Польща Ліннек

Вашій увазі представлений великий збір ліній! Я не пам'ятаю чому. Очевидно, що в якості звичайного, все в нашій команді починається з деяких флотуючих струмків імпульсу. Бюгель ліній лежить вниз, нігті гудзики на руці, а лінійки вже прикручуються до стіни.

Перше фото відбулося в жовтні минулого року. Не знаю, що офіс перетворюється в музей.

Спочатку став стандартом для нас, що самі лінійки і транспортери з візерунками вважаються лінійками, адже історично вони завжди знаходяться поруч.

На початку ентузіазму колеги не мали багато, в основному вони шукали нові екземпляри самі, потім один за одним долучився до справи. І вже ми всі почали повільно перетягувати нові копії, виправдати ті, які не висять точно, енергійно обговорювати події з світу наших вимірювань.

Спочатку було багато пустої стіни, потім трохи, скоро лінійні орди переселені календарі, прапорці і вже близько до місця існування офісу X-box. Не знаю, як вони будуть відчувати себе один одному.

Ми очікуємо від Мінська та багато іншого. Продавці в магазинах дуже часто дізналися про мету придбання ліній, починають приймати активну участь в підборі нових, інформувати про нові надходження.

Зовсім досить, митники практично не реагують на туристів з гірською лінією.

Доведено історичні зразки.

Папір - дерево, тільки дуже тонкий.

Я дуже ціную алюмінієві вироби.

Є ще один комбінований варіант деревини і люмініму.

Слуггіш.

Багато тематичних зразків з фотографіями та голографічними

Р

І всі азіатські шедеври.

Лінії закладок

Ліворучна копія

З усіма тонкими всередині.

Дуже сенсорний пристрій.

З висить.

Розумна лінійка, яка постійно брудно виражена

Аналог Смарт Лінії Гонки

Дуже древній Майан правильний

Це один підказав всіх, щоб грати в синхронізований риф з дитинства: "Якщо ви не сині, малюйте інший автомобіль". По-друге з графікою і не дуже в змозі ковтати автомобілі в композиції.

Високий метал

І лютий.

З інформаційним навантаженням

Ми всі пам'ятаємо їх в обличчя, поділи, полотна і у кожного є фаворити.
Це масштаб тепер. Це занадто ледачий для підрахунку.

Додано до [mergetime]1306439846[/mergetime]
Дуже дякую. І я запитую всіх тих, хто читав, щоб взяти участь у цій важливій причині для суспільства. У нас є багато номерів! Якщо у кого є незвичайні лінії, брендовані, незабутні, старі або просто поблизу магазину kants. Я не буду в боргі. Сайт розроблено компанією universalweb.com.ua

Джерело:

Tags

See also

New and interesting