Газель В6 або наслідки Фукуші

Прогулянка по розтягах Руне, я колись побувала до автоблогу двох братів-майстрів, які буквально «зробити цукерки з щита»

Як написати:
Для своїх потреб було терміново потрібно купити «Газель», а в значній мірі для свого брата. Новий Gazelles тепер коштує гроші автомобіль, майже половина мільйона, використовуваних для прийняття менше свіжої тисячі за 300 є також не варіант ... і тепер вирішив, що краще побудувати Gazelle себе. Ми придбали донор, збитий Gazelle 2005 за 50 тис. рублів без кабіни, рамки, підвіски, містки, мотор, KPP live. Ми будуємо!

Головна

Починався хворий Ноя, а дефект всіх вузлів автомобіля.

Ми зробили гальмівний ремонт.

пердят

Вони також відремонтували задній міст.

Після цього почався пошук нової каюти, яка нічого не давала, але трохи зламаний каюта нового зразка, який був успішно арочним, розписом і зайняв своє місце.

, Україна

фарба

ледь висушена фарба на кабіні, вони почали найскладніші - переправляючи російську з японською, а саме установка двигуна від Toyota Land Cruiser Prado 5vz-fe зібрана з автоматичною трансмісією

І взяв його на рідне місце.

Натюрморт

Додано до [mergetime]1306784137[/mergetime]
За допомогою електроніки вони ще отримали здобич.

Виготовляємо випускну систему.

Додано до [mergetime]1306784182[/mergetime]
Ми вперше вийшли.

р.

Далі вони почали остаточну збірку здоби, живопису, вібрації / шумоізоляції.

Натюрморт

Витяг знову змінився.

і в кінці проекту - встановлено тіло, зареєстровані зміни в гаї + незначні поліпшення
За їх словами, бюджет цього проекту не перевищував 200-230 тис. рублів.
Що набагато дешевше Gazelle Business, що далеко за характеристиками Fukushima Gazelle, так як брати його називають:

Головна

У мене є все (це мій перший пост на YAP, не курча жорсткий)

Джерело: