ДТП в Мінську

2 фото + текст через

Компанія Volkswagen Passat і Mercedes AMG бере участь у ДТП. Весь кумирність ситуації полягає в тому, що останній автомобіль є радіокерованої моделлю, хоча б не дешево. Про це розповів Олександр Олександр, учасник Мінського клубу радіокерованих машин.
За його словами, все відбулося біля одного з будинків, розташованих на проспекті Незалежності (до парку Челюскінцев).
- Я запустив модель на тротуар. У цей час Volkswagen Passat B6 пішов прямо там, говорить Олександр. Я почав сигналувати, кажучи, ви не можете йти, зупинитися! Але водій, як це здавалося мені, навмисно повільно вдарив модель першим з одним колесом, а потім з другим.
За словами Олександра, висота моделі Mercedes AMG становить 15 см, довжина - 45 см, і його важко не помітити. Він купив його через інтернет-магазин, доставлений машиною з Німеччини і він коштує близько 400 доларів.

- Тепер це пошкоджені і я стійку шкоду. І водій Volkswagen, не звертаючи уваги, зліва. Я відразу ж назвав поліцію трафіку, інспектори видали інцидент як нещасний випадок, протокол був складений, я був виданий сертифікат, сказав Олександр.
«Так, дійсно, був такий випадок». Дійсно, він був виданий як нещасний випадок, так як автомобіль був в русі і пошкодженнях. Водій знаходиться пошук, власник моделі частково запам'ятовує номер Volkswagen.

Джерело: