, залишаючи їх в цьому стані дешевше, ніж переробка.
Так - Ан-24 (без шурупів, але з двигунами). Загалом, An-24 і An-26 ще є основою місцевих авіакомпаній регіону.
Габаритний зображення
16.00 р. А-12, добре виглядає, можливо навіть у формуванні.
17. L-410 (прочитано тільки донорська площина)
18 років І нарешті - Якутськ з видом на птах.
Джерело:
Я хотів би розповісти вам про випробування літаків при низьких температурах.
Ось 18 фото. Всі фотографії шахти.
Будь ласка, не порушуйте колекцію.
1) Чому потрібно все це?
Чому потрібно тестувати літаки при низьких температурах?
Всім відомо, що літаки літають на висоти, де температура досягає 65 градусів, і все добре.
Я можу лише намалювати аналогію з машинами. Попри те, що температура повітря була -30 градусів, і знову все було дрібно, але тепер намагатися залишити той самий автомобіль на ніч на вулиці і почати вранці.
Я не думаю, я можу. Те ж саме з повітряним судном завдання полягає в тому, щоб отримати найнижчу можливу температуру, прогрівати за певною схемою і підніматися в повітря. Якщо все добре, то літак допускається працювати з отриманою температурою, а техніки зобов'язані підготувати дошку відповідно до схеми, яка була використана під час проведення випробувань.
(2) Чому Якутськ?
І знову, чому саме Якутськ? Чи можна знайти ще одне місце? Спеціально для зовнішньої площини?
Я можу, але це складне. Ці тести проводяться тільки в Алясці, Канаді та Республіці Саха (Якутія). Але в Канаді і Алясці досить важко отримати такі низькі температури (-50 градусів) Вони рідко.
Є два місця в Якутії, де найлегше «розташувати» такі заморозки - це Якутськ і Усть-Нера, але Аеропорт Уст-Нерський не призначений для отримання великого літака. І хоча температура, як правило, нижче, ніж в Якутську, в цьому випадку, Якутськ був обраний до «фризе» Boeing 737-700.
1,1 км Вид кабіни. Зелена піна - це заглушка для занурення снігу в салон. І було відкрито для видалення проводів від датчиків температури.
2,2 км Сама річ.
3. У Вид сніжного крила.
4. У Наш обігрівач приїжджає.
5. Умань Розкласти шланги.
6. Жнівень Колеса з підігрівом не передня посадка передач.
р.
7. Про нас Опалення двигуна.
8. У Опалення ж двигуна і коліс і гальм основних ходових передач.
9. Навігація Низьке опалення багажу.
10. Опалення бухти AFU.
11. І звичайно, опалення салонного обладнання.
12. Трохи про аеропорт Якут. Контрольний зал.
12А. Термінал будівлі.
14. Найчарівніша річ в аеропорту. Це зміщений унітаз. Від нашого автостоянку дуже далеко від будівлі аеропорту, і до нього доїхати. Я можу сказати, що мочитися при температурі -45 задоволення нижче середнього.
15.00 р. У паркувальних лотах є багато знімних літаків.
Звісно, залишаючи їх в цьому стані дешевше, ніж переробка.
Так - Ан-24 (без шурупів, але з двигунами). Загалом, An-24 і An-26 ще є основою місцевих авіакомпаній регіону.
Габаритний зображення
16.00 р. А-12, добре виглядає, можливо навіть у формуванні.
17. L-410 (прочитано тільки донорська площина)
18 років І нарешті - Якутськ з видом на птах.
Джерело: